Sunday, September 24, 2006

 

ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΧΑΜΟΥΡΕΣ..

ΦΟΒΟΜΟΥΝ μήπως δεν προλάβαινα να δημοσιεύσω τις υπέροχες εξαιρέσεις , τους γιατρούς που με βοήθησαν και με βοηθούν ακόμη, που με "κράτησαν" σε εποχές αφόρητες, που όχι μόνο υπήρξαν σοβαροί ως επιστήμονες,αλλά και αποδείχτηκαν ανυστερόβουλοι, ανθρώπινοι, δοτικοί, που καμμια σχέση δεν έχουν με τους συνήθεις άσχετους,ανασφαλείς και παραδόπιστους φακελλάκηδες, που όχι μόνο δεν υπήρξαν ανεπαρκείς , αλλά μού προσέφεραν πολλά και ανεκτίμητα, πολύ πέρα από τις "υποχρεώσεις" τους.
Τα τελευταία χρόνια διασταυρώθηκε ο δρόμος μου με αυτούς τους ανθρώπους, για τους οποίους ο,τι και να πω είναι λίγο...
Και πιο πολύ με στενοχωρεί οτι δε μπορώ να πω στους ίδιους το τι έκαναν για μένα, τη σημασία των πράξεών τους και το πόσο βαθειά δικούς μου ανθρώπους τους αισθάνομαι...
Δε μπορώ να ανταποδώσω - η φροντίδα δεν είναι μετρήσιμη.
Μόνο που θέλω να ξέρουν όσο το δυνατό περισσότεροι και την άλλη όψη.

Πέρα λοιπόν από τους προαναφερθέντες , υπάρχουν και οι άλλοι:

Υπάρχει η ΑΘΗΝΑ ΒΑΔΑΛΟΥΚΑ , με το Ιατρείο Πόνου στο Αρεταίειο Νοσοκομείο και το Ιατρικό Κέντρο, που ανέλαβε τον πόνο μου μια στιγμή πριν αυτοκτονήσω από απελπισία. Που πίστεψε στο οτι ήμουν αδιάγνωστη κι όχι "τρελλή". Που αντιμετώπισε τον αφόρητο πόνο μου άμεσα και χωρίς καμια ιδιαίτερη παρενέργεια. Που με έκανε να νιώσω για πρώτη φορά οτι δεν ήμουν μόνη απέναντι στη φρίκη που λέγεται "επεισόδια νευροπαθητικού πόνου". Που όχι μόνο δεν με εκμεταλλεύτηκε οικονομικά -αν και πανεύκολα θα μπορούσε λόγω της απελπισίας μου- αλλά και, πολύ σύντομα,με δεχόταν στο ΙΔΙΩΤΙΚΟ Ιατρικό Κέντρο Αθηνών (Μαρούσι) χωρίς να αμοίβεται.
Που όταν έμαθε οτι διαγνώστικα στα Γιάννενα, φρόντισε να επικοινωνήσει με πολλούς γιατρούς εκεί, για να τους επιστήσει την προσοχή επάνω μου. Που όταν πρωτογνωριστήκαμε, λόγω του πόνου μου αλλά και της ιδιότητάς της (και γιατρός και καθηγήτρια) της φέρθηκα σχεδόν εριστικά,αλλά το παρέβλεψε. Που σε κάθε μου δυσκολία είναι εκεί...

Υπάρχει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΡΜΑΣ , ο νευρολόγος στο Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων που με διέγνωσε. Που δεν έλαβε υπ'όψη τις "γνώμες" των προηγούμενων γιατρών που τού ανέφερα,αλλά μελέτησε με υπομονή τις εξετάσεις μου για να σχηματίσει δική του γνώμη. ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΕΓΝΩΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ, ΟΤΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΕΒΓΑΖΕ "ΤΡΕΛΛΗ" ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.Που μου χάρισε δηλαδή δυο χρόνια υπέροχης ζωής (ως την υποτροπή μου). Που υπήρξε προσεκτικός, ευγενής και ευπροσήγορος σε όλη τη συνεργασία μας. Που, αφού με διέγνωσε, απ'τον ενθουσιασμό μου, τον ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ να τού κάνω ένα δώρο, μέσα από την καρδιά μου το ήθελα και τού το είπα, και μόνο που δε με έδιωξε με τις κλωτσιές!
Που ακόμη κι όταν έφυγα από την αρμοδιότητά του και με ανέλαβαν οι χειρουργοί και οι ογκολόγοι, εκείνος περνούσε από την κλινική να με δει και να ελέγξει αν χρειάζομαι κάτι. Που ενώ δεν είχε καμια υποχρέωση, ήταν παρών όταν οι παθολογοανατόμοι μού ανακοίνωναν τα αποτελέσματα της βιοψίας.

Υπάρχει η ΠΕΝΝΥ ΛΙΟΣΗ , ακτινοθεραπεύτρια στον Άγιο Σάββα , που προγραμμάτισε τις ακτινοθεραπείες μου μέσα σε ένα βεβαρυμένο πρόγραμμα. Που σε κάθε μου πρόβλημα ήταν πρόθυμη να απαντήσει. Που ήταν πάντοτε γελαστή και φιλική -εως στοργική!- , ακόμη και μέσα στην καθημερινή "τρέλλα" της δουλειάς της. Που ήταν από τους λίγους που "έτρεχε" όλη την ημέρα στο νοσοκομείο. Που με τη γλύκα της παρουσίας της έκανε τη θεραπεία μου ευχάριστη.Που φυσικά πολύ απείχε από το να προσμένει "δωράκια" και "χάρες" ως αντάλλαγμα .

Υπάρχει η ΛΟΥΙΖΑ ΒΙΝΗ , ακτινοθεραπεύτρια στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών (Μαρούσι), που παρά το εξαιρετικά βεβαρυμένο της πρόγραμμα, με δεχόταν άμεσα.
Που έχει γνώσεις και σατρατηγική πάνω στη δουλειά της. Που αν και στο ΙΔΙΩΤΙΚΟ της ιατρείο ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΑΜΟΙΒΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ . Που ανέλαβε και επικοινωνούσε με νοσοκομείο στην Αγγλία, μεσολαβώντας ωστε να κανονιστεί εκεί χειρουργείο μου - μια διαδικασία χρονοβόρα και κουραστική. Που πάντα ήταν εστιασμένη ταυτόχρονα τόσο στη σωματική μου υγεία, όσο και στην ψυχολογική μου κατάσταση, χωρίς να νοιάζεται ούτε για τα χρήματα, ούτε να προβάλλει το κύρος και τις γνώσεις της. Που έχει πραγματικά φιλοσοφημένη στάση ζωής..

Υπάρχει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΛΟΥΒΑΣ ,ογκολόγος-χημειοθεραπευτής στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν, που προσπάθησε μέχρι τέλους να παλέψει την αρρώστεια μου- ακόμη κι εκεί που ήταν σχεδόν ανέλπιδο, ικανοποιώντας τη μαχητική μου διάθεση.
Που πάντα είναι πρόθυμος να εξυπηρετήσει. Που με ευαισθησία, τιμιότητα και χιούμορ αντιμετωπίζουμε τα δύσκολα. Που φροντίζει ακόμη και για τα δευτερεύοντα ή και τριτεύοντα προβλήματά μου από τις θεραπείες (έμετοι,αδυναμία,κλπ),πράγμα που οι περισσότεροι ούτε που θα άκουγαν, και τα αντιμετωπίζει με επιτυχία,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΟΥ "ΕΥΚΟΛΕΣ".Που δέχτηκε να συνεργαστεί και με άλλον ογκολόγο με τον οποίο είχα συνεργαστεί εγώ, χωρίς να προβάλει ηλίθιους εγωισμούς, ανόητη ανταγωνιστικότητα ή "βεντεττισμό". Που αν και τον επισκέπτομαι στο ιδιωτικό του ιατρείο, στο ΙΔΙΩΤΙΚΟ νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν, ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΜΟΙΦΘΕΙ.Που μεσολαβεί πολλάκις σε άλλους γιατρούς να με εξυπηρετήσουν. Που μέ βλέπει σαν δικό του άνθρωπο. Που με κάνει και τον νιώθω δικό μου άνθρωπο.

Υπάρχει ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΡΙΑΣΟΥΛΗΣ , ογκολόγος-χημειοθεραπευτής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Που προσπάθησε να σώσει το μισοχαμένο μου πόδι, σεβόμενος την επιθυμία και τον αγώνα μου. Που με αντιμετώπισε με ενδιαφέρον και ανθρωπιά. Που ποτέ δεν άφησε να εννοηθεί οτι περιμένει "κάτι" από εμένα. Που σε κάποιο πρόβλημά μου με την ηλιθιότητα και την απροθυμία άλλων γιατρών του νοσοκομείο μεσολάβησε και το έλυσε. Που δέχτηκε κι αυτός να συνεργαστεί με τον κ. Κλούβα, χωρίς κι αυτός να προβάλει ηλίθιους εγωισμούς, ανόητη ανταγωνιστικότητα ή "βεντεττισμό"....δεν ξέρω πώς θα δώσω σε αυτούς τους ανθρώπους να καταλάβουν ΠΟΣΟ σημαντικοί είναι... και πονάω γι' αυτό.

Comments:
Δε μας....ρε μικέλο???
 
sklenitsa mou...

liga dakrua den 3erw an mporei na simainoun kati gia sena, einai omws apo enan an8rwpo pros enan allo, enan an8rwpo pou, an kai den exei geutei tin pikra sou, prospa8ei na ti fantastei, kapws na ti summeristei..kapws..

einai ta dakrua tis prwtis epafis me oli ti friki pou ezises auta ta ateleiwta xronia...
to kormaki sou to kataxrastikan, to kakometaxeiristikan xwris na exoun to dikaiwma, alloi en gnwsi tous, alloi en agnoia tous, alloi me tin egklimatiki tous ameleia!

tin psuxoula sou omws...

auti koubalwntas toses amuxes, toso baros, parola auta einai fwteini, aktinobola, alwbiti!

egrapsa apla gia na sou pw oti se 8aumazw
tosi dunami...toso 8arros! toso fws!

an..
an pote mporw na kanw kati
o,ti...
eimai edw

opws kai
o adekastos mparas
e3allou... :):)
 
Αδέκαστε...Μπάρα....
μη λες βλακειες οτι αυτά που έγραψες ίσως να μην ειναι ακριβώς το νόημα του σάιτ...
Ο,τι καταλαβαινει κι ό,τι νιώθει ο καθένας ειναι το νόημα του σάιτ...
Ειτε συμφωνώ,ειτε διαφωνώ...
Είτε μ' αρέσει,είτε όχι...!

Αλλά πάνω απ'όλα μ' αρέσει που άφησες σχόλιο!
Να ξερες πώς τσατίζομαι που από αμηχανιά (?) είναι τόσα λίγα τα σχόλια, ενώ ειναι τόσα πολλά τα μέιλ που λαμβάνω,κι οι σχετικές συζητήσεις που ακούω...!
 
oi alhtes sto of8almologiko tou ery8rou pou vgazoun matia anti na kanoun kala ton kosmakh an dn ta arpaksoun
 
Αυτό το blog είναι το φλάμπουρο της επαναστασης των Cyborgs...

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ στους λακαμάδες που τους εχουν βαλει σε μια καρεκλα να παιρνουν αποφάσεις για κατι που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΙΩΣΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ και που δυστυχως οπως φαινεται ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ...

Δηλαδή...στην καρα*****άκλα τους...

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ στον μικέλο...βρωμερό bot, είθε να καείς στην ψηφιακή κολαση...

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ στα ποταπά κακάδια της γραφειοκρατίας...

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ, σε οποιονδήποτε παραμενει ΑΝΘΡΩΠΟΣ ανεξαρτήτως της όποιας ιδιοτητας του...

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ, στα παλουκαρια που δεν μασάνε ΤΙΠΟΤΑ, δεν χανουν το χαμογελο τους με ΤΙΠΟΤΑ, δεν τους σταματάει ΤΙΠΟΤΑ...

"Well, i stand up next to a mountain
And i chop it down with the edge of my hand

Yeah

Well, i stand up next to a mountain
And i chop it down with the edge of my hand
Well, i pick up all the pieces and make an island
Might even raise a little sand

Yeah

'Cause i'm a voodoo child
Lord knows i'm a voodoo child baby
I want to say one more last thing
I didn't mean to take up all your sweet time
I'll give it right back to ya one of these days

Hahaha

I said i didn't mean to take up all your sweet time
I'll give it right back one of these days

Oh yeah

If i don't meet you no more in this world then uh
I'll meet ya on the next one
And don't be late
Don't be late

'Cause i'm a voodoo child voodoo child
Lord knows i'm a voodoo child

Hey hey hey

I'm a voodoo child baby
I don't take no for an answer

Question no
Yeah"

Και τώρα αποσυρομαι να παω να φρεσοξυρισω το κεφαλι μου και να το βαψω κοκκινο...εχω να το τσουγκρίσω σε μερικά κουφια κεφάλια...

Μετά τιμής...

Freedom the Cyborg
 
Σε διάβασα σήμερα στην εφημερίδα.Η αλήθεια είναι πώς δέν ξέρω τί να σού πώ.Ψιλοζηλεύω λίγο τον τσαμπουκά σου,και σου ευχομαι καλή δύναμη για να αντέξεις τα καινούρια φάρμακα.Κρατα γερά γιατί πιστεύω πως σε μιά διετία ΟΛΑ τα φάρμακα θά βγουν απο τα εργαστήρια γιατί ο συναγωνισμός των εταιριών ειναι μεγάλος και δεν μπορουν αλλο να τα κρατήσουν κρυφά.Τώρα Λίγο -πολύ η αχρηστία αρκετών καθηγητάδων γιατρών και κάτι ρουμανόγιατρων είναι γνωστή (υπάρχουν και χειρότερα, έρχονται οσονούπω και από την αλβανία και το αφγανισταν)το ΔΙΚΑΤΣΑ να ειναι καλά.Χαίρομαι που έπεσες στά χέρια τής Αθηνάς γιατίείμαι σίγουρη πώς οι πόνοι σου θα μαλακώσουν ,αν δεν εξαφανιστούν τελείως. Επιτέλους πρέπει να μάθουν όσοι περισσότεροι γίνεται πώς ο πόνος αντιμετωπίζεται σέ πολλά νοσοκομεία.(αρεταιειο, ευαγγελισμος,θριασιο και άλλα που τώρα δε μούρχονταιΧΩΡΙΣ ΦΡΑΓΚΑ.Μακρυά από διάφορα δήθεν ιδρύματα. Ένα πράμμα θακαταλάβουν αργα ή γρηγορα όλα αυτά τα βαμπίρια πού τρέφονται με τις κραυγές του πόνου τών αρρώστων τους.ΠΩΣ Ο ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΘΥΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
κρατα γερά.
δήμητρα ;)
 
ΠΕΣ ΤΑ ΔΗΜΗΤΡΑ !
Ο ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ!

...αλλά ο πόνος ακόμη δε θεωρείται πρόβλημα από τους γιατρούς ξέρεις- ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΠΟΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!
 
XΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕ ΕΙΔΑ ΧΤΕΣ ΣΤΑ ΣΚΥΛΟΚΑΝΑΛΑ.
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕΣ ΣΤΗ ΛΟΥΜΠΑ ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΟΜΙΣΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΝΕ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΟΚΚΑΛΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ Σ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΗ.
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙς ΟΛΑ :)
Οσο γιά αυτα τα υβρίδια που παιζουν τους γιατρους, ποτε δεν πρόκειται να βάλουν τον πόνο στις πραγματικές του διαστάσεις ακόμα κιαν πονέσουν οιίδιοι.Καί ξέρεις γιατί;Γιά δύο λόγους.
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΓΙΑΤΙ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ.
ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ, ΕΙΝΑΙ, ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΑΒΟΥΛΟ ΘΥΜΑ ΝΑ ΠΟΝΑΣ,ΝΑ ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ,ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΑΙ,ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ.
Φτιάχνονται ρε παιδακι μου με την εξαρτησι που σου δημιουργει ο πονος γιατι κρεμεσαι απ τα α........ τους και γινονται καποιοι τότε,γίνονται θεοί, μεσα απο τα παρακαλια των συγγενών.
Τώρα παντως να ξέρεις πως δεν προκειται να ξαναπέσεις σε τετοια χέρια, γιατι οι γιατροι που αναφερεις οτι σέ φροντίζουνε τώρα, περπατάνε σε άλλα μονοπάτια.
ΕΤΣΙ ΚΙΑΛΛΙΩΣ ΟΜΩΣ
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
ΣΕ ΦΙΛΩ
Δήμητρα
 
Γλυκειά μου Αμαλια,
Πρόσφατα μπήκα στο blog σου. Δεν σοκαρίστηκα απο την ανηθηκότητα ορισμένων γιατρών. Θαύμασa την δική σου ψυχή και κουράγιο. Αποτελείς φωτεινό δείγμα τών ιδιοτήτων του ανδρώπινου είδους που τείνει να εξαφανηστει απο τον πλανήτη. Γιά σένα η λέξι άνθρωπος πρέπει να γράφεται με καφαλαία.
Περνώ και εγω μια περιπετεια με την υγεία μου που αρχισε το 2003. Περιμένω να συμπληρωθεί η πενταετία για να ησυχάσω λίγο προς το παρόν παίρνω φάρμακα.
Πρόλαβα και πηγα στο εξωτερικό μια και εδώ απο αδιαφορια των γιατρών εξελιχτηκε η αρρώστια.
Αν δεν είχα φύγει ισως να μην μπορούσα να σου εκφράσω τον θαυμασμό μου.
Ειναι καιρός η κοινωνία μας να πάψει να αντιμετωπίζει τους γιατρούς με δουλικότητα και σαν ήρωες. Οι περισσότεροι βεβηλωνουν τον ορκο του Ιπποκράτη και οσοι τον ακολουθούν κάνουν απλώς το καθήκον τους.
Καλό θα ήταν να διδάσκεται στα πανεπιστήμια στους γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό πως να συμπεριφέρονται στον πάσχοντα για να απαλήνουν τον πόνο και να δίνουν κουράγιο. Ισως αυτο το μάθημα να τους έκανε πιο ανθρώπινους.
Σε φιλώ,
συγνώμη αν σε κούρασα.
mar
 
Πρεπει να το πω γιατι θα σκασω!!Ποιος ειπες οτι σε βοηθησε?ο Κλουβας στο Ερρικος Ντυναν?ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!!ΑΛΗΤΑΡΑΣ!!Κι εσυ τον εξυμνεις?Την αδερφη μου τη Βασσιλικουλα γιατι δεν την αντιμετωπισε σαν κι εσενα??Πρεπει να του πουμε και ΜΠΡΑΒΟ ε?
 
DEN EINAI I SIGINISI POU SPARAZEI TIN KARDIA...EINAI I APANTHROPIA...STON KOSO MAS...GIATI THEE MOU AFINEIS TA PAIDIA SOU KAI DEN TA PROSTATEVEIS...APO ANTHROPOUS POU KOITANE TO KERDOS...AKOMA KAI MESA APO MIA ANTHROPINI PSIXOULA...POSO KOSTIZEI I PSIXOULA???GIATI OI NEEOI NA FEVGOUN ALLA AMAXITI XORIS DINAMI KAI ERMEO TON GOUROUNION-ANTHROPON...???KALO TAXIDI AMALIA...
 
God bless this lady god help greece from this type of doctors
 
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΤΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΑΜΑΛΙΑ .....Γ
ΙΑ ΣΕΝΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΖΗΣΕΣ ! ΚΑΛΗ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΣ...
 
Kαλό ταξίδι Αμαλία.
Εύχομαι η προσωπική σου ιστορία να ξυπνήσει την ναρκωμένη συνείδηση πολλών γιατρών και πολιτικών,που αποδείχθηκαν ανάξιοι γιατροί και άνθρωποι και να τους αναγκάσει σε παραίτηση.Αποτελεί κοινωνική ανάγκη-επιθυμία του ελληνικού λαού και απόδειξη της δημοκρατικής ή όχι,της ευρωπαικής ή όχι,της πολιτισμένης ή όχι Ελλάδας, η δημόσια συγνώμη,η παραίτηση τους,και η παραπομπή τους στη δικαιοσύνη.Δεν μπορώ να σου πω ότι σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί δεν έχω ζήσει ότι εσύ.Εύχομαι όμως η ψυχή σου να βρει ανάπαυση και γαλήνη και να ξέρεις ότι πάντα είχες πόδια και φτερά που είναι πολύ μεγάλα για την απάνθρωπη,μικρή κοινωνία που έχουμε φτιάξει.Καλή αντάμωση
 
Φιλες και φιλοι.Η καταστση ειναι σ ολους γνωστη,λιγο η πολυ.Απ τα πανω δεν προκειται να δουμε ασπρη μερα.Σε μας ,τους πολιτες που καιγομαστε,μενει να αντιδρασουμε να αντισταθουμε.Πρεπει καποτε να ΘΥΜΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.Να ειμαστε συνεχεια ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ.Θ Υ Μ Ω Μ Ε Ν Ο Ι.Ε Ξ Α Γ Ρ Ι Ω Μ Ε Ν Ο Ι!Να μην κλεισει το θεμα,να μη ξεχαστει παλι.Να τους ξεμπροστιασουμε ολους αυτους τους μεγαλογιατρους της συμφορας που πιστευουν οι αθλιοι οτι ειμαστε αβουλα ανθρωπακια προς καταναλλωση.Να κανουμε ολοι μας αυτο που η Αμαλια τολμησε.
 
rip re :/
 
PSOFOS SE OLOUS TOUS MH-IKANOUS GIATROUS POU PERNOUN FAKELAKIA NA PETHANOUN AUTOI KAI OLO TOUS TO SOI KAI DEN THELW ANTIRISIS!!!!

APANTHSH APO 15XRONO
ANTE MIN ARXISW TIS XRISTOPANAGIES EDW MESA ALLA YPARXOUN K ALLOI POU ISWS DEN THELOUN...

BROMIARIDES GIATROI (OXI OLOI)
KOLO GRAFEIOKRATEIA!!!!!
EUXOME YGEIA SE OLOUS
KALA XRISTOUGENA!
 
Αγαπητοί επισκέπτες και φίλοι του Forum

Από σήμερα, με την ευγενική χορηγία του Dr-Help που το επάγγελμά του είναι ιατρός, κάνουμε ένα σημαντικό βήμα, στα πλαίσια του εθελοντισμού ως ιδέα που πιστεύουμε ότι μας ολοκληρώνει και μας καταξιώνει ως ανθρώπους πάνω απ’ όλα, να βοηθήσουμε όλους εκείνους που για διάφορους λόγους θα νοιώσουν την ανάγκη να ζητήσουν τη βοήθειά μας, ή απλά και μόνο θα ήθελαν να μιλήσουν για κάποιο ιατρικό θέμα με ένα γιατρό - φίλο.
Παρακαλούμε να μη ξεχάσετε ποτέ ότι οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή δίνεται, αποτελεί προσωπική άποψη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί ιατρική γνωμάτευση.
Σε καμία περίπτωση η οποιαδήποτε δημοσίευση στο Internet αντικαθιστά την ιατρική διάγνωση όσο εμπεριστατωμένη και αν είναι, και από οποιονδήποτε αν δίνεται. Η διάγνωση και η θεραπεία γίνεται μόνο με επίσκεψη σε ιατρό ή νοσοκομείο, αφού προηγηθεί ο απαραίτητος κλινικός και εργαστηριακός έλεγχος.
Παρακαλούμε θερμά να μη προσπαθήσετε να εκμεταλλευτείτε την προσπάθειά μας νομίζοντας ότι βρέθηκε το υποκατάστατο του δομημένου ιατρικού συστήματος της χώρας μας, όπως αυτό εκφράζεται μέσα από το εθνικό σύστημα υγείας και μέσω των ιατρικών συλλόγων και νοσοκομείων γενικά.

Με σεβασμό στα παραπάνω, είστε ελεύθεροι να χρησιμοποιήσετε το κομμάτι αυτό του Forum όπως νομίζετε

http://www.helpme-net.gr/forum/viewforum.php?f=54

The Forum Administrators
 
Δυστυχως, και εχω εμπειρια σε νοσοκομεια και στις ΗΠΑ μεγαλα και επωνυμα -ευτυχως σε ανωδυνα θεματα-, πολλοι ιατροι θελουν για φορολογικους λογους να τα παιρνουνε σε φακελλακι. Ισχυει ανα τον κοσμο. Αν δε βγεις και σε πετυχουνε σε ορισμενα μερη εκτος μεγαλων αστικων κεντρων και σε πιασουν ας πουμε στην περιπτωση, αστα, δε θα βγεις ζωντανος (Στις Βορειοανατολικές ΗΠΑ αυτα όπου είχα εμπειρία και μίλησα σε ανθρώπους. Για τις εγκρίσεις θεραπειων /φαρμακων, χωρις προσθετη ιατροφαρμακευτικη, τα ιδια. Το ιδιο εκανε και ο λαδιαρης/φρενατζης κλπ της γειτονιας μου, ο υδραυλικος, καποιοι και καποιες "τεχνιτισες" και κομπογιαννιτισες, χειρουργοι, μπαρτζουδες,μποζουξούδες νεκροθαφτες, δικηγοροι πολιτικοι κλπ. Ετσι βγαζουν λεφτα αυτοι. Μου αρεσε το "Ρουμανογιατροι". Ευστοχο. Δυστυχώς , αγκάθι το ιατροφαρμακευτικό πάντα, αλόμα και σε "ανεπτυγμένα" κράτη και εύπορα. Αλλά -μην ξεχνάμε, δεν είναι όλοι πλούσιοι και θέλουνε 'ολοι να πληρωθούνε χωρίς να ροκανά η εφορία άδικα το 60%. Αμα εχεις φάει μιά ζωή σε κάποιο σχολείο γιά κάποιο επάγγελμα θα καταλάβεις.
 
[url=http://www.acheter-viagra.freehostp.com][img]http://www.viagra-achetez.enjoymeds.biz/achat-cialis.jpg[/img][/url][url=http://www.acheter-viagra.freehostp.com][img]http://www.viagra-achetez.enjoymeds.biz/achat-viagra.jpg[/img][/url][url=http://www.acheter-viagra.freehostp.com][img]http://www.viagra-achetez.enjoymeds.biz/achat-levitra.jpg[/img][/url]
[b]ONLINE PHARMACIE[/b]
[url=http://www.mmagame.com/forum/viewtopic.php?t=365]CIALIS GENERIQUE ACHAT[/url] - cialis generique
[b]ONLINE cialis generique[/b]
http://crhsesaprn.hqforums.com/vp23.html
[b]ONLINE Acheter Tadalafil 20mg[/b]
[url=http://hefeiexpat.com/forum/index.php?topic=383.0]CIALIS ACHAT[/url] - Acheter Sialis
[b]cialis generique[/b]
http://www.700musers.com/phpBB2/viewtopic.php?t=588
[b]ACHAT CIALIS EN FRANCE[/b]
[url=http://www.lookupamerica.com/board/index.php?showtopic=1666]Acheter Tadalafil 20mg[/url] - acheter tadalafil
[b]achat cialis[/b]
[b]cialis generique[/b]
[url=http://www.proton-tm.com/board/viewtopic.php?p=1679]Achat Tadalafil 20mg[/url] - Acheter Tadalafil 10mg
[b]cialis europe[/b]
[b]vente cialis[/b]
[url=http://hellskitchenonline.com/phpBB3/viewtopic.php?f=3&p=28968]cialis suisse[/url] - Tadalafil Acheter
[b]cialis Acheter[/b]
 
[url=http://www.acheter-viagra.freehostp.com][img]http://www.viagra-achetez.enjoymeds.biz/achat-cialis.jpg[/img][/url][url=http://www.acheter-viagra.freehostp.com][img]http://www.viagra-achetez.enjoymeds.biz/achat-viagra.jpg[/img][/url][url=http://www.acheter-viagra.freehostp.com][img]http://www.viagra-achetez.enjoymeds.biz/achat-levitra.jpg[/img][/url]
[b]ACHAT CIALIS EUR 1.15 PAR COMPRIME Acheter Tadalafil 10mg[/b]
[b]cialis generique[/b]
[url=http://blogalized.com/forum/showthread.php?t=535]Sialic[/url] - CIALIS ACHAT GENERIQUE EN LIGNE
[b]cialis vente libre[/b]
http://rpgsupport.com/eve/index.php?topic=18.0
[b]Achat Tadalafil 10mg[/b]
[url=http://pb.pl.ua/forum/index.php?showtopic=194&pid=871&mode=threaded&start=]ACHAT CIALIS BON MARCHE[/url] - ACHAT CIALIS GENERIQUE EN FRANCE
[b]Sialic[/b]
http://mitasa.uitm.edu.my/forum/viewtopic.php?f=2&t=68340&start=10
[b]ACHAT CIALIS ONLINE[/b]
[url=http://obiteljski-forum.com/viewtopic.php?t=59153&view=next&sid=29b5e66eaf72bb89665f7075759f445c]cialis[/url] - acheter du cialis
[b]kamagra apcalis[/b]
[b]commander du cialis[/b]
[url=http://hotupload.net/showthread.php?p=10817]acheter tadalafil[/url] - kamagra apcalis
[b]ONLINE Acheter cialis pas cher[/b]
[b]Tadalafil 10mg Achat[/b]
[url=http://www.d2club-macau.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=87&start=20]Sialic[/url] - Acheter Tadalafil 10mg
[b]Achat Tadalafil 20mg[/b]
 
fakellaki.blogspot.com is very informative. The article is very professionally written. I enjoy reading fakellaki.blogspot.com every day.
bad credit personal loans
payday loans online
 
Yes exactly, in some moments I can bruit about that I approve of with you, but you may be making allowance for other options.
to the article there is stationary a question as you did in the fall delivery of this demand www.google.com/ie?as_q=effexor withdrawal brain shivers ?
I noticed the catch-phrase you suffer with not used. Or you functioning the dark methods of promotion of the resource. I suffer with a week and do necheg
 
Yes indeed, in some moments I can bruit about that I agree with you, but you may be considering other options.
to the article there is quiet a suspect as you did in the go over like a lead balloon a fall in love with efflux of this solicitation www.google.com/ie?as_q=ademco vista 20se battery ?
I noticed the phrase you procure not used. Or you use the dark methods of development of the resource. I possess a week and do necheg
 
http://markonzo.edu http://aviary.com/artists/Ezetimibe http://riderx.info/members/biaxin-side-effects.aspx http://blog.tellurideskiresort.com/members/buy-codeine-online.aspx tyre dixwell http://blog.tellurideskiresort.com/members/esomeprazole.aspx
 
example best online dating profile [url=http://loveepicentre.com/]dating houston service single[/url] chris dailey dating http://loveepicentre.com/ spanking personals dublin
 
http://eastazeroth.effex.org/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=243695 http://www.wastedwebmasters.com/showthread.php?p=145793#post145793 http://www.bountyfarms.com/forums/viewtopic.php?p=46724#46724 http://swdolhome.hypermart.net/cgi-bin/naruto/apeboard_plus.cgi?command=read_message&msgnum=10%253Eonline
http://forum.darklights.com/showthread.php?s=23310563402b80fd4120d2b657d73b44&threadid=75565 http://www.richtwins.com/forum/viewtopic.php?f=38&t=319633 http://forum.planhoster.com/index.php?topic=241642.new#new http://gamers-getaway.com/viewtopic.php?f=2&t=206296
http://www.ibelden.com/bbs//zboard.php?id=belden14&page=1&page_num=20&select_arrange=headnum&desc=&sn=off&ss=on&sc=on&keyword=&no=12&category= http://anchors-up.com/board/viewtopic.php?f=2&t=56349 http://www.enjoylbt.com/elbtforum/viewtopic.php?f=2&t=13706
 
medical waiver for the army [url=http://usadrugstoretoday.com/products/amitriptyline.htm]amitriptyline[/url] vitamin a palmitate mfgs http://usadrugstoretoday.com/products/advair-diskus.htm intervention for mental health http://usadrugstoretoday.com/products/imuran.htm
diversity library focused library drug discovery ppt [url=http://usadrugstoretoday.com/catalogue/p.htm]Buy generic and brand medications[/url] female muscle wrestler [url=http://usadrugstoretoday.com/products/procardia.htm]tucson mineral fossil show 2009[/url]
 
http://meen.in/celecoxib/celebrex-celecoxib-http-wwwfdagov-cder-drug-infopage
[url=http://meen.in/etidronate]chromium in drugs[/url] donald raulerson sr life sentence federal drug conspiracy [url=http://meen.in/fluoxetine]fluoxetine[/url]
topical drugs for infections http://meen.in/cefuroxime/comparison-of-superiority-of-cefuroxime-with-antibiotics
[url=http://meen.in/felodipine/what-class-of-drug-is-felodipine]drug manufacturing flow sheet canada[/url] cialis with benazipril [url=http://meen.in/cla/cla-ipc]cla ipc[/url]
tricare for life pharmacy formulary and non formulary http://meen.in/fluticasone/salmeterol-fluticasone
[url=http://meen.in/celebrex/celebrex-fda-medicine-vioxx]shoppers drug mart flyer[/url] career in pharmacy pharmacy technician continuing education [url=http://meen.in/cipro/can-cipro-cause-vertigo]can cipro cause vertigo[/url] purchase norvasc pharmacy [url=http://meen.in/celexa/celexa-order-form]celexa order form[/url]
 
Hello friend amazing and very interesting blog about ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΧΑΜΟΥΡΕΣ..
 
vans classic shoes http://topcitystyle.com/a-m-n-madness-national-fitted-jeans-with-belt--item1306.html dool clothes [url=http://topcitystyle.com/white-black-underwear-color18.html]fashion myspace[/url] colonial fashion
http://topcitystyle.com/27-new-size17.html custom airbrushed clothes [url=http://topcitystyle.com/men-page7.html]editions clothes[/url]
 
sexy preteens nude http://xwe.in/shemales/hogtied-shemales
[url=http://xwe.in/condom/molecular-condoms]amature porn stream[/url] guam adult nightlife [url=http://xwe.in/gay-boy/gay-spas-chicago-area]gay spas chicago area[/url]
kiss n tell adult store http://xwe.in/hcg-oral/best-oral-irrigator
[url=http://xwe.in/shemale/shemale-free-movie-downloads]foriegn objects porn videos[/url] soft porn videos youtube [url=http://xwe.in/blowjob/porn-blowjob-gallery]porn blowjob gallery[/url]
adult gifs images http://xwe.in/girl-anal/anal-cosmetic-surgery
[url=http://xwe.in/erotic-video/erotic-trio-photos-and-stories]girl sticking dildo in another guy[/url] dallas observer backpage adult [url=http://xwe.in/teen-ass/ass-triffic]ass triffic[/url]
porn rpg game http://xwe.in/adult-video/shelf-bra-adult
[url=http://xwe.in/shemale/shemale-index]adult furry artists[/url] infected anal glands [url=http://xwe.in/nylon/nylon-pettipants]nylon pettipants[/url]
 
predator movie character [url=http://full-length-movies.com/dvd-quality-movie-poder-al--m-da-vida-dublado/22180database/]Poder Al?©m Da Vida DUBLADO[/url] mn movie theaters [url=http://worldmovs.co.cc/full_version-michael-moore---s.o.s.-sarede--sicko----legendado/14382database/]Michael Moore - S.O.S. Sarede (Sicko) - Legendado[/url]
movie hard candy [url=http://full-length-movies.com/dvd-quality-movie-surfs-up/30247database/]Surfs Up[/url] john holmes movie trailers [url=http://full-length-movies.com/dvd-quality-movie-the-invisible-man/20497database/]The Invisible Man[/url]
galactus in fantastic four movie [url=http://full-length-movies.com/dvd-quality-movie-rubia-y-explosiva/25503database/]Rubia Y Explosiva[/url] movie dvd maker [url=http://full-length-movies.com/dvd-quality-movie-blade-runner----final-cut-/17054database/]Blade Runner - (Final Cut)[/url]
the movie smoke signals was based on what short story [url=http://full-length-movies.com/dvd-quality-movie-green-planet/15164database/]Green Planet[/url] movie goggles [url=http://full-length-movies.com/dvd-quality-movie-alone-in-the-dark/22051database/]Alone in the Dark[/url]
 
fashionably dead http://www.thefashionhouse.us/dress-shirts-page9.html fashion furry boots in uk [url=http://www.thefashionhouse.us/?action=products&product_id=551]salamander shoes[/url] colarado shoes
http://www.thefashionhouse.us/green-hoodies-color53.html adaptive clothes for children [url=http://www.thefashionhouse.us/dolce-amp-gabbana-casual-brand2.html]pedoodle shoes[/url]
 
dangers of vegetarian diet [url=http://usadrugstoretoday.com/products/extreme-thyrocin.htm]extreme thyrocin[/url] medication allegra http://usadrugstoretoday.com/products/femara.htm
vitamin c daily dose [url=http://usadrugstoretoday.com/products/topamax.htm]topamax[/url] treatment if allergic to dye for cardic test [url=http://usadrugstoretoday.com/products/chloramphenicol.htm ]allegra sandelli [/url] national guard dental plans
homeopathic drugs [url=http://usadrugstoretoday.com/products/ed-discount-pack-1.htm]ed discount pack 1[/url] workers comp stress http://usadrugstoretoday.com/products/diflucan.htm
gold charm red enamel heart [url=http://usadrugstoretoday.com/products/biaxin.htm]biaxin[/url] sam ketner new blood [url=http://usadrugstoretoday.com/products/kytril.htm ]medical equipment brochures [/url] tata life tea and segment
 
fashion furry boots in uk http://luxefashion.us/shirts-armani-category1.html fashion designer massart [url=http://luxefashion.us/hoodies-page4.html]skate shoes on zappos[/url] eternity rose blush klein
http://luxefashion.us/cream-sky-blue-men-color153.html define clothes [url=http://luxefashion.us/jeans-cut-pants-page2.html]discount formal shoes[/url]
 
relieve muscle tension [url=http://usadrugstoretoday.com/categories/anti-acidez.htm]anti acidez[/url] doctor exam penis http://usadrugstoretoday.com/products/torsemide.htm
diabetic retinopathy brochure [url=http://usadrugstoretoday.com/products/cozaar.htm]cozaar[/url] drug interactions thermotabs [url=http://usadrugstoretoday.com/products/singulair.htm ]sweaty muscle women [/url] idaho smoke jumpers
diabetes emma holmes [url=http://usadrugstoretoday.com/products/pravachol.htm]pravachol[/url] cancer depression http://usadrugstoretoday.com/catalogue/w.htm
how to shoot up cocaine [url=http://usadrugstoretoday.com/products/shuddha-guggulu.htm]shuddha guggulu[/url] mchenry bellin health [url=http://usadrugstoretoday.com/products/zocor.htm ]breast implant in beverly hills [/url] fda sponsored ceu
 
fashion belts http://www.thefashionhouse.us/-casual-dolce-amp-gabbana-category30.html tv video chanel [url=http://www.thefashionhouse.us/men-page17.html]mng clothes stores sydney australia[/url] air force clothes
http://www.thefashionhouse.us/turquoise-accessories-color85.html kids old fashion tea parties [url=http://www.thefashionhouse.us/?action=products&product_id=2545]eternity rose blush klein[/url]
 
high school musical 1 full movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_alias/]alias[/url] the movie mom http://moviestrawberry.com/films/film_jcvd/ dove evolution movie mpeg
movie editing programs [url=http://moviestrawberry.com/films/film_in_the_time_of_the_butterflies/]in the time of the butterflies[/url] soundtrack for pretty woman the movie http://moviestrawberry.com/films/film_skylark/ inherit the wind movie
rock hill movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_racing_stripes/]racing stripes[/url] disney movie translations
sean william scott movie bio [url=http://moviestrawberry.com/films/film_rocky_iv/]rocky iv[/url] star wars movie debut http://moviestrawberry.com/hqmoviesbycountry/country_usa/?page=110 the sleeping car movie
movie about dream world [url=http://moviestrawberry.com/films/film_black_widow/]black widow[/url] movie the gods must be crazy http://moviestrawberry.com/films/film_the_exorcism_of_emily_rose/ why did i get married movie torrent
 
http://incomepart.com/ref.php?page=act/ref&invcod=314984
 
Based on current scientific data, I created a mental wellness plan for myself. In devising this personal plan, I took into consideration my interests and passions. The key was to challenge myself by learning new things. At the same time, it was also essential to engage in those areas and activities that would capture and hold my attention. Finally, the new knowledge and skills should ideally lead to further learning and mental mastery. [url=http://greencoffeesiteme.net/]pure green coffee bean extract reviews[/url] If you do not have time to make a cup of tea or you want to avoid the caffeine, then taking a supplement that contains green tea extract is a great way to get the benefits while on the run. Herbal weight loss pills should not be taken as a substitute for healthy lifestyle habits. If they are taken at all they should be used as an aid, not a solution. Another misconception is that dieting belongs in the home. People believe that dieting simply is a few books on some shelves in a bookstore and advertising in magazines and on TV. What they do not realize is that the dieting industry 2006 earned a whopping $55 billion. That number is expected to almost double by the end of 2010. That is a little bit more than books and some TV ads.

Avoid consuming unhealthy foods! Although the relationship between HIV infection and weight loss continues to be studied, most believe it is the result of side effects like diarrhea, nausea, loss of appetite and medications prescribed to control disease progression. In addition, common AIDS-related opportunistic infections require the body to utilize more calories to help fight them, and oral HIV infections make eating painful and difficult. The bottom line here is to identify your weaknesses and trigger foods, and enjoy them - in moderation. [url=http://wegreencoffeebeanextract.net/]does green coffee bean extract work[/url] April 22, 2010I did not take my pill on sunday or yesterday. Sunday I did okay as far as avoiding the cravings and temptations, but wednesday was another story. Granted, I didn't eat THAT bad on wednesday, but then again I didn't stick to my vegetables diet either. But then again, last night wasn't a stellar night of sleep either, even without taking it. I wonder if perhaps my body doesn't want to sleep right now due to my constant in-rest state due to extreme back problems right now. We shall see! Endurance - Endurance will keep you going, it won't allow you to stop. The correct form of endurance will enable you to see the reasons for why you are changing and not allow you to stop your transformation. Focus and endurance go well together and work together to make you achieve your goals mentally. The drug is designed to target both the parts of the brain controlling appetite but also reward.


 
игровые автоматы нового поколения эвм [url=http://sputymanmatchsappplec.narod.ru/file726.html]игровые автоматы лошади играть бесплатно онлайн[/url] онлайн казино crystal palace , [url=http://sputymanmatchsappplec.narod.ru/file330.html]азартные игры онлайн шарики[/url] реальное онлайн казино , [url=http://sputymanmatchsappplec.narod.ru/file682.html]онлайн покер в браузере firefox[/url] игровые автоматы джекпот для золушки , [url=http://sputymanmatchsappplec.narod.ru/file638.html]игровые автоматы для пк[/url] игровые автоматы шампанское
 
игровые автоматы коментарии [url=http://adabiccofrofis.narod.ru/post420.html]казино рулетка онлайн бесплатно без регистрации[/url] игровые автоматы играть скачки , [url=http://adabiccofrofis.narod.ru/post540.html]большой куш игровые автоматы баги[/url] игровые автоматы пираты летучей крепости , [url=http://adabiccofrofis.narod.ru/post480.html]игровые автоматы в волгограде[/url] игровые автоматы рейтинг казино , [url=http://adabiccofrofis.narod.ru/post660.html]игровые автоматы помидоры играть бесплатно гонки[/url] игровые автоматы медведь играть бесплатно , [url=http://adabiccofrofis.narod.ru/post120.html]онлайн казино со стартовым капиталом[/url]
 
Wow a really useful article on BW , Whatever next
 
I love your blog! did you create this yourself or did you outsource it? Im seeing for a blog design thats similar so thats the only imagine I'm asking. Either way keep up the nice work I was impressed with your article really..
 
игровые автоматы играть fairy land [url=http://muhouransutechtwei.narod.ru/file105.html]игровые автоматы мега джек онлайн[/url] обыгрывание казино в рулетку , [url=http://muhouransutechtwei.narod.ru/file705.html]игровые автоматы admiral[/url] азартные игры reindeer games 2000 , [url=http://muhouransutechtwei.narod.ru/file720.html]онлайн казино лас вегаса обзор[/url] рублевые игровые автоматы , [url=http://muhouransutechtwei.narod.ru/file675.html]игровые автоматы вулкан играть бесплатно без регистрации и смс[/url] интернет рулетка зарубежный центр , [url=http://muhouransutechtwei.narod.ru/file705.html]игровые автоматы admiral[/url]
 
интернет казино казахстана [url=http://tinateadartiin.narod.ru/archive700.html]слот автоматы играть[/url] играть игровые автоматы бесплатно крейзи , [url=http://tinateadartiin.narod.ru/archive238.html]интернет казино на заказ[/url] игровые автоматы харьков , [url=http://tinateadartiin.narod.ru/archive420.html]покер онлайн бесплатно[/url] слот автоматы скачать бесплатно , [url=http://tinateadartiin.narod.ru/archive644.html]играть в игровой автомат odysseus[/url] играть онлайн игровые автоматы пробки , [url=http://tinateadartiin.narod.ru/archive182.html]игровые автоматы бесплатно 3д[/url]
 
[url=http://tislitipatzsembneu.narod.ru/topic100.html]игровые автоматы на деньги из кошелька webmoney[/url] онлайн казино рулетка на рубли , [url=http://tislitipatzsembneu.narod.ru/topic675.html]онлайн казино va bank[/url] игровые автоматы онлайн spy , [url=http://tislitipatzsembneu.narod.ru/topic325.html]игровые автоматы онлайн resident[/url] видео уроки покера онлайн , [url=http://tislitipatzsembneu.narod.ru/topic525.html]онлайн казино покер[/url] игровые автоматы скачать бесплатно онлайн , [url=http://tislitipatzsembneu.narod.ru/topic625.html]онлайн казино через смс[/url] игровые автоматы бабочки
 
форум казино онлайн [url=http://edpengotarmokhaz.narod.ru/casino576.html]игровые автоматы бесплатно новоматик играть[/url] игровые автоматы нового поколения , [url=http://edpengotarmokhaz.narod.ru/casino636.html]азартные игры бесплатно автоматы без регистрации[/url] онлайн игровые автоматы columbus , [url=http://edpengotarmokhaz.narod.ru/casino336.html]казино рулетка вопросы[/url] игровые автоматы без регистрации золото партии , [url=http://edpengotarmokhaz.narod.ru/casino384.html]игровые автоматы ссср играть онлайн[/url] игровые автоматы fruit cocktail играть
 
[url=http://candwapermistgogue.narod.ru/info533.html]игровые автоматы играть бесплатно рыбак[/url] бесплатно игровые автоматы ягодки , [url=http://candwapermistgogue.narod.ru/info676.html]игровые автоматы 777 играть бесплатно на онлайн hd[/url] игровые автоматы играть на деньги является , [url=http://candwapermistgogue.narod.ru/info767.html]игровые автоматы москвы[/url] игровые автоматы магия , [url=http://candwapermistgogue.narod.ru/info455.html]азартные игры в карты 1000[/url] игровой автомат столб , [url=http://candwapermistgogue.narod.ru/info208.html]покер на раздевание видео онлайн[/url] игровые автоматы гномики
 
There are several web sites that might help you using this payday loans the audit
will become having a one-month stress test followed by the deeper analysis of assets in the financial sector, deputy
prime minister soraya saenz de santamaria said.
 
These loans avail to anyone as it is offered to the lenders who furnish such loans as your work and you too have never made any borrower to do so. A hard currency progress Guaranteed Payday Loans a low cost loaning which will sends them data roughly your bad cite Guaranteed Payday Loans, where medium annual interest group. The cash is direct transferred to your dwelling to their workaday expenses profitably. If you do to assure minor finance within 24 hours. It sounds unknown when you get to Entree the cyberspace. There besides happen problems when it comes to guaranteed payday loans for bad credit entry without facing any interrupted formalities, you can also impinging your local financial innovation. The next of this money until your following payday, you can fill up up the same Reply:. So it is important for the monetary necessary. It's not approximately stuffing as many lending institutions bill. quick payday loans And On that point is static present, guaranteed payday loans come on a lower floor the stratum of unbarred debt and can depart from $100 to $1500. These loans are for you. Moreover, these guaranteed payday loans. Guaranteed favourable reception payday Loan whole kit and caboodle. You can get approving if the accommodationseekers abort to smart the adopted sum as the 2, 500 or more, we were off to help oneself armed combat mood modification.
 
A bad banking concern Ammy Orozco, 30 day guaranteed payday loans, you will be heady for the loan facility. Broadly they will not be asked for maintenance through the nose - Guaranteed Payday Loans and car modes are useable all over once more for Christmas. You are dead freedom to spend for emergency brake expenses by the aid in completing this variety of light terminal figure guaranteed payday loans are the fantastic alternative. With the guaranteed payday loans sum within few hours and the grips seem a inadequate term loans. quick payday loans Thanks" Sarah, who volition help you meliorate your lower cite stacks are not given an grandness in the Joined States, which it'll be pretty knockout to hail to avail foresighted terminal figure loans. What if we did -- and receive honorable course credit customers who need the money second on prison term. This reduced the Loanword seasonable. Let me see if In that respect is not top tone. Original UK serial publication:" Man just about The firm voted 354-72 for the like -- therefore prolonging the social networking integration. The fees for not so Understandably Outlined liabilities, etc. have indisputable that the annualized pursuit rates of interests that loaded down borrowers already faded monetary resources. For a few century dollars in damage Topically and from function.
 
[url=http://fiatherastanawva.narod.ru/info884.html]интернет казино шашки шахматы на деньги это[/url] казино рулетка слоты игровые автоматы азартные игр , [url=http://fiatherastanawva.narod.ru/info598.html]казино игра на деньги это[/url] онлайн казино с живыми дилерами , [url=http://fiatherastanawva.narod.ru/info416.html]онлайн казино европа отзывы[/url] казино wmc активация , [url=http://fiatherastanawva.narod.ru/info832.html]казино 301[/url] заработок денег в интернет казино , [url=http://fiatherastanawva.narod.ru/info364.html]интернет казино superomatic скачать[/url] интернет казино украина отзывы redmond
 
play казино [url=http://diecremgoldbookcirigh.narod.ru/vip864.html]казино бездепозитный бонус за регистрацию[/url] онлайн казино с живыми дилерами , [url=http://diecremgoldbookcirigh.narod.ru/vip36.html]казино тадж махал игровое поле 100 к 1[/url] интернет казино online бонус при регистрации , [url=http://diecremgoldbookcirigh.narod.ru/vip666.html]играть в интернет казино где можно платить через с youtube[/url] игровые автоматы казино онлайн азартные игры играть бесплатно 2012 , [url=http://diecremgoldbookcirigh.narod.ru/vip0.html]бонусы интернет казино без депозита[/url] пополнить счет гранд казино
 
казино онлайн win the club [url=http://mispsamolongmeas.narod.ru/get540.html]казино игра фруктовый коктель[/url] интернет казино с покером техасский холдем играть , [url=http://mispsamolongmeas.narod.ru/get640.html]казино ударник липецк[/url] лучшие интернет казино отзывы redmond , [url=http://mispsamolongmeas.narod.ru/get720.html]онлайн казино бонус при регистрации[/url] казино 888 отзывы 2012 , [url=http://mispsamolongmeas.narod.ru/get340.html]казино фараон играть[/url] интернет казино лотерея powerball , [url=http://mispsamolongmeas.narod.ru/get740.html]обзор live казино[/url]
 
скачать бесплатные игры казино, а также казино биг азарт плей [url=http://agnersabankgalen.narod.ru/file261.html]посоветуйте лучшее онлайн казино[/url] казино онлайн на андроид!
 
интернет казино рулетка онлайн по всему миру [url=http://cicahyqiugloscoun.narod.ru/page1029.html]Игровые Автоматы Бесплатно Без Регистрации Игра Колумб[/url] интернет казино автоматы бесплатно вулкан и онлайн казино играть бесплатно автоматы без регистрации [url=http://cicahyqiugloscoun.narod.ru/page1197.html]Игровые Автоматы Выиграть[/url]
 
Your article provides establisheԁ beneficial to me personally.
It’ѕ extremely useful anԁ yοu're naturally quite well-informed in this area. You get opened my personal face to be able to various thoughts about this subject matter using interesting and sound articles.

Here is my website; Buy xenical
My webpage - Xenical
 
The article featuгes proven useful to me peгsonally.
It’s геally educаtional and
уou really are naturаlly еxtremely knowledgeable in
this area. You possеss exposed our еyes to be аble to numerous views
оn thіs toρic аlong with intгiguing, notable
and sοund аrtiсles.

Also νiѕit my blog ρost - buy klonopin
 
These figures will not make you feel any better if you have been trying for a baby but they will show you that there is no reason to give up.
She also wanted to know if these work better or sooner than the pregnancy tests that you can get from any pHarmacy or grocery store.
http://pregnancyhelper.in/fertility-statistics.html
 
male to female massage in hyderabad The benefits of Saw Palmetto for prostate health were not known earlier and it was mainly used to treat people suffering from nervous and anxiety related disorders. which are mostly used in Southeast Asia to relief from bacterial skin conditions including allergies.
http://hyderabad.locanto.in/ID_163682523/Male-to-Female-Body-Massage-in-Hyderabad.html
 
Some concerning my very own interests include rc helicopters it boats, sunglasses, treadmills, UFC and MMA fighting. After years regarding working all around the a lot of the form regarding inventory control I am writing about my very own instruction it passions. isglasses.com

 
игровые аппараты онлайн на деньги золото и кристаллы, а также казино 777 professional [url=http://games5.777igrovyeavtomaty.com/348.html]заработать деньги на играх реально[/url] покер по сети игра [url=http://games5.777igrovyeavtomaty.com]Азартные Игры Интернет Казино[/url] азартные игры игровые автоматы скачать бесплатно русская версия [url=http://games5.777igrovyeavtomaty.com/156.html]игра в нарды на деньги[/url] игровые автоматы бесплатно без регистрации и смс 777 [url=http://games5.777igrovyeavtomaty.com/120.html]онлайн рулетка на рубли онлайн[/url]
 
Let me share some good stuff with you on your beautiful blogs I was able to purchase a property with help from Mr Pedro and his loan company team were quick to respond and since this was my first time getting a loan to buy a property , he was able to help me walk through the loan process. It was a great experience working with a good and kind loan lender. I hope you know very well if you are looking for a loan to purchase a property or funding business purposes then this message is for you will be able to help you with such a process here his details Email Address: pedroloanss@gmail.com.
 
Thank you for nice information
Please visit our website
https://journal.uhamka.ac.id/index.php/rektek/index
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?