Monday, October 17, 2005

 

OI ΦΙΡΜΕΣ 3 - Θούας Βασίλειος

Ρευματολόγος είναι ο κύριος, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, και φίλος του προαναφερθέντος ορθοπεδικού Κ. Στάμου. (ο Στάμος με "εστειλε" στο Θούα, κατα την πρακτική συνήθεια του "πάσαρέ μου πελάτη, να σου πασάρω κι εγω"-- κάτι τέτοιο κάνουν και οι έμποροι ναρκωτικών νομίζω....)
Πήγα σε οικτρή σωματική κατάσταση, σερνόμενη απ τους πόνους, εννοείται μαζί με όλες τις εξετάσεις που είχα κάνει προηγουμένως. Φυσικά και με την MRI που έδειχνε τον όγκο.
Φυσικά και αυτός δεν είδε τίποτα στη συγκεκριμένη εξέταση....
Εξήγησα για το φρικτό πόνο που ενιωθα στο δεξί μου μηρο...
Εξήγησα οτι είχα δοκιμάσει από ασπιρίνες και "βαριά" αντιφλεγμονώδη μέχρι βαρβιτουρικά (Fortathrin , Naprosyn , Lonarid , Niflamol , Norgesic , Voltaren , Mesulid και άπειρα άλλα) χωρίς αποτέλεσμα - δε βοηθούσαν ούτε στο να μπορέσω να κοιμηθώ....

" κα'να Ντεπονάκι, πήρες ; "

***

Γι' αυτήν την εκπληκτική ιατρική οδηγία,εγω - έδωσα 30 χιλιαρικάκια

- ήλπισα οτι θα με βοηθήσει ο γιατρός

- είπα,αισιόδοξα, στους φιλους μου οτι

απευθυνόμουν σε καθηγητή (!)

- άφησα την οικογένειά μου να πιστεύει

οτι επιτέλους ίσως βρίσκαμε λύση


Comments:
Έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ και σαν και σένα χιλιάδες ίσως και εκατομμύρια Έλληνες. Η κατάσταση με τους γιατρούς έχει καταντήσει αηδιαστική. Όχι ότι δεν υπάρχουν και εντάξη γιατροί αλλά σπανίζουν. Εγώ τώρα σε ανακάλυψα και οφείλω να σου εκφράσω τα συγχαρητήρια μου για το μπλογκ σου, και την καταγγελία που κάνεις μέσα από αυτό.
Μπράβο και πάλι μπράβο. Ελπίζω να διαβάσουν το μπλογκ σου το δυνατόν περισσότεροι να ανοίξουν τα μάτια τους και να καταλάβουν την κοροϊδία που τρώνε από καθάρματα με άσπρες μπλούζες.
Νομίζω ότι ο Αλβανός που αναφέρεις σε προηγούμενο ποστ σου πρέπει να μας γίνει παράδειγμα.
 
Kαθάρματα με τη ψυχή στη τσέπη,λειτούργημα λέν' οτι κάνουν,ποιοι??
Έμποροι υγείας και θανάτου οι περισσότεροι,ξεφτυλισμένοι και μηδαμινοί με τουπέ καρδηναλίων....
 
Καλά,φιλε μου,απο "λειτουργημα" άλλο τίποτα! Να φανταστεις οτι αναφέρω μονο καποια απ αυτά που μου έχουν συμβει προσωπικά για να μπορώ να ειμαι σιγουρη για το τι λέω.Αν κατσω και γραψω και για τις αλητειες και τις ασχετοσυνες που έχω δει να συμβαινουν σε άλλους...δε με φτανουν οχτω μπλόγκ!
Συμφωνω με την terrangirl οτι υπάρχουν και γιατροι της προκοπής (όσο ποσοστό Αράβων είναι Εβραίοι στο θρήσκευμα!)
 
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΜΑΛΙΑ!!ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΣΟΥ!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΜΛΟΓΚ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ .
ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΛΥΝΩ ΤΟ ΠΟΝΟ ,ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ Κ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΕΥΡΟΦΑΓΟΥΣ ..ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΣ , ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ,ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ..ΝΑΞΕΡΕΣ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕ
ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΝΕΣΑ!!!
ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΓΙΞΟΥΝ Κ ΝΑ ΜΑΣ ΖΕΣΤΑΝΟΥΝ ΕΣΤΩ ΜΕ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
MIRKA
 
Γεια σου Αμαλια,
Κατ'αρχην περαστικα σου και καλη δυναμη με τον αγωνα σου. Εφτασα στο μπλογκ σου κατα τυχη και, αφου διαβασα τα ποστ σου, συνηδειτοποιησα ποσο δεν εκτιμω την ζωη μου και την τυχη μου. Σε καποια φαση ανεφερες "νερά του Καματερού, "δηλητήρια γαλάζιων σκορπιών και " φάρμακα του Καραμέτα" οποτε υποθετω οτι δεν πιστευεις σε "φαρμακοτριφτες." Εαν θελεις γραψε μου για να φερω εις γνωση σου καποια πραγματα που με εχουν βοηθησει. Αγωνιζομαι και εγω εδω και 3 χρονια και βασιζομαι μονο σε "φαρμακοτριφτες" προς το παρον και Δωξα τον Θεο. giap1972@hotmail.com
Μενω Αμερικη αλλα εαν θελεις μπορω να σου τηλ.
Ειλικρινα,
Μιχαλης Γ.
 
Αμαλία κουράγιο...
Πρίν μερικά χρόνια και μετά από 1,5 χρόνιια έγγαμου βίου με ελεύθερο σεξ,αποφάσισα να επισκευτώ και γά έναν "καθηγητή" για να δεί κατά πόσο είχα κάποιο πρόβλημα στην γονιμότητα.
Το συγκεκριμένο "ταλέντο" διέγνωσε κιρσοκήλη στους όρχεις και συνέστησε χειρουργική επέμβαση ΑΜΕΣΑ.
Για καλή μου τύχη μέχρι να το καλοσκεφτώ άφησα την γυναίκα μου έγκυο!
Όταν πήγα στο ιατρείο του για να του το πώ με αντιμετώπισε με είρωνεία και λίγο έλειψε να τον φτύσω.
Τώρα και μετά από έξι χρόνια έχω τρία παιδάκια και ελπίζω να μην ξαναπέσω στα χέρια τέτοιου "επιστήμονα".
 
Μερικοί αυτοαποκαλούμενοι γιατροί θέλουν τουλάχιστον διαπόμπευση.
 
Skotoma theloun oxi diapompeusi...
Telos panton. As tous sigxoresoume. Toso mialo exoun... Toso katalavenoun toso kanoun. Ftaiei isos perissotero apo to sistima igeias to sistima tis paideias. Giati kati tetioi apithanoi tipoi me xamili noimosini k xoris kardia ginane giatroi epeidi kserane na mathenoun apekso merika vivlia xoris omos na katalavainoun oute sto paramikro ti simenoun osa diavazan. Den sigkentronontan stin ousia.

O Theos exei tin katallili "amivi" gia olous mas.

Amalia eilikrina ponese to stomaxi mou me osa diavasa. Kai as ta exo zisei apo proto xeri... Kouragio!
 
NTROPH STO PANEPHSTHMIO A8HNWN. FTOU SAS POU AFHNETE TETOIA TSOGLANIA NA PAIRNOUN TIS 8ESEIS NEWN ELLHNWN EPISTHMONWN POU TELIKA DIAPREPOUN STO EKWTERIKO. FTOU SAS.
 
χίλια συγγνώμη για τις εκφράσεις μου αλλά οι άνθρωποι είναι εγκληματικά ηλίθιοι!
μωρή μαλάκω καραγεωργίου,θούα και ΣΙΑ να σαπίσετε όσο πιο άσχημα γίνεται κ εσείς και οι όμοιοι σας.ακριβοπληρωμένοι χασάπηδες πολυτελείας είστε.ακούς εκεί λειτούργημα!θέλουν και σεβασμό οι χαλβάδες από πάνω...αλλά δεν φταίνε αυτοί μόνο,φταίει το εκπαιδευτικό σύστημα και το σύστημα επιλογής των υποψηφίων.απο ότι θυμάμαι από το σχολείο,σταθερά οι πιό άχρηστοι και ανίκανοι για οποιουδήποτε είδους ευφυή σκέψη μαθητές δηλώναν ιατρική και περνούσανε κιόλας(!!)[διότι η παιδεία μας έχει μία παράξενη τάση να επιβραβεύει την ηλιθιότητα και την αχρηστία]τι συζητάμε τώρα?όπου βλέπετε γιατρό να ξέρετε ότι έχετε μπροστά σας έναν ανίκανο μαλάκα με δίπλωμα,τον πρώην φλώρο μπούλη του σχολείου που τώρα εκδικείται για τα κόμπλεξ που είχε ως πιτσιρίκος

αμαλίτσα να'σαι καλά κοπέλα μου,όπου και να'σαι...
 
Ευτυχώς που διάβασα το blog σου γιατί σήμερα μου τον σύτησαν τον Θούα και σκεφτόμουν να πάω από βδομάδα. Βέβαια με προετοίμασαν ψυχολογικά για το 100αρι της επίσκεψης αλλά μου είπαν ότι είναι πολύ καλός γιατρός...
Επίσης να σας γνωστοποιήσω και μια άλλη περίπτωση μιας γνωστής μου της οποίας ο συγκεκριμένος γιατρός της συμπεριφέρθηκε πολύ άσχημα και της έδωσε ηρεμιστικά μόνο και μόνο επειδή ήταν ντυμένη στα μαύρα χωρίς να ασχοληθεί με την περιπτωσή της. Λες και η πόνοι και η δυσκαμψία σε διάφορες αρθρώσεις (κυρίως στα γόνατα) οφείλεατι στο ότο θέλει να γίνει μοναχή...

Αμαλία να σαι καλά κι εύχομαι περαστικά!
 
πω πω τι να πω
εχω χασει τα λογια μου
κανα ντεπονακι πηρες......θεε μου θελουν εκτελεση εν ψυχρω
 
Appreciate the recommendation. Will try it out.

Check out my blog :: Generateur de Code PSN
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?