Saturday, February 25, 2006

 

Οι φιρμες _Τεσσέρης Ιωάννης

Καθηγητής Νευροχειρουργικής,πρώην διευθυντης της αντιστοιχης κλινικής στον Ερυθρό Σταυρό.
Μου τον συνεστησαν ως "καθηγητή", δηλαδή ως έμπειρο,γνώστη και ικανό. Με τους τιτλους του πειστηκα να τον επισκευθω.
Δυστυχώς όμως,η μόνη του μεριμνα ήταν να με νοσηλεύσει στην (ιδιωτική βέβαια) Γενική Κλινική Αθηνων,στους Αμπελοκήπους,προκειμένου-λέει- να μου κανει πλήρεις εξετάσεις.
Οταν πήγα να του δειξω τη μαγνητική στο μηρό,που έδειχνε τον όγκο μου,ούτε καν καταδεχτηκε να την κοιτάξει.Γελώντας παρατηρησε οτι μια τέτοια εξεταση εξ αρχης δεν ειχε νοημα,αφου το πρόβλημα ξεκινουσε "καταφανως απ΄τη μεση" !!!! Μαλιστα ειπε οτι,εαν φοιτητής του είχε προτεινει τη συγκεκριμένη εξέταση,θα τον "έκοβε" !!!
Το οτι ειναι τοσο άσχετος και άχρηστος ως προς την επιστημη του,είναι το ένα σκέλος της προσωπικότητάς του---το άλλο ειναι η ΑΛΗΤΕΙΑ του:
-Οταν τον ρωτουσα τις επόμενες ημέρες ποιές εξετάσεις ήθελε για να τις κάνω μέσω ΙΚΑ και να τού τις πάω,δεν μού έλεγε,ισχυριζόμενος οτι ήταν απαραίτητη η εισαγωγή μου στην κλινική (του) έστω και για ένα 24 ωρο!
-Μου έλεγε μάλιστα και να βιαστω γιατί το πόδι μου σύντομα θα κατέληγε στην παράλυση

Να πώς οι ασθενείς "ψαρώνουν" και υποκύπτουν σε φακελλάκια και άλλα πολλά
Από τη στιγμή που το κράτος δίνει τον τίτλο του Πανεπιστημιακού καθηγητή (κυρίως) σε τέτοιους....

Ο κύριος Τεσσέρης εξακολουθεί να είναι καθηγητής;

Comments:
τελικά πιστεύω ότι το πρόβλημα των ιατρών πηγάζει από τις μητέρες τους. κατ ουσίαν το μεγάλο ποσοστό των Ελλήνιδων ονειρεύονται να πανδρευθούν -ή έστω να αναθρέψουν έναν σπουδαίο ιατρό ο οποίος θα φωτίσει με την λάμψη της λευκής του μπλόυζας τη μίζερη και ηλίθια ζωή τους. Οπότε βγαίνουν στη φόρα αυτά τα καταπιεσμένα σπασικλάκια που πιθανότατα δεν έχουν καταφέρει να γευθούν ποτέ χαρά άλλη από την υπεροχή που τους δίνει το χρήμα και ο τίτλος του δόκτωρος. Μετά βάλε και λογάριασε τι σαδομαζο καταστάσεις επιστημονικού κύρους δύνανται να προκύψουν. Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο τρόπο προστασίας εκτός απο αυτό που σκέφτηκες να κάνεις εσύ Α. Εύγε.
 
Ειμαι συντετριμμένος και ντρέπομαι...πολύ. Μόνο αυτό Αμαλία. Τα άλλα από κοντά.
 
Σήμερα ανακάλυψα το blog σου Αμαλία και σου εύχομαι δύναμη και κουράγιο στον αγώνα σου.
Ο κος Τεσσέρης είναι ακόμα καθηγητής και συνεχίζει και εφαρμόζει το ίδιο σύστημα περί εισαγωγής στην ιδιωτική κλινική και μη αποδοχής εξετάσεων που γίνονται σε τρίτους φορείς (πχ ΙΚΑ ή άλλα διαγνωστικά κέντρα). Πέραν αυτού θεωρείται πολύ καλός γιατρός στην ειδικότητά του.
 
Γεια σου Αμαλία,

τελικα εισαι ξεφτερι!!! Μπράβο για την τολμη σου να πεις τα πραγματα οπως εχουν! Καποτε θα έπρεπε ντε να φωναξει καποιος οτι ο Βασιλιας ειναι γυμνός! Το οτι τετοιες περιπτωσεις δεν καταλήγουν σε ποινική δίωξη ειναι ενα στοιχείο, οτι οχι μονο το υγειονομικό σύστημα ειναι σαπιο, αλλα καλύπτεται καλιστα απο την αλλη σαπιλα που μας δέρνει ....τους πολιτικούς μας!
Αν τελικα ενας απελπισμένος ανθρωπος βγαλει ενα πιστολι και καθαρισει κανενα σκουπίδι σαν τον κύριο Τεσσέρη....θα φταιει κιόλας!
 
Κάποιος είπε ότι αν έπεφτε σε "καθίκι" γιατρό, δε θα έδινε φακελάκι, no matter what!
Όταν του είπαν ότι πιθανότατα έτσι θα έχανε τον άνθρωπό του, απάντησε: "Μετά δε θα μού έμενε άλλο από το να σκοτώσω την κόρη ή το γιο του." Όχι το "γιατρό", το παιδί του.
Πριν βιαστεί κανείς να μιλήσει για βαρβαρότητα και για πολιτισμένες λύσεις, ας αναλογιστεί πού βρισκόμαστε ήδη...
 
Αμαλια καλησπερα.ειμαι απο Βολο.σημερα κατα μικρη μεγαλη συμπτωση ειδα τηλεοραση.και ειδα εσενα και θελω να σου πω ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ.Ειχα μια φιλη που δυστυχως δεν την εχω διπλα μου πια.και γιατι;απο λαθοι γιατρων.και οι περισσοτεροι πρεπει να πεταχτουνε στη ΚΕΑΔΑ.μακαρι να υπηρχε.νασαι καλα.
 
ισως καποτε να μην κανουν τα λαθοι που κανουνε τωρα.και να ειναι καποιοι ανθρωποι και οχι τσεπες μεγαλες.
 
Αμαλία, Σε συγχαίρω για το κουράγιο που βρήκες μέσα στον πόνο και την απόγνωση για την φοβερή περιπέτειά σου, να γράψεις αυτό το blog καθώς και για τό ό,τι προσπάθησες να ενημερωθείς όσο μπορείς για την κατάστασή σου, ώστε να μπορείς να αντιμετωπίσεις τους "γιατρούς". Ισως η δυνατή φωνή σου να αφυπνίσει και άλλους ασθενείς που δέχονται σαν θέσφατα ότι τους "δηλώσει" σαν διάγνωση ο κάθε γιατρός και δεν προσπαθούν πρώτα να καταλάβουν τα συμπτώματα τους και να ενημερωθούν για την διάγνωση που τους ανακοινώνουν.

Προσωπικά, είμαι και εγώ θύμα "κακής" ή "μή διάγνωσης" καρκίνου του μαστού, που ενώ ο ογκολόγος χειρουργός είχε την μαστογραφία με τον όγκο "αστέρι" μπροστά του, δεν τον "είδε" (ούτε ο ακτινοδιαγνώστης γνωστού ιδιωτικού διαγνωστικού στο οποίο έκανα την μαστογραφία τον είχε δεί), τον είδε όμως ο ακτινοδιαγνώστης του ΙΚΑ τον επόμενο χρόνο και με ρώτησε γιατί κυκλοφορώ επί ένα χρόνο με αυτό τον όγκο. Περιττό να αναφέρω ότι ο ογκολόγος στον οποίο πήγα τρέχοντας με την παλιά και την νέα μαστογραφία (είχα ήδη κάνει άλλη μια ογκεκτομή πρίν από χρόνια και εκτοτε κάνω τακτικό ετήσιο έλεγχο), δεν βρήκε ούτε μια λέξη συγγνώμης αλλά μου είπε ότι θα με περιμένει την επόμενη εβδομάδα για χειρουργείο. Για το χειρουργείο του άφησα τις μαστογραφίες παλιές και νέες. Οταν έγινα καλά και ζήτησα τις μαστογραφίες μου, δεν χρειάζεται να μαντέψεις τι έγινε: πότε έλειπε καιδεν μπορούσε η προϊσταμένη να μου τις δώσει, πότε μου έλεγε ότι τις έχει στο ιδιωτικό του ιατρείο, και όταν με τα πολλά του έδωσα να καταλάβει δεν παίζω μου γύρισε τις δύο δεξιές, παλιά και νέα, και κατακράτησε τις δύο αριστερές που αποδεικνύαν το malpractice. Ισχυρίστηκε ψευδώς ότι μου τις είχε δώσει ή ότι είχαν "χαθεί" στο αρχειο του νοσοκομείου ένώ δεν έχω φάκελλο σ'αυτό. Βέβαια την γλίτωσα πολύ φθηνά με μια ογκεκτομή αλλά με καρκίνο δευτέρου σταδίου ένώ είναι σίγουρο ότι άν είχε αφαιρεθεί πρίν από 16 μήνες και μικρότερος και μάλλον δεν θα είχε φθάσει στο δεύτερο στάδιο, με ότι αυτό απαίτησε σαν θεραπεία μετά.

Η εμπειρία αυτή καθώς και τό ότι είχα φροντίσει να ενημερωθώ για την ασθένεια μου και για το τι συμβαίνει σε άλλες χώρες σε περίπτωση ιατρικού λάθους με οδήγησε στον ακτιβισμό για τον καρκίνο του μαστού. Δυστυχώς στο τομέα αυτό είμαστε πολύ πίσω και όσοι σύλλογοι ασθενών υπάρχουν εξαντλούν την δυναμικότητα τους σε κοινωνικές εκδηλώσεις ή σε ψυχοκοινωνική στήριξη χρηματοδοτούμενη από τις φαρμακευτικές εταιρείες. Τελεία. Καμμία πληροφόρηση για την ασθένεια, για τις παρενέργειες των φαρμάκων της θεραπείας και πως θα γίνουν πιό ανεκτές, για πρακτικές πληροφορίες, όπως για τους ογκολόγους που υπάρχουν σε κάθε νομό, για τα διαγνωστικά κέντρα, για τα δικαιώματα των ασφαλισμένων, για τις συνθήκες εργασίας, κ.α.

Φαίνεσαι πολύ δυνατή και με πίστη στην ικανότητά σου να ξεπεράσεις το πρόβλημα της υγείας και σου εύχομαι όλοψυχα να το καταφέρεις. Θέλω να σου χαρίσω άν γνωρίζεις αγγλικά το βιβλίο το Dr. Bernie Siegel, Love, Medicines and Miracles για τους "εξαιρετικούς ασθενείς" δηλ. εκείνους που καταφέρνουν να επιβιώσουν από πολύ δύσκολες περιπτώσεις καρκίνου γιατί πιστεύω ότι είσαι μια "πολύ εξαιρετική ασθενής".

Φιλικά,
Κάποια που καταλαβαίνει την μάχη που έδωσες και δίνεις για την ζωή σου
 
Εγώ μπήκα για ενχείρηση και δεν πέτυχε αμαλία γιατί δεν έδωσα φακελάκι. Αποτέλεσμα να μου ζητηθεί να ξανακάνω χειρουργείο για να επανορθώθώ από την πρώτη ενχείρηση. Και μιλάμε για ενχείρηση ρουτίνας. Μεγαλογιατρός γαρ...
 
κάνε κουράγιο Αμαλία και να συνεχίζεις να παλεύεις, μακάρι να μπορούσαμε να σε βοηθήσουμε όλοι, να έχεις πίστη στον εαυτό σου και όλα θα πάνε καλά. μπορείς να απευθηνθεις σε κάποιο εισαγγελέα το έχεις ψάξεις νομικά; θα προσπαθήσω να΄ψάξω και εγω αν θες. Απλά να έχεις πίστη στον εαυτό σου και όλα θα πάνε καλά. σου ευχομαι να γίνεις καλα και θα γίνεις
 
αν δεν υπηρχε ο χρηματισμος για τον δημοσιο τομεα η το κυνηγι του κερδους για τον ιδιωτη τοτε
ο γιατρος πολυ απλα θα μπορουσε να σου πει οτι αυτο δεν το ξερει (η ειδικοτητα του πανιατρου εχει εξαφανιστει απο χρονια αλλωστε) και ετσι ο ασθενης θα απευθυνθει σε καποιον αλλο πιο ειδικο. Ο ασθενης ομως θελει τον γιατρο του πανιατρο και αυτο το πληρωνει μεταφορικα και κυριολεκτικα . Με αλλα λογια η βαση του προβληματος ειναι το φακελλακι . Οσο υπαρχει θα διαιωνιζεται το προβλημα των κακων ιατρικων παροχων. Λαθη ιατρικα θα γινονται παντα αλλα το θεμα ειναι να μην γινονται με αιτια το κερδος γιατι τοτε ειναι ηθικα καταδικαστεα .
 
ότι και να πω πιστεύω είναι περιττό.υπομονή μόνο...πάντως κάνεις πολύ σωστά που μιλάς ανοιχτά..μπράβο σου γιατί πιστεύω ότι και πολλοί άλλοι περνάνε τις δικες σου καταστάσεις αλλά δεν έχουν τις αντοχες για να φωνάξουν και να μιλήσουν.
 
σημερα επισκεφθηκα το blog σου. εχασα την ευκαιρια να σε γνωρισω απο κοντα. δεν εισαι εδω.. σε ευχαριστω που μου επιβεβαιωσες εκεινο που παντα πιστευα : οτι ο κοσμος μπορει να αλλαξει αν πιστεψει ο καθε πολιτης οτι του αξιζει να ζει σε εναν καλυτερο κοσμο. εχουμε δυναμη αλλα δε θελουν να το πιστευουμε. ομως εχουμε!!αυτο φανηκε και απο τη δικη σου σταση και τα αποτελεσματα που ηρθαν οταν η κατασταη σου εγινε γνωστη σε περισσοτερο κοσμο. σε ευχαριστω για οσα εκανες.. οσοι σε γνωρισαν καθως και η οικογενεια σου μονο περηφανοι μπορουν να ειναι για σενα.. επιτελους, ενας ανθρωπος!

demetergian@yahoo.gr
 
Αμαλια Εκει Που Πας Κουκλα Μου Δεν Θα Πονεσεις Ποτε Ξανα.
Το Χρεος Σου Στον Κοσμο Αυτο Το Εκανες Με Το Παραπανω, Αφησες Βαθεια Τομη Με Πονο Μεσα Στην Ψυχη Οποιου Αγγιξες.
Τωρα Πρεπει Να Συνεχισουμε Εμεις Αυτο Πο Με Πολυ Πονο Αρχισες.
Σε Ευχαριστουμε Για Τον Οριζοντα Που Μας Ανοιξες Και Ελπιζω Να Ανταποκριθουμε Επαξια Σου.
Εκανες Τον Πονο Και Την Αδυναμια Σου Οπλο Απεναντι στους μεγαλογιατρους-υπαλληλους υπανθρωπους μαλακες εκμεταλευτες Καθε Ανθρωπινης Αναγκης.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

Με Τιμη yriacool@yahoo.com
 
Καλο σου ταξιδι, γλυκο μου κοριτσι.Φτερα αγγελων ας οδηγουν τον δρομο σου...
 
Αμαλίτσα,

Δυστυχώς έμαθα καθυστερημένα για το μλόκ σου. λόγω του ότι σπουδάζω στο εξωτερικό.

Δυστυχώς ειχα πέσει κι εγώ θύμα αστοιχείωτων καθηγητών-μεγαλογιατρών-λαμογιων και μάλιστα στην ίδια περιβόητη κλινική των Αμπελοκήπων. Βέβαια η περίπτωσή σου δεν εχει καμία σχέση με τη δική μου, αλλά οι αλμπάνηδες -που λες κι εσύ- δεν κάνουν διακρίσεις σ'αυτά.

Δυστυχώς, δε σε πρόλαβα!

ΕΥΤΥΧΩΣ όμως, πέρασες από τουτον τον κόσμο και άφησες κληρονομιά την ανθρωπιά σου. Γιατί είναι ανθρωπιά το να πονάς και να λυγίζεις. Είναι ανθρωπιά το να παλεύεις για τη ζωή σου, κόντρα σε όσους αδιαφορούν γι αυτό. Το κυριότερο όμως είναι ότι κατάφερες να δημιουργήσεις ένα κίνημα δυναμικό του οποίου τα αποτελέσματα θα φανούν στο εγγύς μέλλον. Έδωσες ελπίδα, δύναμη και κουράγιο σε άλλους πασχοντες.

Σ'ευχαριστώ που ασχολήθηκες μαζί μας χρησιμοποιώντας το δικό σου πρόβλημα ως ενισχυτή.

Τα βάσανά σου τέλειωσαν.
Κοιμίσου γλυκά στα φτερά των αγγέλων.

Ν.Α
 
Γεια σου γλυκια μου........καλο ταξιδι

Νικος
 
Kalo taxidi... se efxaristoume poly... na eisai kala gia to kalo pou ekanes se olous mas....
 
Αμαλία κορίτσι μου δυστυχώς δεν είσαι η μοναδική, υπήρξαν και άλλοι πριν από σένα που πόνεσαν και έφυγαν σιωπηλοί.Μόνο εσύ, τώρα που έκανες το μεγάλο ταξίδι θα μπορούσες να τους εξηγήσεις για τελευταία φορά πόσο μάταιο είναι αυτό που κάνουν και ότι στον άλλο κόσμο θα πάρουν μόνο το ανάθεμα αυτών που πλήγωσαν τόσο!!!
Καλό ταξίδι........
 
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΘΥΜΩΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ........ΑΣ ΕΙΣΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΚΟΝΟΜΑΣ ΤΟΥ ΚΑΓΙΕΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ.ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ.
 
Αμαλία μας δίδαξες και θα μας διδάσκεις...πως αν και η ζωή θέλει δύναμη και θέληση για να κρατηθείς σε αυτήν,ισως, δεν φθάνει όταν κάποιοι "πτυχιούχοι" δολοφόνοι παίζουν μαζί της. Συγχαριτήρια...άνοιξες την πόρτα της καρδιάς μας και μπήκες εκεί για πάντα. Καλό ταξίδι,τουλάχιστον εκεί δεν θα νιώθεις τόσο πόνο...
 
ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΛΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ. ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΛΟΓΩ. ΠΙΑΣΙΜΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ... ΕΜΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ. !!!!!!

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΜΑΛΙΑ, ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΣΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΝΑ ΛΕΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ... Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

... ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ?????
 
Είμαι μικρή,19 χρονών. Αυτή η κοπέλα με έκανε να θέλω να βοηθήσω τους ανθρωπους.καλό ταξίδι...
 
Καιρός είναι νά μήν αφήσουμε τήν βαρβαρότητα κάτω από τήν άσπρη μπλούζα πού φορά τό κέρδος νά κόψει τά πόδια τών άλλων χρωμάτων...
Τό "Ημερολόγιο τού Ογκου" μπορεί νά κάλυψε μιά ακόμη κενή του σειρά μέ τό ονομά σου,αλλά όλοι εμείς(οι εν δυνάμει καρκινοπαθείς)οφείλουμε νά είμασθε υπερήφανοι πού άφησες νά ακούγεται γιά πάντα η τόλμη από τά τελευταία σου βήματα στό λευκό κελί τής σιωπής μας...

στόν δρόμο γιά τήν Ιθάκη διαβάζουμε,κράτα λοιπόν αυτό
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=615763
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=667575

Παπαδόπουλος Παναγιώτης
 
Kalo ta3idi se enan kalitero kosmo...
 
ena exo na po! to mono pou aksizei se autous tous giatrous einai i prosopiki ekdikisi... me opoiondipote tropo... eimai kinikos alla etsi symperiferontai ki auta ta zoa stous arrostous... kremesai apo ta xeili tous kai se koitazoun san europoulo... den exo tipota allo na po... apla na eisai kala amalia ekei pou pas....
 
kalo taksidi ...apla litrothikes ap ton pseftiko kosmo pou zoume.tha mas vlepis tora apo psila kai de tha lipase gia ta diskola xronia pou perases , giati itan mia dokimasia pou sou edose o theos ,gia na apolamvanis tora mia thesi diplatou.
 
May you rest in peace Amalia. You are a pillar of strength for many people and a shining example of courage and respect. I hope the situation will change with the health system in Greece so that your tragic tale of mistreatment with not be for nothing. You are in Gods hands now.
 
Ας αφήσω λίγα καθυστερημένα λουλούδια κι εγώ.
 
ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΥΣ!! ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ. ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΔΟΚΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΤΕ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ, Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΡΗΣΗ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΟΥΣΙΟΣ Η ΦΤΩΧΟΣ, ΤΙΜΙΟΣ Η ΑΤΙΜΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ!

ΑΜΑΛΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ, ΘΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣ, ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΟΝΑΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ...

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΘΑΝΑΤΗ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ!
 
αντίο Αμαλία,μακάρι να πήρανε έστω μια ηλιαχτίδα απο το φώς σου τα σκοτεινά μυαλά των ανθρώπων...
 
Γεια σας παιδια,
διαβασα το bog της μακαριτισσας Αμαλιας και ομολογω οτι εμεινα εκπληκτος απο τις δημοσιες και επωνυμες υβρεις που εκτοξευστηκαν. Για να μην παρεξηγηθω, εγω δηλωνω αλληλεγγυος με τη μακαριτισσα αλλα περισσοτερο θα ηθελα να μαθω πως λειτουργουν τα blogg. Ελευθερα και ανεξελεγκτα γραφει ο καθενας οτι θελει? Ελεγχος και προσωπικα δεδομενα δεν υπαρχουν? Οι δημοσιογραφοι δε μπορουν να βγαλουν ενα ονομα και αμεσως τους τρεχουν, αν ειναι να τους ενημερωσουμε να τα λενε μεσω bloggs...
 
Της Αμαλίας

Για ποιο ταξίδι κίνησες να πας;
Στα μάτια παίζει τ’ άστρο της αυγής
ο ήλιος πλένει τ’ όνειρο της γης
πλατύ ποτάμι και βαθύ
κουράστηκε και πάει να κοιμηθεί…
 
The name and the story of Amalia are very famous now in the Greek community.
TV, radio channels and newspapers are describing this shameful story.
I am wondering if a journalist took care on this because the story touched his heart or he thought that this is an opportunity to gain some cash for his company.
Because of the shamefulness of this story some politicians will grab the opportunity to provide themselves as "clean hands" politicians.
Some "new" rules, some angry discussions between "enemies", maybe some charges from the Law and at last some "professionals" will drink the last drops from the body of Amalia.
I saw in this site mad people that they are accusing doctors and other professional undertakers.
I have to say that this is the less of the entire story.
I think that OUR culture is the hangman of Amalia and of all unfair and sick stories.
Nobody need's to hear philosophy from myself but lets think how we are helping doctors and other worms to "keep trying the good job".
All of us should be mad with our culture.
By swearing these blasted creatures of our lives we don't help and we don't adjure this shame of the culture of our sick community.
The question is what am I going to do for this?
How can I help to stop bleeding thousands of people which are just "unlucky"?
Can I stop the peasants to give lamps, oil and other goods to the “god” doctor?
Can I say to parents in pain for their babies not to give “everything” to buy some hope?
There are hundreds of questions with the answer NO!
My experience says that the Greek community always is trying to entomb the shamefulness together with the victim.
After that, everything is going back to the "business as usual" after a couple of days, weeks or months (some times), until the next victim will suffer from our apathy.
I suggest starting from simple things.
The reason that I am writing in English is because I need this story to go around of the world.
We need to be embarrassed because this is the only thing that our community, government and the total system afraid.
Write in English, translate the Greek text in English and sent this story to CNN, BBC and to every known or unknown media channel.
I think that with this way we will give a strong punch to the sick Greek mentality.
I drop tears especially when I was reading the comments after the “gone” of Amalia and I kept my breath several times when I read some daily stories of the total Amalia’s story.

Regards.
 
καλό σου ταξίδι Αμαλία! Ελπίζω εκεί πάνω τα πράγματα να είναι καλύτερα! Καλή αντάμωση!
 
tsak said...

Eisai kai su giatroudakos...
kolumpa file mou, pou thes kai deontologia ... kane mas ti xari !!!
 
ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΑΜΑΛΙΑ...ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ...ΜΑΣ ΘΥΜΩΣΕΣ...ΑΓΓΙΞΕΣ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ...ΜΑΣ ΕΦΕΡΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ, ΔΑΚΡΥΑ ΝΤΡΟΠΗΣ...ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ Κ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟ ΠΙΑ...Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...
 
Ola afta einai toso apistefta...
Toso xontra, ma toso xontraaa...
Ma toso exwfrenika pou me kanoun na pernaw edw kai mia wra ap tin lissa sta dakria.

Bravo koritsara mou gia to kouragio pou edeixes...
Na se kala ekei pou eise, na se kala na min poneseis pote pia...

Einai apolita adiko mia kopela 30 xronwn na mi gnwrisei pote ti tha pei erwtas, pathos, xara, pedia...
Einai adiko.
Ama leme oti den iparxei Theos, Den mporei na iparxei kai na nai aplos theatis se tetoia parwdia. De mporei re pedia....
 
Ο κύριος Τεσσέρης εξακολουθεί να είναι καθηγητής;

paretisou re mounopano , eisai akoma ? mila re , eimai sigouros oti diavazeis to blog ths amalias , pes kati an to mono pou foras den einai h rompa sou , rompa xekoumpoti....
 
gotan project ,legete amalia kai einai anagrammatismos tis leksis tango.bgbalourdos@hotmail.com
 
tha eimai sto tango festival athina to savato kai 8a forao ena t sirt me enan tauro mauro 8a einai kokino to t-sirt.eimai o proigoumenos.kai oxi o igoumenos
 
sory den einai tango festival.einai jazz festival.kai eimai pali o proigoumenos.einai sto gazi to festival
 
[quote]
Eisai kai su giatroudakos...
kolumpa file mou, pou thes kai deontologia ... kane mas ti xari !!! [/quote]
Μακρυα απο μενα γιατροι, δικηγοροι και λοιπα λαμογια.
Απλως διερωτηθηκα πως λειτουργουν τα bloggs, αν οντως δεν υπαρχει ελεγχος τοτε να κανω κι εγω ενα δικο μου να βγαλω στη φορα πολλα...
 
Μακρυα απο μενα γιατροι, δικηγοροι και λοιπα λαμογια.
Απλως διερωτηθηκα πως λειτουργουν τα bloggs, αν οντως δεν υπαρχει ελεγχος τοτε να κανω κι εγω ενα δικο μου να βγαλω στη φορα πολλα...
_________________________

και ποιος σε εμποδιζει φιλε μου να το κανεις ????? εχουμε Δημοκρατια, και πρεπει να ανοιγουμε τα στοματα, μηπως καποτε διορθωθει αυτος ο τοπος ... και εκλειψουν τα αποβρασματα και τα ερπετα με τα δυο ποδια, που μας πινουν το αιμα !!!!
 
Εδω μιλανε για προσωπικα δεδομενα κλπ κλπ. δηλαδη εδω στα bloggs λες οτι θες χωρις ελεγχο και λογοκρισια? Ρωταω γιατι ειμαι καινουργιος εδω και δε ξερω τι ισχυει. Μπορω να αρχιζω να βριζω τον οποιοσηποτε επωνυμο, πολιτικο κλπ. χωρις προβλημα? Μοderators οπως στα forums, υπαρχουν?
 
Δυστυχώς μόλις σήμερα έμαθα για σ'ένα...Ελπίζω ο κόσμος στον οποέο τώρα ταξιδεύεις να είναι τόσο όμορφος όσο και η ψυχή σου...Θα σ'έχω πάντα ως οδηγό στις πράξεις μου..Καλό ταξίδι...!
Ντροπιασμένος-Τελειόφοιτος Ιατρικής
 
Δεν καταλαβαινω γιατι να εισαι ντροπιασμενος "τελειοφοιτε της ιατρικης"?Κι εγω ειμαι στο τελευταιο ετος της ιατρικης και ειλικρινα εχω αρρωστησει με ολη αυτη την ιστορια!!Το μονο σιγουρο ειναι πως οι λογοι που με τοσο ΠΑΘΟΣ ξεκινησα να σπουδαζω δεν υπαρχουν πια!Τους κατεστρεψε αυτο το blog!Ηδη εχω αποφασισει πως πρεπεινα γινω καθηγητης σε ΤΕΙ.Πρεπει να ξερετε ολοι εσεις πως χωρις να εχετε το δικαιωμα παιζετε κι εσεις με τις ζωες μας!
 
Τι να πώ? Ντρέπομαι... Ειμαι κι εγω γιατρος.. στην ειδικοτητα ακομη...τα λιγα χρονια που δουλευω ειδα πραγματα που θεωρουσα αδυνατον να γινουν...να βλεπεις ανθρωπο, συγκεκριμενα παιδια γιατι παιδιατρικη κανω, να κινδυνευει η ζωη τους και επειδη ειναι καποιας μειονοτητας, χωρις ασφαλεια , χωρις λεφτα, χωρις γνωσεις να τα αφηνουν να πεθαινουν...στην κυριολεξια..και αν αντιδρασεις βρισκεις τον μπελα σου και σε ονομαζουν "θρασυτατη και γλωσσου".
Ενα φοβο εχω απο τοτε που αρχισα να δουλευω: να μην καταντησω οπως με σπρωχνει το συστημα να λειτουργησω..και ειναι πολυ ισχυρο το συστημα, πιστεψτε με..
Σαν ελπιδα οτι θα καταφερω να διατηρησω την αξιοπρεπεια μου καιτην ηθικη που μου εδωσαν οι γονεις μου κρατω τις εξαιρεσεις που συναντω..και χτιζω ενα τειχος αμυνας απεναντισε ολους τους ανηθικους γιατρους...
Η ιστορια σου Αμαλια θα ειναι θεμελιος λιθος στην αμυνα μου και θα μου θυμιζει παντα ποιο ηταν το ονειρο μου οταν εγινα γιατρος: να δουλεψω καινα προσφερω..
Τινα πω? Ντρεπομαι...
 
θελω να πω τοσα πολλα,αλλα τα λογια ειναι φτωχα Αμαλια μου...
οταν μια μερα θα ερθω εκει που εισαι θα στα πω απο κοντα...
Φιλακια και τα λεμε
οσο γα σας τελοιοφιτοι γιατροι,να περνεται παραδειγματα,αλλαξτε αυτο που κανει τους ανθρωπους να ντρεπονται για το ανθρωπινο γενος..
 
Kalo taxidi amalia, makari na eixa to miso 8aros poy eixes esy ..

Kalo txidi glykeia mou
 
Ksernaw panw tou ton alhth... NTroph s'olous tous allous giatrous ka8hghtes pou enw hkseran den ekanan pote tipota... ALhths. Elpizw na ntrepetai thn ypoloiph tou zwh.
 
se olous toys giatrous pou exoun grapsei kai 8a diavasoun afto to blog:

exo gnorisei giatro kai o logos pou mpike stin iatriki einai gia na kanei lefta kai na ginei diasimos. 8elo na elpizo oti 8a einai mono eksaitias ton gnoseon kai ton ikanotiton tou.

apla skefteite oti paizetai me ton pono tou allou. na eiste An8ropoi. o,ti exete na peite, oso asximi kai na einai i diagnosi, miliste apla, simponetika kai 8isiaste ligo apo to xrono sas ston as8eni pou exete mprosta sas. apla min eiste stignoi epaggelmaties.

gia tin Amalia: eyxaristo.
eis to epanidein
 
Αμαλία

Διαβασα σημερα το blog σου, οταν ήδη μας άφησες. Κσερω πως νιωθουν αυτοι που σε αγαπάνε, γιατι έχω χάσει κι εγώ δικούς μου ανθρώπους.

Ο πατέρας μου έπαθε το τελευταίο του έμφραγμα την 22/12/1997 στην Πάτρα. Το ασθενοφόρο ήρθε σε 2 λεπτά. Αλλα όμως δεν είχε απινιδωτή και ο συνοδος δεν ήξερε να κάνει μαλάξεις. Οταν έφτασε το ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, ο συνοδος νόμιζε πως ο πατέρας μου έχασε τις αισθήσεις του, αλλά είχε ήδη πεθάνει.

Τρεις μήνες νωρίτερα,έίχα πάει με τον πατέρα μου στο ΩΝΑΣΕΙΟ, όπου ένας άλλος "καθηγητής" θα τον χειρουργούσε ..ΑΛΛΑ ... έπρεπε να κανει κάποιες εξετάσεις, τις οποίες (αν και μπορουσαμε να τις κανουμε στο Ιατρικο Κέντρο Αθηνών)αυτος "προτιμουσε" να τις κανουμε στο Ωνάσειο ... ασχετο βέβαια πως η αμέσως επόμενη ημερομηνία στο Ωνάσειο ήταν για τις 12 Ιανουαριου της επόμενης χρονιας. Ο πατέρας μου πέθανε πριν τα Χριστουγεννα, και 2 εβδομαδες μετα πήρε η μάνα μου ένα τηλέφωνο από το Ωνάσειο να "επιβεβαιώσουν το ραντεβού του".

Βρεθηκα στην Μεγάλη Βρετανία, πήγα σε έναν γιατρό, και όταν μου είπε πως πρέπει να κάνω κάποιες εξετάσεις, ρώτησα "τι θα χρειαστει να πληρώσω". Ο καθηγητής (πραγματικός καθηγητης) και οι βοηθοί του με κοίταζαν σαν χαζοι ...κάποιος με ρώτησε "Δεν είναι η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση;" . Μετα απο αυτά και άλλα που πέρασε η μητέρα μου, ΧΑΙΡΟΜΑΙ που δεν μένω στην Ελλάδα και χαίρομαι που πληρώνω φόρους σε μία χορα που μου παρέχει.

Στην Ελλάδα δεν πεθαίνεις μόνο αν δεν δώσεις φακελάκι Αμαλία. Πεθαίνεις κι όταν πας να πληρώσεις και βλέπουν πως μπορούν να σου πάρουν ακόμα περισσότερα.

Να είσαι καλα εκεί που είσαι. Δεν έχεις πλέον άλλα προβλήματα. Κι αν δεις τον πατέρα μου, πες του οτι μου λείπει.
 
Καλο σου ταξιδι κοπελα μου να περνας καλα
 
Καλό Ταξίδι!!!!
 
Καλό σου ταξίδι Αμαλία. Σου εύχομαι να βρεις εκεί που πήγες, όλη την ευτυχία που δεν βρήκες σε αυτόν τον κόσμο.
 
Ας μην ξεχάσουμε όλοι μας περιστατικά σαν και αυτά. Ας γίνουν όλα αυτά που τόσο καιρό μας εξομολογήθηκε η Αμαλία οδηγός για μια προσωπική πάλη του καθενός τόσο με τον κάκο του εαυτό όσο και με τα κάθε λογής αρπακτικά που πατούν στις ανάγκες μας στον φόβο μας και στην ατολμία μας! Ας κάνει ο καθένας τον ατομικό του αγώνα...

Αμαλία ευχαριστούμε, μακάρι όλοι να είχαν το δικό σου θάρρος και τη δική σου διαύγεια.
Αμαλία πληρωσες ακριβά την αδιαφορία των δήθεν ειδικών, αλλά έδειξες πόσο φθηνοί είναι όλοι αυτοι που υπηρετούν όρκο του "ΦΑΚΕΛΑΚΗ" και οχι του Ιπποκράτη!

Το φώς σου ας μας κάνει αστέρια που θα ρήξουν φως σε όλη αυτή την "παράνοια" του ανθρώπου...

καλο ταξίδι Αμαλία...
 
Ας μην ξεχάσουμε όλοι μας περιστατικά σαν και αυτά. Ας γίνουν όλα αυτά που τόσο καιρό μας εξομολογήθηκε η Αμαλία οδηγός για μια προσωπική πάλη του καθενός τόσο με τον κάκο του εαυτό όσο και με τα κάθε λογής αρπακτικά που πατούν στις ανάγκες μας στον φόβο μας και στην ατολμία μας! Ας κάνει ο καθένας τον ατομικό του αγώνα...

Αμαλία ευχαριστούμε, μακάρι όλοι να είχαν το δικό σου θάρρος και τη δική σου διαύγεια.
Αμαλία πληρωσες ακριβά την αδιαφορία των δήθεν ειδικών, αλλά έδειξες πόσο φθηνοί είναι όλοι αυτοι που υπηρετούν όρκο του "ΦΑΚΕΛΑΚΗ" και οχι του Ιπποκράτη!

Το φώς σου ας μας κάνει αστέρια που θα ρήξουν φως σε όλη αυτή την "παράνοια" του ανθρώπου...

καλο ταξίδι Αμαλία...
 
Ας μην ξεχάσουμε όλοι μας περιστατικά σαν και αυτά. Ας γίνουν όλα αυτά που τόσο καιρό μας εξομολογήθηκε η Αμαλία οδηγός για μια προσωπική πάλη του καθενός τόσο με τον κάκο του εαυτό όσο και με τα κάθε λογής αρπακτικά που πατούν στις ανάγκες μας στον φόβο μας και στην ατολμία μας! Ας κάνει ο καθένας τον ατομικό του αγώνα...

Αμαλία ευχαριστούμε, μακάρι όλοι να είχαν το δικό σου θάρρος και τη δική σου διαύγεια.
Αμαλία πληρωσες ακριβά την αδιαφορία των δήθεν ειδικών, αλλά έδειξες πόσο φθηνοί είναι όλοι αυτοι που υπηρετούν όρκο του "ΦΑΚΕΛΑΚΗ" και οχι του Ιπποκράτη!

Το φώς σου ας μας κάνει αστέρια που θα ρήξουν φως σε όλη αυτή την "παράνοια" του ανθρώπου...

καλο ταξίδι Αμαλία...
 
θα σε θυμόμαστε ΠΑΝΤΑ, όπως θυμώμαστε και την αδελφή μου που πριν από 25 χρόνια έφυγε σχεδόν απο την ίδια αιτία, στα είκοσι οχτώ της χρόνια ...
 
Τί να γράψεις και τί να πείς μετά από αυτά πού διάβασα στό blogg και αυτά πού άκουσα στήν τηλεόραση!??
Ενώνω και γω τήν φωνή μου μέ όλους τούς άλλους και θα ήθελα να εκφράσω τήν απέχθειά μου σέ όσα έγιναν!
Καλό σου ταξείδι Αμαλία και κουράγιο στούς δικούς σου ανθρώπους!
Όσον αφορά τούς "Επιστήμονες" μας, θα πρέπει να καθήσουν να σκεφτούν επιτέλους ΣΟΒΑΡΑ όσα έγιναν και να διδαχτούν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάτι!
 
Eπιτελους ας ξυπνησει λιγο και ο κοσμος και ας αντισταθει! Ειμαι κι εγω γιατρος (νεος) και απελπιζομαι με ολους αυτους τους δηθεν παντογνωστες ιατρους-φιρμες που ξερουν τοσο καλα να παραμυθιαζουν τους υπολοιπους διαφημιζοντας προσοντα και τιτλους που σε πολλες περιπτωσεις ειναι ασημαντοι για την τελικη εκβαση της υγειας των ασθενων τους. Εχω δει ηλιθιους που πληρωνοντας ουσιαστικα για να παρουν ενα πτυχιο γιατρου στις Βουλγαριες και στις Ρουμανιες, εγκληματισαν με την αγνοια τους πανω σε αθωους ανθρωπους αφου προηγουμενως τους ειχαν πουλησει φυκια για μεταξωτες κορδελες. Ας παψουν ολοι να αντιδρουν αμηχανα και ενοχικα οταν τους ζητηθει το φακελακι, ας μην προθυμοποιουνται να το δωσουν οταν πολλες φορες κανεις δε τους το ζητησε και ας αρνουνται να συμμετεχουν σε "περιεργες" δοσοληψιες..Και πανω απο ολα ας καταλαβουν ολοι οτι σωστοι και πανω απο ολα ικανοι γιατροι δεν ειναι μονο αυτοι που καθονται σε πολυτελεις πολυθρονες και χλιδατα γραφεια αλλα κυριως οσοι ιδρωνουν καθημερινα στη δουλεια παλευοντας με ολες τις ανεπαρκειες του συστηματος, εστω και αν δε φορανε γραβατες Αrmani !!Αντισταθειτε ολοι στη διαφθορα που εχει πνιξει τα παντα, μη συμμετεχετε, καταγκειλετε τη με καθε τροπο και δωστε σε ολους εκεινους - τους λιγους- που επιμενουν να ειναι ακομη "καθαροι" (εστω και πιο αφανεις) τη δυνατοτητα να μη τους συμπαρασυρει η ξεφτιλα των υπολοιπων. Ξυπνηστε οπως και η Αμαλια που εστω και αργα τολμησε επωνυμα να καταγκειλει αυτο που ολοι οι υπολοιποι δε τολμαμε..την απατη της φιρμας και της αλαζονειας !!
 
ΕΛΑΒΑ ΕΝΑ MAIL. ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΗΛΩΣΕ........
ΤΙ ΝΑ ΠΩ?
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ! Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ (????) ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ.

ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΩ!
ΖΕΤΑ
 
Η Αμαλία μας άφησε ένα χρέος... Πρέπει να αντισταθούμε... σε αυτούς που με τον ένα τρόπο ή τον άλλο με πρόσχημα την «εξουσία» που έχουν λόγω της θέσης τους ή του επάγγελματός τους (γιατρούς, δικηγόρους, εκπαιδευτικούς, δημόσιους υπαλλήλους κ.τ.λ.) προσπαθούν να μας εκμεταλλευτούν. Είχαμε την ατυχία να γεννηθούμε σε τούτη τη χώρα... Το μόνο που μας μένει να κάνουμε είναι να αντισταθούμε και να μην φοβόμαστε να καταγγέλουμε... Αν δεν το κάνουμε τίποτα και ποτέ δεν πρόκειται να αλλάξει. Κάποτε ήμουνα πολύ περήφανη που είμαι Ελληνίδα. Μεγαλώνοντας και βιώνοντας την ελληνική πραγματικότητα και έχοντας την τύχη να έχω ζήσει κάποια χρόνια στο εξωτερικό ντρέπομαι που είμαι Ελληνίδα. Έχω κουραστεί πια να αντιμετωπίζω όλους αυτούς τους αγενείς και αμόρφωτους υπαλλήλους στις δημόσιες υπηρεσίες που όχι μόνο βαριούνται τη ζωή τους αλλά δεν ξέρουν να κάνουν και τη δουλειά τους σωστά. Που σε κοιτούν ειρωνικά με αυτό το περιπαιχτικό υφάκι λες και σου κάνουν χάρη που κάνουν τη δουλειά τους... Γιατί μην ξεχνάτε πως και οι γιατροί δημόσιοι υπάλληλοι είναι... Και η νοοτροπία του δημοσιουπαλληλίσκου δεν αλλάζει... Αυτός ο ωχαδερφισμός, αυτή η ανοργανωσιά, έλεος πως να πάει μπροστά αυτός ο τόπος.... Η Ελλάδα είναι πολύ δύσκολη χώρα για να ζήσεις, είναι για γερά νεύρα.

Η Αμαλία έφυγε... Μπορούσαμε και εμείς να είμασταν στη θέση της και να είχαμε περάσει αυτά που πέρασε εκείνη. ‘Η που ξέρετε; Μπορεί να τα περάσουμε και εμείς στο μέλλον.... Ας αρχίσουμε να αντιδρούμε... Ας κοιτάξουμε να βελτιώσουμε τους εαυτούς μας και να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι... Τα λεφτά, τα πλούτη, η φήμη.... όλα είναι εφήμερα σε τούτο τον κόσμο. Το πιο σημαντικό απ’όλα, αυτό που γεμίζει την ψυχή είναι να προσφέρουμε βοήθεια σε όποιον την χρειάζεται, να κάνουμε μία καλή πράξη, να χαμογελούμε συχνά...η ζωή είναι πολύ μικρή και παραδόξως... όλοι νομίζουμε πως θα ζούμε για πάντα....

Χριστίνα
 
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΜΑΛΙΑ
ΕΛΠΙΖΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΛΗΣΗ,ΥΠΟΜΟΝΗ,ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΜΕ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ.
ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ
ΙΣΩΣ ΚΑΠΩΣ ΑΡΓΑ ΝΑ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΝΑ ΠΩ
ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ

ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΑΣΙΜΟΥ


Αφήνω πίσω τις αγορές και τα παζάρια
Θέλω να τρέξω στις καλαμιές και τα λιβάδια
Να ξαναγίνω καβαλάρης
και ξαναέλα να με πάρεις, ουρανέ
Για δεν υπήρξα κατεργάρης
και τη χρειάζομαι τη χάρη σου, μωρέ

Ρε μπαγάσα, περνάς καλά κει πάνω
Μιαν ανάσα γυρεύ-ω για να γιάνω
Δεν το πιστεύ-ω να με χλευάζεις
Σα σε χαζεύ-ω δε χαμπαριάζεις
Πρότεινέ μου κάποια λύση, δε θα σου παρακοστίσει
Και θα σου φτιάχνω τραγουδάκια
με τα πιο όμορφα στιχάκια στο ρεφρέν
Για το χαμένο μου αγώνα
που τ’ αστεράκια μείναν μόνα να τον κλαιν

Αφήνω πίσω το σαματά και τους ανθρώπους
Έχω χορτάσει κατραπακιές και ψάχνω τρόπους
Πώς να ξεφύγω από τη μοίρα
και έχω μέσα μου πλημμύρα, ουρανέ
Για δεν υπήρξα κατεργάρης
και θα το θες να με φλερτάρεις, γαλανέ

Ρε μπαγάσα, περνάς καλά κει πάνω
Κάνε πάσα και μια ματιά και χάμω
Κει πού κοιμάσαι και αρμενίζεις
ξάφνου αστράφτεις και μπουμπουνίζεις
Κι ό,τι σου ’ρθει κατεβάζεις, μη θαρρείς πως με ταράζεις
γιατί σου φτιάχνω τραγουδάκια...
 
Δεν εχω να πω τιποτα. Εσυ τα ειπες ολα σε ολους, συγχαρητηρια. Κοπελα μου καλο σου ταξιδι... Ευχομαι αν υπαρχει αυτη η αλλη ζωη να χαρεις εις διπλουν ολα οσα στερηθηκες απο αυτην που ζουσες και να πληρωσουν τριπλα οι αλμπανηδες απο τον πονο και την οδυνη που σε αναγκασανε να υποστεις λογω της ανικανοτητας και της μαλακιας που τους δερνει απο την περιοδο ακομα που τρεχανε στις Ρουμανιες και στις Βουλγαριες για να παρουν τα πτυχια τους. Καλο σου ταξιδι...
 
Καλό σου ταξίδι. Άδικο είναι, αλλά τώρα πια τι σημασία έχει... Ας μάθουμε κάτι οι υπόλοιποι, οι -προς το παρόν- υγιείς. Καλό σου ταξίδι. Τίποτα δεν θα πάει χαμένο.
 
Η Αμαλία είναι η προσωποποιημένη τραγικότητα της αρνητικής ανάδρασης της γραφειοκρατίας: Για να προφυλαχτούμε από πανούργους εκμεταλλευτές της γραφειοκρατίας (τα "λαμόγια"), ενισχύουμε τη γραφειοκρατία όλο και περισσότερο (συνήθως με μυωπικά κριτήρια), με αποτέλεσμα να υπερδυναμώνουμε τους εκμεταλλευτές της (γίνονται όλο και πιο "λαμόγια") και να αποδυναμώνουμε εντελώς τα θύματά της (βλ. Αμαλία). Ακριβώς όπως με την υπερβολική χρήση αντιβιοτικών στο τέλος τα μικρόβια παθαίνουν ανοσία. Πρέπει να καταλάβουμε επιτέλους στην Ελλάδα ότι η αυτοενισχυτική γραφειοκρατία βλάπτει σοβαρά την υγεία.
Τα θερμότερά μου συλληπητήρια στην οικογένεια της Αμαλίας και τα εύσημά μου στο κορίτσι για το θάρρος της να θίξει θεσμούς και θύτες. Ελπίζω οι ιθύνοντες να ευαισθητοποιηθούν και να προβούν σε έργα.

Νίκος Β.
 
Έλπίζω η ιστορίας της Αμαλίας να μην είναι άλλη μία ξεχασμένη περίπτωση ή άλλη μία συγκινητική υπόθεση. Ας μάθουμε επιτέλους εμείς οι Έλληνες να ζητάμε αυτό που μας αξίζει και αυτό που έτσι κι αλλιώς δικαιούμαστε αφού μέσω των ασφαλιστικών κρατήσεων προπληρώνουμε -ακόμη και αν δεν χρησιμοποιούμε καμμία σχετική υπηρεσία- την υγεία μας. Θα πρέπει όλοι οι γιατρουδάκοι που νομίζουν πως κάποιοι είναι -πολλοί νομίζουν πως είναι ο Θεός- εκείνοι να φοβούνται τις συνέπειες που θα έχουν όταν δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους, και όχι οι ασθενείς αυτούς. Συλληπητήρια στους γονείς της Αμαλίας. Θα πρέπει να είστε υπερήφανοι για εκείνη που ποτέ δεν ήταν πιο κοντά μας από τώρα. Φιλιά Αμαλάκι όπου κι αν είσαι.
 
Αμαλία γεια σου. Με λένε Άννα και θα ήθελα να σε ρωτήσω εάν είχες νοσηλευτεί τον Ιούνιο του 1999 στο Αιγινήτειο. Εάν είχες νοσηλευτεί θέλω να επικοινωνήσω μαζί σου. Ευχαριστώ.

Άννα
 
σημερα εμαθα ολοι την ιστορια της αμαλιας.... αργησα πολυ. δεν ειναι η μοναδικη περιπτωση και ουτε η τελευταια (δυστυχως).
θα το διαδωσω οπου μπορω οχι πως θα ιδρωσει το αφτι καποιου εκει πανω στην ανωτερη κλιμακα της εξουσιας αλλα για να ξυπνησουν οι καρδιες και οι ψυχες οσων εχουν ακομα σε αυτη την σκατοκοινωνια.
νιωθω πονο για τον αδικο χαμό της Αμαλιας αλλα πιο πολυ νιωθω οργη και μισος για αυτους που της σκοτωσανε και απολαμβανουν τη ζωη τους σαν να μην εγινε τιποτα.
η Αμαλια χαθηκε μαζι με την ανοχη της κοινωνιας (λαος) για τους φωνιαδες της.
 
kalo soy taxidi AMALIA thelo na pisteyo pos epitelys kapioi kurioi ekei epano kati didagtikane apo esena
 
ΑΜΑΛΙΑ ΚΑΛΟ ΤΑΞΕΙΔΙ

Στον άλλο κόσμο που θα πας, κοίτα μη γίνεις σύνεφο...

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΟ ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ.

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ. Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ
 
Θα ήθελα να σου αφιερώσω το παρακάτω από τον χαλιλ γκιμπραμ
Ω, Καταχνιά, αδελφή μου, αδελφή μου Ομίχλη,
Είμαι ένα τώρα μαζί σου.
Δεν είμαι πια ο εαυτός μου.
Οι τοίχοι έπεσαν.
Κι οι αλυσίδες έσπασαν.
Υψώνομαι με σένα σαν ομίχλη,
Και μαζί θα ταξιδεύουμε πάνω στη θάλασσα, μέχρι
τη δεύτερη μέρα της ζωής. Όταν η αυγή θα σε ξαναρίξει σαν δροσιά μέσα σ'
έναν κήπο, Κι ένα βρέφος εγώ στον κόρφο μιας γυναίκας».

Δημήτρης
 
Έστω και καθυστερημένα σε βρήκα.
Καλό ταξίδι Αμαλία. Ευχαριστούμε...
 
Απο Γιώργο.

Καλό ταξίδι Αμαλία.......
 
Amalia koritsaki mou elpizo ekei pou pas na min xanaponeseis. Eilikrina drepomai meta apo afta pou diavasa pos orismenei anthropoi apokalountai akomi anthropoi kai ohi zoa.

Parakalo poli san foro timis pros tin Amalia tha ithela na sas zitiso ean boreite na dosete aima gia mia fili pou pashei apo lefhemeia. Legetai Digeni Marilena tou Konstantinou kai vrisketai sto Laiko Nosokomeio.

Einai nea kopela san tin Amalia, me dio paidia.

Einai aplo na dosete aima se opoio nosokomeio boreite gia afti tin kopela.
 
Καλό σου ταξίδι Αμαλία και ελπίζω εκεί που πας να βρεις την γαλήνη που δεν γνώρισες επί γης, που δυστυχώς δεν είμαστε ένας «ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ»
Αλλά ένας κόσμος άγριος που καταπατά την ανθρώπινη αξιοπρέπεια στο βωμό του χρήματος.

ΒΑΣΙΛΗΣ
ΠΑΤΡΑ
 
amalia ekei psila pou eisai steile ena megalo euxaristo ston Megalo pou se peire konta kai glutoses apo yin malakia tou epigeiou paradeisou...
 
Απο Γιώργο.

Γιάννης Ρίτσος - Καπνισμένο Τσουκάλι (απόσπασμα)
Καὶ νὰ ἀδελφέ μου ποὺ μάθαμε νὰ κουβεντιάζουμε ἥσυχα κι ἁπλά.
Καταλαβαινόμαστε τώρα, δὲν χρειάζονται περισσότερα.
Κι αὔριο λέω θὰ γίνουμε ἀκόμα πιὸ ἁπλοί.
Θὰ βροῦμε αὐτὰ τὰ λόγια ποὺ παίρνουνε τὸ ἴδιο βάρος
σ' ὅλες τὶς καρδιές, σ' ὅλα τὰ χείλη.
Ἔτσι νὰ λέμε πιὰ τὰ σύκα-σύκα καὶ τὴ σκάφη-σκάφη.
Κι ἔτσι ποὺ νὰ χαμογελᾶνε οἱ ἄλλοι καὶ νὰ λένε,
«Τέτοια ποιήματα, σοῦ φτιάχνουμε ἑκατὸ τὴν ὥρα.»
Αὐτὸ θέλουμε κι ἐμεῖς.
Γιατί ἐμεῖς δὲν τραγουδᾶμε γιὰ νὰ ξεχωρίσουμε ἀδελφέ μου ἀπ' τὸν κόσμο.
Ἐμεῖς τραγουδᾶμε γιὰ νὰ σμίξουμε τὸν κόσμο.
...ἔχεις ἀκόμη νὰ κλάψεις πολὺ
ὥσπου νὰ μάθεις τὸν κόσμο νὰ γελάει.
 
noikises tin vlakeia tou ellinilou dimoseiou me ton thanoto sou...to tsiraki tis vlakeias o Avramopoulos paradextike oti isoun paradeigma...xereis kati den isoun...ISE...klapsomounizoume giati hasame to leoforeio eite giati xasame ton erwta tis zwis mas...alla esy dn to vales kato...eixes ARXIDIA kai palepses mexri telous gia na apodeixeis tin malakia pou yparxei stin exeuropaismeni ilithia elliniki grafeiokaratia...

me sevasmo stin mnimi sou kai ton agwna sou

thanos

y.g:osoi giatroi pernete fakellakia na xerete kati...den tha ta parete ston tafo sas...
 
se euxaristoume gia osa mas edoses, sigxorese mas, gia osous se pligosan
dimitris
 
αναπαύσου με ειρηνη
μακρυά από όλους όσους σέ πόνεσαν
αυτοί θά ξεχαστούν.
τό θάρος σου όμως ποτέ
καί πολλοί καποτε θά σέ ευγνωμωνούν
γιατί υπήρξες πρωτοπόρος
στό ξευτίλισμα τού δήθεν επιστημονικού μας κόσμου
πού πιθανόν νά αγόρασαν καί τά διπλώματά τους
 
αντιο Αμαλια οπου κι αν πας ,μας διδαξες συμαντηκα πραγματα .Ας ελπισουμε να εισαι η τελευταια .γιατι ρε παιδια αδικο δεν ειναι? 30 χρονων κοπελα[αν και δεν εχει σημασια η ηλικια]ποσοι ακομα παιδια πρεπει να θυσιαστουν στο βομο του χρηματος?ποσοι να περασουν χιλιαδες ταλαιπωριες χωρις λογο?Γιατι οι άνθρωποι
να χανουν τη ζωη τους για να κερδιζουν χρηματα οι αρχιιατροι και οι βιομηχανιες φαρμακων ?
Γιάτι η γραφειοκρατεια να σε εμποδιζει να γινεις καλα?Γιατι να μην μας υπολογιζει κανεις εμας?
Γιατι να ξοδευουν χρηματα για οπλα οταν υπαρχουν ανθρωποι που υποφερουν?ΓΙΑΤΙ?...........
 
ντροπή σε όλους τους και σε όλους μας που τους ανεχόμαστε !!!!!!!
Θα ήθελα να της αφιερώσω το παρακάτω από τον χαλιλ γκιμπραμ
Ω, Καταχνιά, αδελφή μου, αδελφή μου Ομίχλη,
Είμαι ένα τώρα μαζί σου.
Δεν είμαι πια ο εαυτός μου.
Οι τοίχοι έπεσαν.
Κι οι αλυσίδες έσπασαν.
Υψώνομαι με σένα σαν ομίχλη,
Και μαζί θα ταξιδεύουμε πάνω στη θάλασσα, μέχρι
τη δεύτερη μέρα της ζωής. Όταν η αυγή θα σε ξαναρίξει σαν δροσιά μέσα σ'
έναν κήπο, Κι ένα βρέφος εγώ στον κόρφο μιας γυναίκας».

Δημήτρης
www.counseling.gr
 
Ας ελπίσουμε πως η ιστορία σου θα αφυπνίσει τα παιδια της εποχής,που είναι χαμένα και υπνωτισμένα μέσα σε ένα κόσμο υποκρισίας και ματαιοδοξίας,έδειξες τον δρόμο!"ΔΕΝ ΛΥΠΑΜΑΙ"για τον άδικο χαμό σου, γιατι ξέρω πως εκει θα είσαι πλέον ευτυχισμένη,μιας και ήσουν ένας "ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ"που εξέτησε την ποινή του και επέστρεψε στο σπίτι.Ννοιώθω περύφανος για αυτο που είσαι και θα είσαι... ΜΕ ΤΙΜΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΤΖ>
 
Γιάννης Ρίτσος - Τὸ σβησμένο φανάρι

θά ῾θέλᾳ - λέει- ν᾿ ἀφήσω στὸν καθένα σας αὐτὸ τὸ βλέμμα
τοῦ ἤρεμου θαυμασμοῦ μπροστὰ στὸ λιόγερμα. Θά ῾θέλᾳ ἀκόμη
νὰ σᾶς ἀφήσω τὸ περίλυπο ἄκουσμα
τῆς ἔρημης φωνῆς τοῦ ἰχθυοπώλη στὰ πρωινὰ τοῦ Ἰουλίου
καὶ τὸ βόμβο τῆς μέλισσας μέσα σ᾿ ἕνα τριαντάφυλλο
ἢ τὸ ἄηχο «ἄχ» μιᾶς λευκῆς πεταλούδας πλάι στὸ μὼβ λουλούδι.
Περισσότερο ἀπ᾿ ὅλα θά ῾θελᾳ νὰ σᾶς ἀφήσω τὸν τρόπο
τῆς ἀλλαγῆς τῶν χρωμάτων πρὸς τὸ ἀσῆμι καὶ τὸ ρόδινο
ὅταν ἡ πόρτα κλείνει καὶ σκοτεινιάζουν τὰ δωμάτια
κι ὡστόσο οἱ καθρέφτες διατηροῦν ἀνέπαφη
τὴν εἰκόνα τῆς θάλασσας, γι᾿ αὐτὸ γαλανίζουν τὰ σεντόνια
στὸ μεγάλο γαμήλιο κρεβάτι τῶν νεκρῶν. Θά ῾θελα ἀλλὰ
τούτη τὴν ὥρα μὲ πρόλαβε ὁ Ἀόρατος,
ὁ Πανταχοῦ καὶ Πάντοτε Παρών, μοῦ ῾σβησε τὸ φανάρι
καὶ πιὰ δὲ βλέπω οὔτε νὰ δείξω τίποτα κι οὔτε νὰ περπατήσω.

Καλό ταξίδι Αμαλία...

Γιώργος.
 
αμαλια τι τραβηξες...
το συστημα υγειας μας τον ικανο και τιμιο γιατρο τον κανει κακομοιρη, με 2500 ευρο τον μηνα ποιον να πεισει...το μποτακι απο την λαικη που φοραει...Αλλα ο Ατσιδας γιατρος που το παιζει γιατραρα ξεχασε και οτι ηξερε γιατι δεν σκεφτεται να μελετησει, να ρωτησει εναν συναδελφο του...οχι....κοιταει τον ασθενη στην τσεπη ΠΡΩΤΑ και μετα τυφλοσουρτη κανει την..δουλεια. Διαφορικη διαγνωση ? evidence based medicine? τι ειναι αυτο? αφου το ΕΙΠΕ Ο ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
 
Δυστυχώς η ζωή δεν εχει για όλους τις ίδιες ευκαιρίες και κέρδη. Εσύ ήσουν στην άλλη πλευρά.... όπως και ολοι εμείς! Γεννηθήκαμε από φτωχά αρχίδ.... όπως έλεγε ένας φίλος. Η φτώχια δεν είναι μόνο υλική.
Καλό σου ταξίδι Αμαλία να μας σκέφτεσαι από εκει ψηλά (για εμάς θα είσαι πάντα ψηλά....).
Χ.Κ.
 
Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ Η ΑΝΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧή.
www.ΣπύροςΠανταζης.gr
 
ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΑΜΑΛΙΑ!!
Όταν βρεθούμε ΕΚΕΙ,θα σου πω για τον οικογενειακό μας γιατρό ο οποίος όταν άρχισα το τρίτο έτος της Ιατρικής, προσπαθούσε να με πείσει να γίνω ΩΡΛ για να "πετάξουμε τις αμυγδαλές όλων των παιδιών της Άνω Πόλης.
Θα σου πω ακόμη ότι κατά τη διάρκεια του τρίτου έτους,άκουσα στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ,πίσω μου,γιατρό να λέει σε άλλο γιατρό "μην τον αφήνεις να σηκωθεί.Όσο είναι ξαπλωμένος του τα παίρνεις". Και άλλα πολλά.
Έτσι λοιπόν,το 1970 και ενώ είχα φτάσει στο τέταρτο έτος, ανακοίνωσα στη μητέρα μου ότι"ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΩ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΕΜΠΟΡΟΣ".
Σήμερα είμαι φρέσκος συνταξιούχος του Ταμείου Εμπόρων,φτωχός,αλλά με τη συνείδησή μου ήσυχη οτι δεν έκλεψα και δεν εκμεταλεύθηκα την αδυναμία κανενός.
Αυτά και άλλα πολλά θα σου τα αναλύσω όταν συναντηθούμε.
ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ
 
εμαθα για το blog σου μολις χθες απο την τηλεοραση,λυπαμαι που δεν εισαι στην ζωη...

Η απίστευτη ιστορια σου ηθικο διδαγμα για ολους μας.
 
TI NA PEIS ??? MHPWS H SIWPH MAS MPROSTA STH THARRALEA AMALIA NA ADYNATEIS NA EKFRASTEIS EPIDH TA SYGLONISTIKA THS LOGIA DEN AFHNOUN PERITHWRIA PIA GIA NA PEIS TI?????
AFTOS EINAI O POLITISMOS MAS!!!!
AFTH EINAI H EIRWNEIA TOU ORKOU TOU IPOKRATH POSO DESMIOI EIMASTE ENOS SYSTHMATOS POU SE EKSOTWNEI POU SYNTHLIVEI THN AKSIOPREPEIA SOU THN PROSWPIKOTHTA SOU!!!!
HTAN H AMALIA MIA EPANASTATRIA KATA TOU IATRIKOU KATESTHMENOU POU RIZWSW GIA DEKAETIES STHN ELLADITSA MAS!! PWS OMWS MPOREIS ESY O DAVID NA TA VALEIS ME TO GOLIATH??? MONO ME TH SYNENWSH XILIADWN FWNWN NA DIATRANWSOUME TH DIAMARTYRIA MAS ENANTIA AFTOU TOU KATESTHMENOU POU PLOUTIZEI ME THN ASTHENEIA TOU KATHENOS POU PLOUTIZEI ME THN ANTHRWPINH AKSIOPREPEIA !!!!
STH MNHMH THS AMALIAS AS GINEI ENA KINHMA POU THA SARWSEI TOUS ALHTES TOUS ALMPANHDES TOUS DIAKOREFTES THS ANTHRWPINHS AKSIOPREPEIAS
 
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΥΠΟΦΟΡΟ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΕΝΙΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΜΙΖΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΡΕΦΟΥΜΕ, ΟΠΟΥ 'ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ' ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΝΑΜΕ! ΠΡΟΧΤΕΣ ΕΝΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΠΕΘΑΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ! ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 Η 3 ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (!!!), ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ 'ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ'(!!!). ΟΣΟ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΝΑΛΓΗΤΟΥΣ (ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ,ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΛΠ), ΤΟΣΟ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ. ΑΦΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ, ΤΟΤΕ ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥΝ ΑΛΛΕΣ 2-3 ΜΟΝΑΔΕΣ...!!! ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΡΑΤΟΣ - ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟ. ΕΚΕΙ ΜΕΝΕΙ. Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΚΑΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ - Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ΧΑΝΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΣ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ...!!!
 
Κρίμα "κ." Τεσσέρη ... κρίμα.

ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΔΙΝΩ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ!!!!
 
Καλό σου ταξίδι κούκλα μου
 
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!
ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΗ ΝΙΩΘΕΙ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ.
 
Σε ευχαριστούμε για όλα...
Καλό σου ταξίδι Αμαλία.
 
συγνώμη...
 
Kαλό ταξίδι...
 
Ειμαι 34 ετων και πασχω τα τελευταια 6 χρονια απο σκληρυνση κατα πλακας.
Περναω-σε μικροτερο βαθμο- αυτα που περναγε η Αμαλια με τους γιατρους του ΙΚΑ.
Ευτυχως που υπαρχουν οι γονεις μου και με βοηθανε αλλιως δε θα μπορουσα να επιβιωσω.
Αυτο που μας στερουν ειναι το να μπορουμε να ζησουμε με αξιοπρεπεια, εστω και με οποιαδηποτε κινητικη η νοητικη δυσκολια εχουμε.
Αυτα εχω να καταθεσω, ειμαι απλουστατα πολυ πικρασμενη και κουρασμενη.

Καλο ταξιδι Αμαλια
 
...σ' αγγελους επαραγγειλα την εγνοια σου να εχουν-
μα εκεινοι αποκριθηκαν, αγγελους δεν προσεχουν
 
τι να πω τρομαζω στην ιδεα οτι θα μπορουσε να συμβει σε καποιον δικο μου ανθρωπο. Καποτε ημουν κατα της βιας αλλα πλεον δε βρισκω αλλη λυση. Αν δε σε σεβονται πρεπει να σε φοβουνται. Πως να νιωθουν αραγε αυτοι που τα προξενησαν ολα αυτα? Ας μαθουν πως ολα πληρωνονται. καλο ταξιδι ΑΜΑΛΙΑ
 
Τι να πει κανείς? Το διάβασα όλο το blog και τολμώ να πω ότι είναι άκρως συγκινητικό και βγαλμένο από τη ζωή...Τη ζωή όμως της Αμαλίας ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ!!!!!Ας ελπίσουμε να τα διαβάσουν αυτά οι υπεύθυνοι και να ντραπούν... Αυτά εχω να πω...
 
Μάθημα ζωής η ζωή Της . . . . . .
Ας διδαχτούμε όλοι κάτι από Αυτήν. . . . . . .. . . . . . ..
Αμαλία ΣΑΓΑΠΩ, άννα
 
to 99% twn ellhnwn parakoluthei tis diafores malakies pou tous pasarei h TV.ki epeidh h kolodhmosiografh den asxilounte me tipota allo ektos pote eklase o tade pote exese o tade enw eprepe na dosoun vash sta pragmatika provlimata pou yparxoun diplamas.h xwra auth peritrigirizete apo giotades apo tsampoukalides ellinares pou to mono pou kanoun eine na tsakononte ston dromo kai na karfwnoun o enas ton allo.na psifizoun ton anthropo pou tha tous valei sto kolodimosio kai to monopou kanoun BGAZOUN TON KOLO TOUS APEXO.PISTEYO AUTA TA EXOUN SKEFTEI KAI ALLOI ALLA MONO MEXRI EKEI...............AMALIA KALO SOU TAXIDI KOPELA MOU.ΥΓ.O MONADIKOS TROPOS NA ALLAXOUME AUTOUS TOUS ANTHROPOUS=KATHIKIA EINE TO EMEIS POU KATHOMASTE XWRIS NA TOUS DINOUME STEGNA KAI OTAN LEO STEGNA ENNOW ANTI NA GRAFOUNE TA KALOPEDA SYNTHIMATA STOUS TOIXOUS GIA AYTA POU SKEFTONTE APO TO PROIGOUMENO VRADI.NA GRAFOUNE TA ONOMATA OLWN AYTWN POU MOLINOUN TIS EPOMENES GENIES POU ERXONTE AKOMA KAI EXO APO TA NOSOKOMIA(MEXRI KAI FYLLADIA)SORRY MAGES IDEES KATEVAZO.
 
gia sou Amalia na sai kala ekei pou pas
 
Αμαλία ολοι σε αυτη την ζωη χρωσταμε ενα θάνατο, απλα εσυ ξωφλησες νωρίς και αθελα το χρεος σου και μαλιστα εξ αιτιας καποιων "λειτουργων". Καλη ανταμωση
 
Καλό σου ταξίδι Αμαλία!
Να'σαι καλά εκεί που πήγες κορίτσι μου!
Είμαι πολύ στεναχωρημένος!
 
Η Αμαλία τελικά κατάφερε να...αποβάλει πολλά καρκινώματα.
Ας γίνει αυτό το blog αφορμή για να ανοίξουν χιλιάδες από εσάς άλλα blogs όπου ΟΛΟΙ σας θα αναφέρετε ονομαστικά όλα τα ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ! Ευκαιρία να μάθουμε ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ και να τα κάψουμε ζωντανά.

Την επόμενη φορά που θα συμβεί κάτι ανάλογο θα πρέπει όλοι μας να ρωτήσουμε τον γιατρό αν δέχεται φακελάκι και στη συνέχεια να το δώσουμε μία μπουνιά στη μούρη, μία ρουφιανιά στο blog μας και να πάμε κατευθείαν σε άλλη πόρτα.

Ανοίξτε το www.blogger.com , φτιάξτε το δικό σας blog για φακελάκια και στήστε τους όλους στα 11 βήματα όπους τους αξίζει.
 
Αμαλία θα σε θυμάμαι για πάντα
 
Kαλό ταξίδι...
 
Καλό ταξίδι Αμαλία,καλά να περνας στον κόσμο των αγγέλων
 
Πολλοί Έλληνες μας έχουν κάνει να νιώσουμε περήφανοι, όταν διάβασα τα άρθρα σου ντρέπομαι που είμαι Ελληνίδα. Κάνε κουράγιο και να έχεις πίστη.
Μπράβο
 
Δεν ξέρω αν θα διαβάσει κανείς αυτό το μύνημα και ποια θα είναι η κατάστασή σου Αμαλία τώρα. Όση ώρα διάβαζα τα κείμενά σου ένιωθα έναν απέραντο θαυμασμό και έναν βαθύ εγωιστικό φόβο. Είμαι Νοσηλεύτρια και γνωρίζω από μέσα το σύστημα υγείας. Υπάρχουν πάρα πολλά που έχω΄, έχω κατακρίνει, έχω γράψει αλλά δεν βγήκε τίποτα. Ευτύχω΄ς στην δική σου την περίπτωση δεν είναι έτσι. Οι ιατροί κυβερνούν το σύστημα υγείας, και μαζί τους και οι φαρμακευτικές εταιρείες. Όλοι ενείς οι υπόλοιποι εργαζόμενοι είμαστε πιόνια. Χαίρομαι που υπάρχεις!
 
Δεν ξέρω αν θα διαβάσει κανείς αυτό το μύνημα και ποια θα είναι η κατάστασή σου Αμαλία τώρα. Όση ώρα διάβαζα τα κείμενά σου ένιωθα έναν απέραντο θαυμασμό και έναν βαθύ εγωιστικό φόβο. Είμαι Νοσηλεύτρια και γνωρίζω από μέσα το σύστημα υγείας. Υπάρχουν πάρα πολλά που έχω΄, έχω κατακρίνει, έχω γράψει αλλά δεν βγήκε τίποτα. Ευτύχω΄ς στην δική σου την περίπτωση δεν είναι έτσι. Οι ιατροί κυβερνούν το σύστημα υγείας, και μαζί τους και οι φαρμακευτικές εταιρείες. Όλοι ενείς οι υπόλοιποι εργαζόμενοι είμαστε πιόνια. Χαίρομαι που υπάρχεις!
 
kalo taksidi amalia moy,eyxomai ekei poy eisai na exeis vrei glykeia moy thn hremia thn psyxhs soy..
O oros anthrwpia exei papsei na yparxei sto lekrilogio moy meta apo polla pou exw dei se pollous tomeis,poso mallon meta to blog sou,na sai kala koritsi moy ekei pshla
 
Καλο ταξιδι αμαλια και ειθε να ειναι ελαφρη το χωμα που σε σκεπασε...
και ολα τα λαμωγια εκει εξω να ξερετε πως οι φωνες και ο θυμος μεγαλωνει μερα με την ημερα..Ο υποκρατης πιστευε στην ιατρικη χωρις διακρησεις καλιοκαθηκια. Να το θυμαστε αυτο οταν κανετε το λειτουργημα επαγγελμα γιατι καποτε ισως ο Θεος που αναπαυει στην αγκαλια των αγγελων την αμαλιτσα να σας στειλει την τυχη της σε αυτους που αγαπατε αν εχετε ιερο και τοτε ολα τα λευτα του κοσμου δεν θα σωσουν την απλυστη ψυχη σας
 
i istoria tis Amalias mas gemise me thlipsi, den ine aloste oreo na vlepoume katamata ton asximo eafto mas: -vtrepome pou ke ego exo dosi fakelaki, -vtrepome pou, eno me "sigkinoune" aftes oi istories, den simetexo energa kanontas kati ke ego, - vtrepomke pou exo skefti oti o ethelontismos ine gia "allous" oxi gia emena, vtrepome gia tin mikrotita aftwn pou me apasxoloun otan trigiro mou iparxoun anthropoi me tosa sovara problimata, ma pio poli akoma tha vtrapo an telika i diki sou istoria, Amalia mou, den kataferi na me voithisi na alakso, na gino kaliteros anthropos.
Telos na se efxaristo giati xari se esena ida oti iparxoun ke "kaloi" Ellines, pou den ginonte ena me tin mizeria pou iparxi giro tous, pou den exoun ton ipologisti mono gia chat ke pexnidia; ida oti iparxoun sinanthrpopoi mou pou den simvivazonte, pou den menoun mono sto parapomo ke stis dikeologies, Ellines pou diekdikoun ke ine etimoi na palepsoun gia na allaksoun ta pragmata. Mpravo se ola ta nea pedia tou diktiou pou sinexizoun to agona tis! Elpizo apo eki psila pou ise na xerese pou kataferes na feris konta tosous pollous ANTROPOUS!!! Esi pleon ise stin alithia ke emis imaste akomi sto psema...
Se filo,
ena filos
 
δεν ξερω πως να ξεκινισω τι να πω για εναν συνανθρωπο μας που χαθηκε πρεπει να καταλαβουμαι ολοι οτι ζουμε σε μια χωρα που ξεχωριζει τους πολιτεσ της σε δυο κατηγοριες δυστηχως για την ΑΜΑΛΙΑ ηταν δευτερης διαλογης στην κατηγορια που απλα συμπληρωνει και υπηρετει την πρωτη αυτη των πολιτικων που υποσχονται και των δηθεν επιστημονων που απλα μαζευουν επιστημονικα τα λεφτα διχως να σκεφτονται ακομη και την ζωη των αλλων
θα μπορουσα να γραψω παρα πολλα για αυτους τους ΔΗΘΕΝ κυριους αλλα νομιζω οτι θα τους δοσω πολυ αξια
ΑΜΑΛΙΑ ΜΟΥ μας συγκινησες ολους με τον αγωνα σου και μας αφυπνισες
ελπιζω να ξυπνησες και ολους αυτους που ζουν στην εικονικη πραγματικοτητα
ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΗ
 
να σαι καλα Αμαλια εκει που εισαι ,και ..........τι να πω , ντρεπομαι που ειμαι Ελληνες και ζω σ αυτη τη ξεφτιλοχώρα .
 
Ολα καλα ειναι αυτα που γραφετε και θα μπορουσα κι εγω να πω καλα ταξιδι και να καθαρισω, αλλα σαν πρακτικος ανθρωπος, (Φυσικος γαρ), θεωρω οτι ολη αυτη η αγανκτηση θα ξεθυμανει, αν δεν γινει κατι χειροπιαστο και πρακτιοκο.
Ενας συλλογος πχ, η κατι παρομοι, ωστε να κινητοποιουνται πολλοι ανθρωποι με το παραμικρο και να μην περιμενουμε την επομενη "Αμαλια", για να ξαναφωναξουμε και να κλαψουμε σαν τα μικρα παιδακια.
Γιατι τα μικρα παιδακια, οπως πολυ καλα ξερετε, δεν τα υπολογιζει κανεις.(Και πιθανον να τους δωσει και καμμια σφαλιαρα).
Εχει λοιπον κανεις καποια προταση να κανει; Καποιος που να εχει την ικανοτητα να βαλει μπρος;
Αν το ξεκινησει, νομιζω οτι θα ακολουθησουν κι αλλοι.
Θυμηθειτε το "Χαμογελο του παιδιου".
Θ.
 
θελω να απαντησω σε οσους βρίζουν τους "ασχετους" γιατρους απο βουλγαρια και ρουμανια. Συμφωνω υπαρχουν πολλοι ασχετοι που σπουδασαν εκει...Ξερετε ομως ποσοι ασχετοι γιατροι υπαρχουν απο τα ελληνικα πανεπιστημια? Η μηπως ξαφνικα αποκτησαμε τη τελεια εκπαιδευση και δεν το ξερω?να μην ξεχασουμε να αναφερουμε οτι οι περισσοτεροι γιατροι φιρμες ειναι αποφοιτοι ελληνικων πανεπιστημιων που πηραν με μεσο μεταγραφη απο το εξωτερικο και επειδη ο μπαμπακας ηταν καθηγητης πανεπιστημιου περνουσαν τα μαθηματα χωρις καμια προσπαθεια... Μην γενικευουμε παιδια και να μην χρησιμοποιουμε αφορισμους!! Ειμαι γιατρος και εχω γνωρισει γιατρους απο βουλγαρια και ρπυμανια που και αστερια στη δουλεια τους ειναι και υπεροχοι ανθρωποι!!..καλυτεροι απο πολλους αποφοιτους της ελλαδας...
Υ.Γ. για να προλαβω τυχον ενστασεις περασα και αποφοιτησα απο τη θεσ/νικη και ναι εχω αναμονη για να τελειωσω την ειδικοτητα μου πανω απο τρια χρονια...επειδη εχουν ερθει τοοοσοι γιατροι απο βουλγαρια και ρουμανια που φρακαρε το συστημα..
 
ludmila έχεις απόλυτο δίκιο. Το χειρότερο ειναι οτι οι πνευματικές δυνατότητες των τέκνων ειναι αντίστροφες με τις φιλοδοξίες των μητέρων. Κάπως έτσι ερμηνεύεται και το φαινόμενο αγοράς πτυχίων απο τριτοκοσμικά - ίσως και κατωκοσμικά πανεπιστήμια. Όλα τα περιορισμένης αντίληψης παιδάκια τα στέλνουμε στο εξωτερικό να γίνουν γιατροί!!!
 
pedia prosexte! min xexasti to thema , prepi na drasoume... poleme, tha erthoun akoma poles amalies, blepo oti siga siga svini, prepi na xipnisoume, alla stin elada imaste mono frou frou kai aromata, ola gia to theathine
 
Οι υποψήφιοι γιατροί θα έπρεπε να εξετάζονται και σε "μαθήματα - αρετές" όπως:
α) Ήθος
β) Ευαισθησία
γ) Ανιδιοτέλεια
δ) Σεμνότητα
ε) Αλτρουϊσμός
Αν λείπουν τα παραπάνω στοιχεία απο τον χαρακτήρα του γιατρού, δεν θα γίνει ποτέ πραγματικός γιατρός. Θα ειναι πάντα ένας πτυχιούχος εγκληματίας.
 
Η ξεφτιλα σε αυτη τη γαμημένη τη χωρα έχει γίνει αφόρητη. Μόνο ο ήλιος και η θάλασσα μας έμεινε, τίποτα άλλο, που και τη θάλασσα την χαίρονται μόνο αυτοί που τα έχουν. Καλύτερα να μη συνεχίσω να γράφω γιατι θα πώ άσχημα λόγια...

Ας ακολουθήσουμε όλοι το παράδειγμα της αμαλίας. Κάντε ρόμπα όλους τους πούστηδες που πέρνουν φακελάκια και δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους.
 
Υπάρχουν δυο κατηγορίες γιατρών.
(Α) Οι γιατροίπου τιμούν την αποστολή και το λειτούργημα τους.
(Β)Οι "γιατροί" που πιστεύουν οτι το πτυχίο τους ειναι η καλλίτερη μέθοδος μετατροπής της ελπίδας ή της απόγνωσης, σε χρήμα.
Η κουλτούρα, η νοοτροπία και η νομοθεσία μας δυστυχώς, δημιουργούν ένα θαυμάσιο περιβάλλον για να ευδοκιμούν τα σαπρόφυτα της (Β) κατηγορίας.
Κάθε σύγκριση με συνθήκες που επικρατούν στον τομέα της υγείας,σε σοβαρά κράτη δεν έχει νόημα. Μόνο μελαγχολία δημιουργεί.
 
lUPAMAI POU DEN SE PROLABA.THA SE EPAIRNA STO MONAXO OPOU ZW SE ANTRWPINES KAI MODERNES KLINIKES XWRIS FAKELAKIA KAI ALMBANIDES GIATI AUTA EKEI DEN UPARXOUN..

MAS LEIPEIS HDH..POLU..
 
Μπορείτε να φανταστείτε ότι κάποια καθίκια από αυτά που ταλαιπώρησαν την Αμαλία θα κάνουν και φέτος πολυτελείς
διακοπές ελαφρά την καρδία
Μα και πόσοι άλλοι ακόμη ανεύθυνοι θα χαρούν θα διασκεδάσουν και θα καλοπληρωθούν ενώ κάποιοι άλλοι υποφέρουν από αυτούς
Η δικαιοσύνη είναι το λιγότερο κανονικά πρέπει να τιμωρηθούν από το θεό με το ίδιο νόμισμα

να είσαι καλά όπου και να βρίσκεσαι
Αμαλία
 
Καλά μια ομάδα ατόμων όπως η 17Νοέμβρη η οι αναρχικοί δεν βρίσκεται που σκοπό να έχει την εξόντωση κάθε τέτοιου σιχαμερού στοιχείου μέσα στο δημόσιο τομέα
αρχίστε να τους θάβεται να δεις πως διορθώνονται
θάνατος στα ζώα που δολοφόνησαν την Αμαλία και σε κάθε ανάλογο ζώο

αθάνατη
 
καλο σου ταξιδι Αμαλια
 
Διαβασα τα παντα ! ειδα ολα τα βιντεο ! ειδα ολο τον πονο & την αγανακτιση που σας προκαλεσαν τα λογια τις ΑΜΑΛΙΑΣ και αυτα που περασε! δεν νομιζω ομως οτι αυτο θελει απο εμας!μαλλον θελει να αντιδρασουμε! να προτεινουμε λυσεις! οι γεροι και καρεκλοκενταυροι εκει θα μεινουν εως να πεθανουν! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΟΙΤΙΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ??????ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ... ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΝΑ ΦΟΝΑΞΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΙΣΟΥΝ! ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ???????? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΕΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ .... (δεν εχω χαρακτιρισμο γιατι και τα ζωα καλυτερα μας ειναι)!! ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΝΕΝΑΣ! μονο κατι ηλεκτρονικοι καμμενοι εγκεφαλοι(ετσι μας χαρακτιριζουν) οπως οι δικοι μας που απλα μπενουμε στο internet για να περναει η ωρα μας ! που αν δεν μας ερχοτανε ενα mail τυχαιο ουτε καν θα γνωριζαμε την ΑΜΑΛΙΑ!και μονο λιγες γραμμες εδω μεσα απο ολους μας δεν κανουμε τιποτα! μακαρι καποιος να βρισκοτανε και να μου ζητουσε να κατεβουμε σε μια γωνια ενος δρομου και οι 2 να γινομασταν 3 ,4,και πολλοι περισοτεροι και να καναμε μια καθιστη διαμαρτιρια το πιο απλο επι μια εβδομαδα επι ενα μηνα εως καποιος να ενδιαφεροτανε ! δεν ξερω μπορει να λεω και χαζομαρες αλλα εγω ΑΙΔΙΑΣΗ!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ ΑΛΛΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΠΟΣ ΚΑΙ Η ΑΜΑΛΙΑ ! μονη της παλευε γι'αυτο εφυγε ! αρα η λυση ειναι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!
ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΙΝΕΧΙΣΗ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ!
Αμαλιτσα μου ενα να ξερεις ! ο Θεουλης περνει κοντα του τους καλους ανθρωπους,να μην προλαβουν να παρουν αμαρτιες, για να τους κανει αγελλουδια ... και εσυ προοριζοσουν για αγγελος .... (θαλεια)
 
ELLAS TO MEGALEIO SOU!!!

OLOI EIMASTE XEROLES...

KAI OI GIATROI FIRMES, KAI OSOI GRAFOUME EDW PERA SXOLIA, OLOI!

AMETROEPEIS XEROLES EIMASTE OLOI MAS...

**

AS KOITAXTOUME LIGO STO KA8REFTI MAS...

MIPWS VLEPETE TOUS GIATROUS-FIRMES ANTI GIA TO PROSOPO SAS???

OXI, DEN KANETE LA8OS...

KATASKEYASMA DIKO MAS EINAI KI AFTOI, KI EMEIS DIKO TOYS.
 
Στο καλό, ρε Αμαλία. Εύχομαι ο αγώνας σου να έχει αποτέλεσμα, να ευαισθητοποιήσει και να ενεργοποιήσει αντιστάσεις... Και να σ’ ευχαριστήσω για τον τρόπο και για το ύφος που διάλεξες, διότι μας χρειάζεται πότε πότε κανένα σοκ, που να μας θυμίζει ότι κοινωνική ευαισθησία δε θα πει μόνο τηλεμαραθώνιοι...
 
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΜΑΛΙΑ.....
ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ...
ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ..
ΑΡΑΓΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.
7 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΝΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΙ ΕΧΩ.
ΦΑΡΜΑΚΑ;ΗΠΙΑ ΟΤΙ ΑΝΑΛΓΗΤΙΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
ΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ...ΜΑΘΕ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΟ ΣΟΥ...
ΟΧΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΟΥ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΜΙΟΥ ΣΟΥ.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΜΑΛΙΑ
ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ
 
Ολοι στην ελλαδα ειναι ρεμαλια φτωχομπινεδες που μονο τα λεφτα νοιαζονται.Ποτε θυμαστε να μην επαιζε ρολο στην ζωη μας το χρημα ΠΟΤΕ.Δυστηχως αυτη η κατασταση θα αργισει να αλλαξει και αυτο γιατι 1 καρφωνεις 10 εμφανιζονται.Γι'αυτο μην αφηνεται να μας εκμεταλλευεται κανενας καταγγειλεται τους εχουμε την δυναμη.Τιμης Ενεκεν
 
Καλο ταξιδι Αμαλια...τουλαχιστον τωρα ξερω οτι απαλλαχθηκες απ τους πονους σου...οσο για εμας που μενουμε πισω για 1 μερα ή 10 χρονια ας προσπαθησουμε να βοηθαμε το συνανθρωπο μας απο οπου μπορει ο καθένας, μεσα απο τη ζωη του ο καθενας... Δεν ειναι μονάχα οι γιατροί, είμαστε ολοι μας! και πρώτος εγω... Καλά τα λογια όλων μας αλλα πρέπει όλοι μας να δειχνουμε συνεπεια και στις πράξεις μας
 
Στην Αμαλία Καλυβινού
Έναν ήλιο που δεν τον αφήσαμε να ανατείλει
Έναν ήλιο που δεν τον αφήσαμε να λάμψει
Στον ήλιο που χάσαμε
Την ΑΜΑΛΙΑ

A Thousand Kisses Deep
http://www.leonardcohenfiles.com/kisses.html

1. You came to me this morning
And you handled me like meat.
You´d have to live alone to know
How good that feels, how sweet.
My mirror twin, my next of kin,
I´d know you in my sleep.
And who but you would take me in
A thousand kisses deep?

2. I loved you when you opened
Like a lily to the heat.
I´m just another snowman
Standing in the rain and sleet,
Who loved you with his frozen love
His second-hand physique -
With all he is, and all he was
A thousand kisses deep.

3. All soaked in sex, and pressed against
The limits of the sea:
I saw there were no oceans left
For scavengers like me.
We made it to the forward deck
I blessed our remnant fleet -
And then consented to be wrecked
A thousand kisses deep.

4. I know you had to lie to me,
I know you had to cheat.
But the Means no longer guarantee
The Virtue in Deceit.
That truth is bent, that beauty spent,
That style is obsolete -
Ever since the Holy Spirit went
A thousand kisses deep.

5. (So what about this Inner Light
That´s boundless and unique?
I´m slouching through another night
A thousand kisses deep.)

6. I´m turning tricks; I´m getting fixed,
I´m back on Boogie Street.
I tried to quit the business -
Hey, I´m lazy and I´m weak.
But sometimes when the night is slow,
The wretched and the meek,
We gather up our hearts and go
A thousand kisses deep.

7. (And fragrant is the thought of you,
The file on you complete -
Except what we forgot to do
A thousand kisses deep.)

8. The ponies run, the girls are young,
The odds are there to beat.
You win a while, and then it´s done -
Your little winning streak.
And summoned now to deal
With your invincible defeat,
You live your life as if it´s real
A thousand kisses deep.

9. (I jammed with Diz and Dante -
I did not have their sweep -
But once or twice, they let me play
A thousand kisses deep.)

10. And I´m still working with the wine,
Still dancing cheek to cheek.
The band is playing "Auld Lang Syne" -
The heart will not retreat.
And maybe I had miles to drive,
And promises to keep -
You ditch it all to stay alive
A thousand kisses deep.

11. And now you are the Angel Death
And now the Paraclete;
And now you are the Savior's Breath
And now the Belsen heap.
No turning from the threat of love,
No transcendental leap -
As witnessed here in time and blood
A thousand kisses deep.
 
Για να μας δω: όταν λήξει η περίοδος της συναισθηματικής φόρτισης που μας προκάλεσε ο θάνατος της Αμαλίας, όταν πια θα έχουμε επιστρέψει στα καθ' ημάς, όταν η λήθη θα είναι πια "εδώ" ποιος απο μας, τους ευσυγκίνητους Ελληνάρες, θα έχει μάθει επί της ουσίας το μάθημα που παρακολουθήσαμε; (Γιατί η συγκίνηση με ημερομηνία λήξης είναι το τελευταίο πράγμα που έδειξε εκείνη με το προσωπικό της παράδειγμα.)

Ποιος από μας λοιπόν θα ακουστεί να φωνάζει "α να χαθείτε αγιογδύτες" σε διαδρόμους νοσοκομείων και αίθουσες αναμονής την επόμενη φορά που θα βρεθεί μπροστά σε αλισβερίσι φακελακίου; Να φωνάξουμε όμως δυνατά, για να κρυφτούν στις ποντικότρυπες τους τα τρωκτικά της ανθρώπινης αξιπρέπειας. Οχι άλλη σιωπή ρε παιδιά. Ξέρω, θέλει θάρρος όταν ο άνθρωπός σου πάει να μπεί στο χειρουργείο, να πεις στον φακελάκια με την πράσινη ρόμπα "άντε και...", αλλά φτάνει πια ο ραγιαδισμός και η ξεφτίλα. Τα παιδιά μας αξίζουν καλύτερες μέρες σ' αυτόν τον τόπο...

Καλή αντάμωση Αμαλία, Σε τούτη τη χώρα που ατύχησες να αρρωστήσεις, έχουμε ζητοκραυγάσει πολλούς ήρωες. Και πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρεις, στην καλύτερη των περιπτώσεων, έχουμε ξεχάσει το πραγματικό μύνημα της πράξης τους(η αδύναμη εθνική μας μνήμη βλέπεις...). Συγνώμη εκ των προτέρων, αλλά όλοι ξέρουμε κατά βάθος ότι το ίδιο έργο θα παιχτεί και με την δική σου περίπτωση. Εσύ μπορεί να πέθανες, αλλά δυστυχώς, η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει.
 
MAKE THE DAY AMALIA PASSED ON THE:
"AMALIA DAY".

A PANHELLENIC DAY AGAINST FAKELLAKI
 
Ειλικρινά λυπάμαι για τον πρόωρο και άδικο χαμό της Αμαλίας και συμπονώ επίσης τους πονεμένους γονείς της, πού τόσο σύντομα τους έλλειψε η αγαπημένη τους κόρη. Θλίβομαι όμως για τους "φίλους" και γνωστούς που συνέταξαν τα παραπάνω σχόλια που τα χαρακτηρίζει η κακία, το μίσος και η ισοπέδωση αξιών και επιστήμης.Πρέπει να γνωρίζουν όλοι αυτοί οι κύριοι και κυρίες οτι κάθε φορά που προκύπτει στους γιατρούς διαγνωστικό πρόβλημα, επιστρατεύουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, αλλα και αναζητούν τη βοήθεια της σύγχρονης διαγνωστικής τεχνολογίας. Προσωπικά όταν εξέτασα τη θανούσα ασθενή, επειδή έλειπαν σημαντικά διαγνωστικά στοιχεία συνέστησα ενα πλήρη διαγνωστικό έλεγχο σε ιδιωτικό (ήμουν απο τότε ιδιώτης γιατρός) ή σε κρατικό νοσοκομείο, διότι ήταν απολύτως αναγκαίος για μια σωστή διάγνωση. Δεν την έπεισα δυστυχώς και οι γνωστοί και "φίλοι" την περιέφεραν απο ιατρείο σε ιατρείο αρκετων γιατρών, χωρίς να προκύψει ένα σαφές διαγνωστικό αποτέλεσμα. Έτσι όμως χάθηκε πολύτιμος χρόνος, που επέτρεψε την άνετη εξέλιξη της αρρώστιας της θανούσης. Αν θελήσουμε συνεπώς να επιρρίψουμε ευθύνες, αυτές καταλογίζονται πρωτίστως στη νόσο καθεαυτήν και ακολούθως στους γνωστούς και "φίλους" που παρέσυραν την θανούσα να καθυστερήσει άθελα της την έγκαιρη διάγνωση.
Προσωπικά πληροφορώ όλους αυτούς τους ανθρώπους οτι ο γιατρός Γιάννης Τεσσέρης και την Ιατρική και Νευροχειρουργική γνωρίζει πολύ καλά και τους τίτλους επάξια κατέχει, αλλά και με πολύ ανθρωπιά αντιμετωπίζει όλους τους ασ8ενείς του.
Είμαι σίγουρος οτι αν αυτοί οι άν8ρωποι ήθελαν πραγματικά να βοη8ήσουν την Αμαλία ώφειλαν να της συστήσουν ενα πλήρη ειδικό έλεγχο. Το αποτέλεσμα 8α ήταν εντελώς διαφορετικό για την Αμαλία.
Τελειώνοντας επιφυλάσσομαι για τη χρήση κάθε νομικού δικαιώματος, εναντίον των γνωστών και "φίλων", των αδίστακτων αυτών υβριστών και λασπολόγων.
 
thanatos se tetoious giatrous!!
 
Οταν πήγα να του δειξω τη μαγνητική στο μηρό,που έδειχνε τον όγκο μου,ούτε καν καταδεχτηκε να την κοιτάξει.Γελώντας παρατηρησε οτι μια τέτοια εξεταση εξ αρχης δεν ειχε νοημα,αφου το πρόβλημα ξεκινουσε "καταφανως απ΄τη μεση" !!!! Μαλιστα ειπε οτι,εαν φοιτητής του είχε προτεινει τη συγκεκριμένη εξέταση,θα τον "έκοβε" !!!

Ke Τεσσέρη Ntroph sas ...

Τελειώνοντας επιφυλάσσομαι για τη χρήση κάθε νομικού δικαιώματος, εναντίον των γνωστών και "φίλων", των αδίστακτων αυτών υβριστών και λασπολόγων.


Oti kai na sas poume einai ligo!!! makari oti egine me thn Amalia na ginh kai me kapio ¨gnwsto sas h Filo¨ sas na doume thn adidrash sas ...
 
Καταρχήν το κατεστημένο των ιατρών τους καθορίζει ως συνταγογράφους - κοινώς, τα πέρνουν από φαρμακοβιομηχανίες- και όχι σε διαγνώστες θεραπευτές. Τα χρόνια που σπουδάσαν - η επένδυσή τους - πρέπει να αποδώσει κάτι σαν μετοχές, ομόλογα. Ο ανθρώπινος πόνος για αυτούς είναι σημείο να οικονομήσουν. Μιλάω ως παθών που στην ανάγκη έδωσα και φακελάκι σε πανεπιστημιακό βοηθό καθηγητή καρδιολογίας και πολλά άλλα. Το ζήτημα είναι τι κάνουμε και να φανούν οι σωστοί γιατροί (που θάβονται) και να σταματήσει ποιά η ασυδωσια που είναι κυρίαρχο φαινόμενο στην Ελλάδα πιά και σε όλους τους τομείς. Κουράγιο και δύναμη, μόνο αυτό μπορώ τίμια να πώ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΥ ΑΥΡΙΟ ΕΜΕΙΣ
 
[george said:
makari oti egine me thn Amalia na ginh kai me kapio ¨gnwsto sas h Filo¨ sas na doume thn adidrash sas ...]

re paidia paei poly! E, oxi kai na efxomaste na ypoferoun ki alloi an8rwpoi opws i amalia.

Ntropi
 
Same on me


otan xanw anthropous pou agapw apo amelia giatron kai otan xerw oti tha travixw ta idia me thn Amalia arga h grhgora egw h kapios dikos mou anthropos

e tote NAI SAME ON ME !!!!

kai oson afora ta fekelakia eimai 30 xronon kai apo tote pou me thimame na asxoloume me ta kina ths xwras mou thimame kai to fakelaki

WS POTE ???

George...
 
Προς ΚΥΡΙΟ ΤΕΣΣΕΡΗ......

Διαβασα το σχολιο σας με ιδιαιτερη προσοχη.Ειλικρινα δεν ειναι μεσα στις προθεσεις μου να αντιδικησω μαζι σας.Αντιθετως μπορω να κατανοησω ποσο αμηχανα και αβολα μπορει να νιωθετε διαβαζοντας ολα αυτα τα κατηγορητηρια προς το προσωπο σας χωρις να υπαρχουν ειναι η αληθεια παντοτε ατρανταχτα νομικα αποδεικτικα στοιχεια σε βαρος σας.Επιπλεον μπορω να καταλαβω πως σε μια σχεση ιατρου-ασθενους συχνα υπαρχουν αναιτιες παρανοησεις,αμφιβολιες και πανω απο ολα δυσπιστια που αν μεταφερθουν με λαθος τροπο και εμπλακουν με τις προκαταληψεις των γυρω μπορει οντως να δημιουργησουν ενα τοσο εκρηκτικο μειγμα που να συμπαρασυρει τους παντες.
Ομως διαβαζοντας τα οσα γραφετε δε μπορω να μη σχολιασω τα εξης: Oντως τους τιτλους και τα προσοντα που κατεχετε να τα κατεχετε δικαιως,δε σας γνωριζω εξαλλου προσωπικα για να επιχειρηματολογησω περι του αντιθετου. Μηπως ομως σε αυτη σας τη μακρα πορεια ολα αυτα τα χρονια οι δημοσιες σχεσεις,oι δημοσιευσεις και παρουσιασεις εργασιων σε συνεδρια υπο τη χορηγια μεγαλων φαρμακευτικων εταιριων και η εμπλοκη σας στο λεγομενο καθηγητικο κατεστημενο που ολοι γνωρισαμε ως φοιτητες στα θρανια,σταθηκαν τελικα μεγαλυτερο δελεαρ απο την ορθη κλινικη εξασκηση αυτης καθαυτης της ιατικης; Μηπως καπου στη πορεια ξεχασατε τη σημασια τις στενης και ανθρωπινης προσεγγισης ιατρου-ασθενους και τη σημασια της ψυχολογικης ενθαρυνσης του τελευταιου;Μηπως καποια στιγμη επαναπαυτηκατε στις δαφνες των τιτλων και του κυρους σας και λησμονησατε τη σημασια της ανθρωπινης αξιοπρεπειας και την υποχερεωση σας να σκυβετε με ευγενεια και ανθρωπια πανω απο το προβλημα των ασθενους σας;Φοβαμαι τελικα πως αντιμετωπισατε την Αμαλια οταν βρεθηκε μπροστα σας σαν ενα ακομη απλο γραφειοκρατικο περιστατικο ξεχνωντας οτι ειναι μια προσωπικοτητα οπως και εσεις με ονομα,επιθετο και πανω απο ολα αξιοπρεπεια παρα το φοβο, τον πανικο και την αγωνια της.Μαλλον κατι τετοιο εγινε ακομη και αν δε το καταλαβατε.. Η ξυλινη γλωσσα που χρησιμοποιειτε ειναι ο καλλυτερος μαρτυρας για αυτο.Το σχολιο σας περισσοτερο θυμιζει μακροσκελες πιστοποιητικο θανατου η απολογια υπερασπισης ενωπιων δικαστηριου.Το οτι τοσες φορες εστω και τωρα χρησιμοποιειτε τον ορο θανουσα αντι του Αμαλια δειχνει την ψυχικη αβυσσο που σας χωριζει απο τους ασθενεις σας.Φοβαμαι οτι μαλλον ειστε ενας ακομη απο αυτους τους περισπουδαστους καθηγητες που παρα τις γνωσεις τους εχουν παγιδευτει στο θλιβερο στεροτυπο του απροσιτου , ψυχρου,σοβαροφανους επιστημονα που δεν εντυπωσιαζει κανεναν παρα μονο τον εαυτο του.Οσο για τις νομικες απειλες που εκτοξευετε μη πεφτετε πιο χαμηλα...Ενδεχομενως να ειναι πιο σοφρων να αναλογισθειτε τις δικιες σας ευθυνες ακομη και αν δε στοιχειοθετουνται νομικα αντι να τα βαζετε με τους παντες. Οι περισσοτεροι ανθρωποι που γραφουν τις σκεψεις τους εδω, πιστεψτε μου ουτε ευφυιας στερουνται σε σχεση με εσας, ουτε μορφωσης ουτε σιγουρα υπολειπονται σε αισθημα κοινωνικης ευθυνης.Απλως δεν εχουν μαθει να "ξεσκονιζουν" ωμους οπως πολλοι οσφυοκαμπτες γυρω σας. Ελπιζω να διαβασετε αυτα που γραφω για να καταλαβετε αν μπορεσετε ενα πραγμα: το οτι συμβιβαστηκατε με ενα συστημα το οποιο πιστα εξυπηρετει και εσας και πολλους αλλους δε σημαινει απαραιτητα οτι το συστημα αυτο ειναι σωστο.Δεχθειτε λοιπον με ταπεινωτητα οτι σας συμβαινει και προσπαθηστε να διδαχθειτε κατι απο αυτο.Ισως να θεωρειτε αδικο που θιγεται αυτη τη στιγμη το δικο σας ονομα και οχι καποιων αλλων που να εχουν κανει πολυ χειροτερα απο εσας.Ετσι το θελησε η τυχη.Εξαλλου οταν καποιες φορες παιζεις χωρις κανονες πρεπει να μαθεις και να χανεις ποτε ποτε. Δειτε το σαν ενα μαθημα που μεσα απο αυτο μπορει να γινετε καλλυτερος ανθρωπος..αυτο το τελευταιο σιγουρα δε θα το μετανιωσετε!!!
 
καλό ταξίδι εκεί που πας...σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερα από δω...Auf Wiedersehen
 
μωρη πουσταδερφη τεσσερη
τι βγηκες να γραψεις και να μας πεις για τα νομιμα δικαιωματα σου..για να φοβηθουμε
εδω δεν ειναι κανενα ελληνικο blog η ιστοσελιδα για να παρεις τον εισαγγελεα και να πιασεις τους υπευθηνους σαν την αλλη την παλιαδερφη τον λιακοπουλο
εγω θα ερθω θα γαμισω εσενα την γυναικα σου τα παιδια σου τη μανα σου και τον πατερα σου και μετα θα σας βαλω ολους φωτια και θα σας καψω
και οχι μονο εσενα αλλα ολους τους ξεσκισμενους κολοπουσταραδες που σκοτωσαν το κοριτσι
κατι τετοιοι σκατοπουστες ζουν στην ελλαδα και περναν καλα και σκοτωνουν τον κοσμο
λιγα τα ψωμια σας παλιοπουσταραδες
φωτια και θανατος τωρα
 
NTROPH MAS!DEN EXO LOGIA!KALO TAKSIDI KAI MAKARI NA KSIPNISOUME EPITELOUS!
 
Χριστίνα said,

Αμαλία μου καλό ταξίδι πραγματικά μέσα από τη καρδιά μου και σίγουρα όλων μας....
Θεωρλω ότιβλέπεις τα πάντα, να γνωρίζεις ότι το παιχνίδι το αισθήσεων είναι απαράμυλλο!!!
Τα υπόλοιπα από κοντά!!
Μπράβο στους γιατρούς που βοήθησαν και που αναφέρει η Αμαλία....
 
Pros fwtia kai 8anatos.

Paw stoixima oti an isoun giatros, 8a soun ki o prwtos fakelakias...

Pou to katalava? Ap'afta pou les.

To 'fakelakias' den einai 3exwristi idiotita.. Einai enas typos pou den 3erei na fer8ei -opws esy kali wra- kai apla tyxainei na nai kai giatros.

Fakelakias file mou 8a isoun.
 
Φταιμε κι εμεις παιδια που το δινουμε οικιοθελως, συνηθως, το φακελλακι(ακομα και η Αμαλια καπου το εγραψε οτι ηθελε να δωσει)
Κανονικα οσους ζητανε πρεπει να τους παγιδευουμε και να απευθυνομαστε στις αρχες.
 
Από τότε που έμαθα για την ιστορία σου Αμαλίτσα έχω προβληματιστεί πάρα πολύ για το σύστημα Υγείας, για όλα... και σε σκέφτομαι πολύ συχνά. Ήταν τόσο άδικο και κρίμα... ταλαιπωρήθηκες τόσο πολύ! Η ψυχούλα σου το ξέρει... είθε να αναπαύεται. Στις καρδιές μας θα είσαι ζωντανή.

Αγγελική
 
Η Αμαλία μιλώντας για τους αλμπάνηδες γιατρούς ανέφερε τον νευροχειρουργό Τεσσέρη που παρουσίαζεται και ως καθηγητής. Δυστυχώς αυτός ο άνθρωπος που ψεύτικα επικαλείται τον τίτλο του καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών παριστάνει τον ειδήμονα στα δικαστήρια.Πώς αφήνει η δικαιοσύνη ανθρώπους με τέτοια ιστορία και με τίτλους που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα να εισχωρούν στους χώρους της; Δεν έλεγξε κανείς τα χαρτία του; Ποιοί τον καλύπτουν ; Γιατί δεν ρωτούν την Ιατρική Σχολή αν ανήκει στο διδακτικό προσωπικό;
Στην μνήμη της Αμαλίας που χάθηκε άδικα ας κάνουμε μερικές πράξεις που αποκαλύπτουν την αλήθεια γιατί αυτό χρειάζεται η κοινωνία.
 
Τεσσέρης έγραψε :

"Τελειώνοντας επιφυλάσσομαι για τη χρήση κάθε νομικού δικαιώματος, εναντίον των γνωστών και "φίλων", των αδίστακτων αυτών υβριστών και λασπολόγων."

Είμαι κάτοικος Αθηνών και αν αντιληφθώ ότι βρίσκεσαι κοντά μου, μα την παναγία, θα σε στείλω στο νοσοκομείο. Και μετά αν θες κάνε μου και μήνυση. Μαλακα
 
Μαρδόνιος Αλέξανδρος

Κύριοι δεν είναι ανάγκη να μπαίνουμε σε διαδικασίες του τύπου βρίζω συκοφαντώ δέρνω
όποιος είναι ένοχος θα τιμωρηθεί από τον θεό.Μπορεί σε αυτή τη ζωή μπορεί όταν ανέβει πάνω αλλά σίγουρα δεν θα την γλυτώσει

Η αμαλίτσα τι έφταιξε
 
Ευχαριστώ Γιατρέ Ιωάννη Δ. Τεσσέρη που με πληροφόρησες προσωπικά. Πλέον νοιώθω ικανοποιημένος όπως κι εσύ, που γνωρίζεις και την Ιατρική και την Νευροχειρουργική επάξια και που αντιμετωπίζεις με πολύ ανθρωπιά όλους σου τους ασθενείς.

Ο Μικρός πρίγκηπας του Σαίντ Εξυπερύ Γιατρέ, ξέρει έναν πλανήτη όπου υπάρχει ένας Κύριος με χρώμα βυσσινί. Αυτός ο Κύριος δεν μύρισε ποτέ ένα λουλούδι. Αυτός ο Κύριος δεν κοίταξε ποτέ ένα αστέρι. Αυτός ο Κύριος δεν έκανε τίποτε άλλο παρά μόνον προσθέσεις και αφαιρέσεις. Και κάθε μέρα σαν ελόγου σου έλεγε "είμαι ένας σοβαρός άνθρωπος, είμαι ένας σοβαρός άνθρωπος, είμαι ένας σοβαρός άνθρωπος" και καμάρωνε σαν γύφτικο σκεπάρνι.

Να 'σαι καλά Γιατρέ Ιωάννη Δ. Τεσσέρη.
 
τι λες ρε βλακα Τεσσερη!!!????
εεεε,.... στην ελλαδα ζουμε και εμεις και ξερουμε τι γινεται.
οι περισσοτεροι εχουμε χασει καποιον απο καρκινο και οχι γιατι δεν γινοταν τιποτα , αλλα γιατι το συστημα της υγειας ειναι για τον π....οι ανθρωποι πεθαινουν γιατι δεν δινονται χρηματα για την υγεια και κονοματε εσεις οι καθηγηταδες που ειστε υπερήφανοι για τις σπουδες σας. ξεχασατε να ειστε ανθρωποι και γινατε μπακαλιδες και πουλατε φαρμακα . ΘΑ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ Η ΑΜΑΛΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ή ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ????? ΟΧΙ!!! τοτε βλακακο ΣΚΑΣΕ και μην λες για δικαιωματα και μαλακιες , για υβρεις και κουραφεξαλα.... ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣ ΕΧΕΙ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΛΛΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ. ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΝΩ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΙ ΝΤΟΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΔΩΝΟΥΝΕ.

Η ΑΜΑΛΙΑ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ....Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ....ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ.( αυτο ειναι δικαιωμα, βλακα)
 
διαβασε τι θα γραψω τεσσερη
θα σου μιλησω στη γλωσσα που καταλαβαινεις εσυ και οι ομοιοι σου και ας μας κανεις την κυρια που θα ασκησει τα νομιμα δικαιωματα της
οτι το φαγατε το κοριτσι ειναι σιγουρο το θεμα ειναι πως θα τιμωριθειται
εγω θα σε επιανα μωρη τσιμπουκλου του πανεπιστιμιου και θα σε επνιγα στις πιπες μετα θα εκαιγα το σωμα σου για να χαθει καθε ιχνος τετοιου ειδους που εκπροσωπεις
κολοπουστα παλιαδερφη γαμημενη λινατσα ξεσκισμενη πουταναρα
παιδια συνεχειστε να τον ξεφτιλιζετε παντου τον πουσταρο τον δολοφονο
 
Λοιπόν αν θέλετε να κάνετε κάτι κάντε το με πράξεις και όχι με όλες τις παραπάνω μπούρδες που γράφετε, με τέτοιες βλακείες δεν θα σωθεί καμία καινούργια Αμαλία.
Να είσθε πρακτικοί. Βρήκατε έναν φακελάκια και τα βάλατε μαζί του, μέσα από ένα blok και???? Καταφέρνετε με τέτοιες ανοησίες κάτι ουσιαστικό??? Τίποτα!! λόγια μπλα μλπα μλπα…. Εγώ όμως είμαι ουσιαστικός!! σήμερα κατήγγειλα 3 γιατρούς που ζήτησαν έξτρα λεφτά για μια επέμβαση… και θα το προχωρήσω όσο πάει.!!
Συμβουλή.. αντί λοιπόν να γράφετε παπαριές βγείτε και κυνηγήστε!!!
jim
 
να σε πανε 4 & ο παππας πεντε.
 
καραγκιοζη
 
γαμηστε τον τεσσερη τον μπασταρδο και το υπουργειο υγειας μαζι. σαββας απο γερμανια
 
Κριμα για το κοριτσι Να ειμαστε με τα ματια ανοιχτα Να μη φοβομαστε να καταγγειλουμε . Καλο σου ταξιδι
 
καλό ταξίδι ΚΥΡΙΑ....
Κάποιος που πόνεσε πολύ...
 
Kalo taxidi Amalitsa... S'euxaristoume poli pou mas 'tarakounises' kai tha sinexiseis na to kaneis. Eimai sigouri pos ta vlepeis ola apo ekei psila. K pali kalo taxidi
 
as einai kala o xrysos odigos (www.xo.gr)

ΤΕΣΣΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ
15562
ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ.:2106502000


ΤΕΣΣΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΛΕΧΟΥ 11
15451
ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ.:2106754468


ΤΕΣΣΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 264
ΧΟΛΑΡΓΟΣ, 10671
ΑΘΗΝΑ
Τηλ.:2103606056


me ligo psaksimo tha vreite kai ta ypoloipa lamogia kompogiannites pou katiggeile i Amalia...
 
διαβασα προσεχτικα ολο το blog της αμαλιτσας και εφριξα.καλα δεν υπαρχουν 2-3 παλικαρια να πανε να τους σπασουν τα μουτρα αυτους τους αλητες που κατεστρεψαν το κοριτσι και μετα το εστειλαν στο μνημα.ντροπη αυτο εχω μονο να πω και ντροπη και στη δικαιοσυνη που δεν κανει τιποτα.ντροπη σε ολο το ελληνικο κρατος.ντροπη και αισχος
τιμωρηστε επι τελους αυτους τους δολοφονους.φτανει πια
 
Η ΠΡΩΤΗ ΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΜΑ.
ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Ή ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ Ή ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ!!!!
 
re kammenoi ti vrizete?

ti prospa8eia mas xtipate etsi!

provokatores, e, provokatores!
 
[θα σε επιανα μωρη τσιμπουκλου του πανεπιστιμιου και θα σε επνιγα στις πιπες]

poly sterimeni eisai mwri lissara!
 
ρε κοθωνια με το να βριζετε τι κερδιζουμε?

ξυπνηστε ρε βοδια. Το παιχνιδι των φακελλακηδων παιζετε ετσι.
 
Riots break out at German rally

Protesters have clashed with police at a largely peaceful anti-globalisation rally in the German city of Rostock.

Rocks, bottles and sticks have been hurled at riot police, who are using tear gas and batons charges to try to disperse the hundreds of rioters.

However, the violence only involves a small portion of the estimated 30,000 people police say had joined the rally.

They are protesting against next week's G8 summit of leading industrial nations in Heiligendamm, 25km (16 miles) away.

More than 160 groups of anti-globalisation activists, left-wing groups, students and anarchists had been taking part in the march.
 
«Έκλεισε» Μάλαρτζ

Σε συμφωνία με την Skoda Ξάνθη για την απόκτηση του Αρκάντιους Μάλαρτζ ήρθε ο Παναθηναϊκός. Ο 27χρονος Πολωνός τερματοφύλακας αναμένεται ίσως και σήμερα στην Αθήνα για να υπογράψει πιθανότατα τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Έπεται συνέχεια στις μεταγραφές, με το επόμενο μέτωπο που κλείνει να είναι όπως όλα δείχνουν αυτό του κεντρικού αμυντικού. «Θέλουμε να κάνουμε καλές επιλογές στις μεταγραφές. Θα αποκτήσουμε άλλους 5-6 παίκτες», δήλωσε ο Ζοσέ Πεσέιρο στη «SportDay». «Πιστεύω στους παίκτες του Παναθηναϊκού που έμειναν στην ομάδα», πρόσθεσε ο Πορτογάλος τεχνικός καλώντας τον κόσμο του «τριφυλλιού» να βρεθεί κοντά στην ομάδα.
 
http://www.youtube.com/watch?v=x5sXk5tHbqA

master of puppets! YEAH
 
01 July '07 Rockwave Festival

DIO IOMMI BUTLER APPICE
 
http://en.wikipedia.org/wiki/Ewing's_sarcoma
 
HEAVEN AND HELL!

YEAAAAAAH!

METALLICA SUCK
 
Terravibe - Μαλακάσα
37ο χλμ Αθηνών-Λαμίας, Μαλακάσα

ΤΡΙΤΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ

M E T A L L I C A

LIVE AT ROCKWAVE!!!

METALLICA RULE!

DIO SUCKS
 
Dio Sucks..

To akousame k auto. IEROSYLOI
 
Nai re!

Dio sucks!

Kai ama s'aresei

METALLICA RULEEEEEEEEEEEEE!
 
METALLICA REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
!

KAI AELARAAAAAAAAAAAAAA REEE!

kipello, kipello, kipello ston pineio!
 
Καραγκιοζακι τυρογαλο...

Dio sucks???

Εισαι βλακας
 
bale tous metalika ston kolo sou malaka ierosile, flore
 
εκλεισε ο μαλαρτζ...

εχεχεχε

γελια που θα ριξουμε του χρονου
 
koita min se gamisei o ulrich kai tote 8a doume poios einai o floros!

papara
 
Posa kila malakes eiste? den vrisame tous metallica alla mhn trela8oume k teleiws pou 8a mas peite oti dio sucks.
 
MACHINE HEAD reeeee k ta myala sto patwma
 
KALA DEN EIPATE "VALE TOUS METALLICA STON KWLO SOU"???

A, DEN VRISATE, ETSI??

E, TOTE VALE TOUS DIO STON KWLO SOU

DEN EVRISA OUTE EGW
 
Oi Metallica meta to Black Album pe8anane. k mhn pei kaneis oti ta epomena album pou vgalane htan ths prokophs
 
DIO IS A WANKER, DIO IS A WANKER
 
kala megale mas epeises...

sygkrine tin epirroi twn metallica me tine epirroi twn dio...

kai na sou pw

an einai toso kaloi, giati enwnontai 3ana me tous black sabbath? aftoi den fygane...?
 
K sy na skefteis posa xronia k ti exei prosferei o Dio sthn mousikh skhnh k posa oi Metallica. Prosekse omws den lew oti oi Metallica den exoun prosferei alla o Dio einai MORFH.
 
akouw metallica apo ta prwta tous vimata. Apo tote pou stin ellada ligoi tous 3erane.

Apo tote pou eginan poly dimofileis, i ali8eia einai oti eniwsa avola.

Alla, to oti exoun grapsei kommatia pou ta akoune kai bouzoukovioi klp kai goustaroun me kanei na skeftw oti afto kati simainei...

Einai megalo sigkrotima kai afto fainetai apo to oti to koino pou tous apodexetai 3epernaei ta oria tou metal xwrou.

Prin 20 xronia 8a tous koroideva gia afto. Pleon to 8ewrw epityxia

Filika, Aris
 
αι σιχτιρ τσογλανια μπηκατε στο blog και ξεφτιλιζετε τη μνημη της Αμαλιας
δρομο απο εδω γαμω τη μανα σας
αλλα τι λεω αφου εισαστε βαλτοι απο τους γιατρους δεν το καταλαβα κολοπουστες γιατροι ηρθε η ωρα σας θα σας καψουμε ζωντανους.ου πουστρακια σαταναδες με το κολοrock ου μπασταρδοι γαμω τις ξεσχισμενες τις μανες σας
 
poious giatrous re karioli?

parto pisw mwri patsavoura min sou tripsw tin mouri sto patwma.
 
Enw prin paliogamhmene htan sovaro blog ee? o ka8enas evgaine k evrize opoion h8ele. Ante kai gamhsou malaka
 
SLAYEEEEEER
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?