Monday, October 03, 2005

 

ΟΙ ΦΙΡΜΕΣ 1 - Κλημεντίνη Καραγεωργιου

Εχοντας υποφέρει για τοσα χρόνια κι έχοντας χάσει κάθε ελπίδα ,αποτέλεσα για το περιβάλλον μου πρότυπο "δύσκολης ιατρικής περίπτωσης". Ετσι,ψάχνοντας για"τον καλύτερο","την κορυφή",διάφοροι γνωστοι,κυρίως του ιατρικού και του παραιατρικού χώρου, μου πρότειναν να απευθυνθώ στην κυρία Κλημεντίνη Καραγεωργίου , καθηγήτρια Νευρολογίας και διευθύντρια της νευρολογικής κλινικής του Γενικού Κρατικού Αθηνων.
Λόγω ακριβώς της φήμης της,κατάφερα να κλεισω ραντεβού για μετα απο...7 μήνες ! Μην έχοντας άλλη ελπίδα, περίμενα,πονώντας φρικτά και ΄γι αυτό παραμένοντας κλεισμένη στο σπίτι- ο μόνος λόγος που δεν αυτοκτόνησα απ τον πόνο είναι οτι στο μεταξύ απευθύνθηκα στο Ιατρείο Πόνου του Αρεταίειου Νοσοκομείου.
Ως εδω δε φταιει σε τίποτα η κυρία Καραγεωργίου- απλώς ήθελα να δώσω εικόνα της ψυχοσωματικής μου κατάστασης...
Με δέχτηκε λοιπόν το Σεπτέμβρη του 2001 και ακολούθησε, ή δεν ακολούθησε, την εξής διαδικασία :
--ΔΕΝ με εξέτασε κλινικά, παρ ότι ο όγκος ήταν πλέον ορατός και πάνω απο τα ρουχα και μάλιστα το επεσήμανα
--ΔΕΝ κοιταξε καν τα φιλμς ή τις γνωματεύσεις των εξετάσεων που είχα ήδη κάνει.
--Παρήγγειλε εξέταση για..σάκχαρο !
-- Παρουσία μου, παρέδωσε όλες τις απεικονιστικές εξετάσεις μου στον κύριο Λυμπερόπουλο , καθηγητή Ακτινολογίας ("ειδικό Νευροακτινολόγο" , όπως μου τον
συνέστησε) για να τις μελετήσει.

Επανήλθα μετά ένα μήνα, όπου,στο γραφείο της, βρισκόταν ο κύριος Λυμπερόπουλος και ο κύριος Παναγόπουλος (νευρολόγος της ομάδας της)
Επανέλαβα οτι ο μηρός οπου πονούσα "φαινόταν σαν πρησμένος". Δεν έδωσαν σημασία.
Εννοείται οτι η εξέταση για σακχαρο ήταν αρνητική. Οπότε:
** Ο κύριος Λυμπερόπουλος , ισχυρίστηκε οτι οι εξετάσεις μου, που (υποτίθεται οτι) εξέταζε επι ένα μήνα, ήταν αρνητικές και "δεν υπάρχει λόγος να επαναλάβουμε κάποια".
** Ο κύριος Παναγόπουλος προτεινε επι λέξει "να βρούμε ποιό νεύρο την πονάει και να το νεκρώσουν οι αναισθησιολόγοι" !!!!!
** Η κυρία Καραγεωργίου μου δήλωσε οτι έχω... "ΙΔΙΟΠΑΘΕΙΑ" !!!!!! και
** Μου συνταγογράφησε ηρεμιστικά (Xanax) και αντικαταθλιπτικά (Seroxat). !!

Δεν έχω να πω τιποτα αλλο εκτός απ το οτι 13 μέρες μετά , ο νευρολόγος Ι.Σαρμάς (στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων) κοιτώντας απλώς μια μαγνητική τομογραφια, από
αυτές που είχε "εξετάσει" ο κύριος Λυμπερόπουλος, διέκρινε τον όγκο.
Σε νεα μαγνητική που έγινε αυθημερόν, ο όγκος αποδειχτηκε οτι είχε πλέον διαστάσεις
8 x 6 x 6 ΕΚΑΤΟΣΤΑ

Αυτό εννοούσε η κυρία Καραγεωργίου και το επιτελείο της ως...ΙΔΙΟΠΑΘΕΙΑ

Comments:
Θα ήταν υπερβολικό να έγραφα ότι αυτοί είναι δολοφόνοι; καρχαρίες με μεγάλα δόντια...
Αμαλία συγχαρητήρια για το blog σου (το έχω διαβάσει σχεδόν όλο) και για το κουράγιο σου.
 
Η Καραγεωργίου καλή μου εμένα με κατέστρεψε. Και έφτασα σ' αυτήν κατόπιν συστάσεων και ιδιαίτερου ραντεβού. Τούτο θα σου πω μόνο. Φάρμακο που άλλοι μου συνταγογράφησαν το διέκοψε ως ακατάλληλο και δικαιολογημένα διότι βελτίωσις εδεν υπήρξε. Μου δίνει άλλο το οποίο επίσης έφερε τα αντίθετα αποτελέσματα. ΄Οταν της το ανέφερα έλαβα την εξής "μπακάλικη" απάντηση: "Αποφασίστε, τέλος πάντων ποιό από τα δύο θα πάρετε". Λες και ήταν καρπούζια....
΄Ασε που το ραντεβού ήταν μια συγκεκριμένη ώρα και μπήκα ύστερα από 2 1/2 ώρες, γιατί μπαινοβγαίνανε οι ιατρικοί επισκέπτες με τις μίζες. Γιατί για κάθε φάρμακο, από τα πανάκριβα που συνταγογραφεί, τσεπώνει το 45%.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
 
ΤΑΛΑΣ, για τους ιατρικους επισκέπτες ετοιμάζω ποστάρα του κερατα.....ειναι η σήψη που βάζουν καταχαρούμενοι οι γιατροί μέσα τους
 
Εύχομαι πραγματικά να καούν στην κόλαση όλοι αυτοί οι γιατροί. Καλά κάνεις και τους δίνεις στεγνά! Επρεπε να τους προτεινεις και φακελάκια να δουμε τι θα απαντουσανε.
 
χίλια συγγνώμη για τις εκφράσεις μου αλλά οι άνθρωποι είναι εγκληματικά ηλίθιοι!
μωρή μαλάκω καραγεωργίου να σαπίσεις όσο πιο άσχημα γίνεται κ εσύ και οι όμοιοι σου.ακριβοπληρωμένοι χασάπηδες πολυτελείας είστε.ακούς εκεί λειτούργημα!θέλουν και σεβασμό οι χαλβάδες από πάνω...αλλά δεν φταίνε αυτοί μόνο,φταίει το εκπαιδευτικό σύστημα και το σύστημα επιλογής των υποψηφίων.απο ότι θυμάμαι από το σχολείο,σταθερά οι πιό άχρηστοι και ανίκανοι για οποιουδήποτε είδους ευφυή σκέψη μαθητές δηλώναν ιατρική και περνούσανε κιόλας(!!)[διότι η παιδεία μας έχει μία παράξενη τάση να επιβραβεύει την ηλιθιότητα και την αχρηστία]τι συζητάμε τώρα?όπου βλέπετε γιατρό να ξέρετε ότι έχετε μπροστά σας έναν ανίκανο μαλάκα με δίπλωμα,τον πρώην φλώρο μπούλη του σχολείου

αμαλίτσα να'σαι καλά κοπέλα μου,όπου και να'σαι...
 
Αυτο το βλήμα είναι γιατρός ακόμα? Πως την λένε Κλημεντίνη?
 
Τι να πω...! Αισθάνομαι συγκλονισμένη απ' την ιστορία της Αμαλίας που δυστυχώς μόνο πολύ πρόσφατα πληροφορήθηκα... Κι ακόμη περισσότερο γιατί η Κλημεντίνη Καραγεωργίου στέκει πολύ ψηλά τόσο στη σκέψη μου όσο και στη καρδιά μου, σα γιατρός αλλά και σαν άνθρωπος τα τελευταία 25 χρόνια... Με τα βοήθεια της βγήκα από σκοτεινά μονοπάτια και κατάφερα να απομακρυνθώ από συμπεριφορές παρόμοιες μ' εκείνες που αντιμετώπισε η Αμαλία, σε πολύ μικρή ηλικία και δεν μπορώ να μην αναφέρω την ευθύτητα, ειλικρίνεια και ευαισθησία με την οποία με περιέθαλψε τότε... συναισθανόμενη προφανώς και το νεαρό της ηλικίας... Αισθάνομαι αφάνταστη λύπη για τον άδικο χαμό της Αμαλίας... και μεγάλη απογοήτευση για τη μεγάλη... υπέροχη... πατρίδα... απ' την οποία μόνο φτύσιμο εισπράττουμε καθημερινά....
 
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
 
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΓΙΑΤΡΟΙ" ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΜΑΛΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ... ΑΝ , ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ... ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ..
 
Ας ξεκουραστεί η ψυχούλα σου κούκλα μου...
όσο για την Καραγεωργίου, μετά από 10 ημέρες νοσηλείας δεν μπόρεσε να αναγνωρίσει σε εμένα μια τυπική περίπτωση απομυελύνωσης και με προέτρεψε να αντιλαμβάνομαι τον εαυτό μου "σαν αν είναι από γυαλί".
Η περιγραφή της κατάστασης μου, την οποία ουδέποτε ονομάτισε, μου κόστισε πολλούς μήνες ψυχοθεραπείας μέχρι να σταθώ ξανά στα πόδια μου
 
!
ζφ
 
Διάβασα πολυ προσεκτικά όσα παραπάνω αναφέρετε για την κυρία καραγεωργιου... Πρόσφατα διαγνωσθηκε απομυελυνωτικη νόσος και σε μέλος της οικογένειας μου και μας πρότειναν σαν κορυφαία στο κομμάτι της σκληρυνσης την καραγεωργιου... Με όσα διάβασα όμως σοκαριστηκα! Έχετε μηπω εμπειρία απο κάποιους άλλους γιατρούς για σκληρυνση να προτείνεται!
Ευχαριστώ, κατια.
 
i boithos tis kurias karageorgiou ti kserete einai kalh? k emena m diagnosan skp apaomielinosi k m eipan na pao se afti alla epidi den briskete pote edo k htan epigon piga stin boitho tis sotirli tin kserete ??
 
παω εδω και χρονια στη καραγεωργιου και αυτη η γυναικα με σηκωσε απο το κρεβατι !!!ειναι τυχαιο που στον ιατρικο συλλογο τη θεωρουν κορυφη και δεν εχει ουτε μια καταγγελια??να μου λεγατε για τον κουντουρη ναι αυτος ειναι απατεωνας και εχει πανω απο 1000 καταγγελιες στον ιατρικο συλλογο
 
Υπάρχουν εξαιρετικοί νευρολόγοι, με πραγματικό ενδιαφέρον για τους ασθενείς. Σε αυτούς συγκαταλέγονται, κυρίως, στρατιωτικοί νευρολόγοι.
 
Hello I am so excited I found your weblog, I really found you by accident,
while I was researching on Bing for something else, Regardless I am here now and would
just like to say thanks for a marvelous post and a all round entertaining
blog (I also love the theme/design), I don't have time to read it all at the moment but I have saved it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read more, Please do keep up the superb work.

Also visit my homepage ... frances o'connor net worth
 
Does your website have a contact page? I'm having trouble locating it but, I'd
like to send you an email. I've got some creative ideas for your blog you might be interested in hearing. Either way, great site and I look forward to seeing it expand over time.

Also visit my web site vakantiehuizen
 
I got this web site from my friend who told me concerning this site and at the moment this time I am visiting this web site and reading very informative posts
at this place.
 
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΚΤΩΣ ΑΠ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΜΗΝΑ ΑΝΑΥΔΗ.ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η Η ΚΑΡΑΓΕΩΣΓΙΟΥ ΑΠ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ.ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ 15 ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΟΡΘΙΑ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ.ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙΛΙΝΤΙΡΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΗΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ.ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ,ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΠΑΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ.ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΧΟΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΦΕΡΟΝΤΕ ΜΕ ΑΝΘΡΟΠΙΑ.ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΑΝΘΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΤΑΙ ΑΠΟΚΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ ΝΟΣΙΜΑΤΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕ.ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!
 
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!
 
ΚΑΙ ΓΩ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΚΙΛΙΝΤΙΡΕΑ ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΣΑΝΕ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
 
Υπάρχουν και εγκληματίες γιατροί που κάνουν τα πάντα μόνο για τα λεφτα και τις μίζες απο τα φάρμακα..
 
Καλημέρα σε ολους! Αν και δεν ξερω κανεναν απο εσας πραγματικά νιώθω πως καταλαβαινω τον πονο ολων σας. Πρόσφατα η μητέρα μου (48 ετων) εισήχθη στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταύρος με μουδιασμα στην αριστερη πλευρα του προσωπου της. Οταν εγω εφτασα στο νοσοκομειο ειχε στραβωσει ελαφρα και το στομα της... Η κλινικη της εικονα ηταν αγγειακου εγκεφαλικού επεισοδίου...Μετα απο ατελειωτες εξετασεις και σοβαρα ελλειπή ενημέρωση και αφου ειχαμε αντιμετωπιστει φαρμακευτικά σαν τετοιο περιστατικο, την ημερα που θα της έδιναν εξιτήριο, της εκαναν παρακέντηση... Αλλες δυο μερες μεσα! Λες και δυο εβδομαδες που νοσηλευόταν δε μπορουσε να εχει γινει αυτο...Το παραβλέπω...Τα αποτελέσματα "παρουσια ολιγοκλονικων ζωνων"" απο το ινστιτούτο παστερ ηρθαν να περιπλεξουν ακομα περισσότερο τους γιατρούς απο οτι εχω καταλάβει. Η ίδια πηγα τα αποτελέσματα στον γιατρο ο οποίος μου ειπε οτι απο τη στιγμή που εχουμε θετικο αποτέλεσμα η διαγνωση ειναι σκλήρυνση κατά πλάκας...Μας έκλεισε ραντεβού σε 6 μερες για να δει την μητέρα μου και να την ενημερωσει σχετικά με τη νοσο αυτη....δηλαδη χθες...26/3/2014
Ξέρετε τι συνέβη? Δε μας θυμοταν καν! Ουτε τα αποτελέσματα των εξετασεων. Καμια αναφορα στη νοσο, την διαγνωση η την αλλαγη της αγωγής! Εμεινα άφωνη! Οταν οι γονεις μου βγηκαν εξω απο το ιατρείο και του εξήγησα τι μου ειχε πει την προηγούμενη εβδομάδα μου είπε οτι μας μπέρδεψε με άλλους....
Το καταλαβαινεται???
Η διαγνωση και η φαρμακευτική αγωγη της μητέρας μου εξαρτάται απο το αν ΕΓΩ πω στον γιατρο τι εχει!!!
Τρομακτικο! Τι ακολούθησε? Ενα κουκούλωμα στη μητέρα μου για το τι συμβαίνει, η οποια πρεπει να εισαχθεί παλι στο νοσοκομείο για να της κανουν ενδοφλέβια κορτιζόνη απο οτι μου ειπε ο γιατρός.
Εγω πως μπορω να εχω εμπιστοσύνη τωρα εκει μέσα? Πως ξερω οτι αυτη ειναι η σωστή αντιμετώπιση για την περίπτωση της μητέρας μου???
Και να αναφερω πως δεν υπηρξε η παραμικρή αναφορά για σκλήρυνση κατά πλάκας απο την εικονα της μαγνητικής εγκεφάλου και του αυχένα...
Απο ψάξιμο στο Internet βρηκα εναν γιατρο που λέγεται Μητσικώστας Δήμος και ειναι διευθυντής νευρολογικης στο Ναυτικό Νοσοκομείο. Θα τον επισκεφθούμε σήμερα μηπως βγάλουμε καμια ακρη...
Τον εχει ακουσει κανεις? Εκτιμώ οποιαδήποτε βοήθεια σε σχέση με κάποιον καλο γιατρο που μπορεί να ξέρετε.

Καλη δυναμη σε όλους μας!


 
Kαλησπέρα,


Ενας πολύ καλός νευρολόγος με ειδίκευση στην σκλήρυνση ειναι ο Βασιλης Μαστροδήμος, στο Ηράκλειο Κρήτης...Είναι κορυφή και πάνω από ολα άνθρωπος!
 
Καλησπέρα σας,

απευθύνομαι στη Διαχειρίστρια αυτού του blog προκειμένου να σβηστεί το ανυπόστατο και συκοφαντικό σχόλιο που αναφέρεται στον ιατρό κο Κουντούρη, του οποίου είμαι πληρεξούσια δικηγόρος του. Παρακαλώ πολύ για την άμεση διευθέτηση του ζητήματος. Ευχαριστώ πολύ.
 
Εγώ αντίθετα έμεινα πολύ ευχαριστημενη από την κυρία καραγεωργιου. Διαγνωστηκα με απομυελινωση και στο ιατρείο της με κράτησε μέσα μιαμιση ώρα. Με εξέτασε παντού μου είπε να ρωτήσω ότι ήθελε όσο χαζό και αν μπορεί να νόμιζα εγώ ότι είναι μου απάντησε όμορφα σε όλα είδε τις εξετάσεις μου και μάλιστα επειδή ήμουν από επαρχία μου είπε να βρω ένα καλό γιατρό που θα εμπιστεύομαι στην πόλη μου γιατί είναι κρίμα να κατεβαίνω Αθήνα και να ξοδεύω τόσα λεφτά αλλά και να ταλαιπωρουμε.και μου σύστησε και γιατρό στην πόλη μου. Το μόνο αρνητικό ήταν η καθυστέρηση στο ραντεβού που μπήκα μετά από δύο ώρες από την ώρα που είχα κανονικά ραντεβού. Καθένας έχει άλλη τελικά εμπειρια
 
https://www.cnn.gr/focus/video/256088/klimentini-karageorgioy-300-ekatommyria-anthropoi-zoyn-me-mia-spania-pathisi
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?