Friday, July 07, 2006

 

οι φιρμες 5:ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ--ορθοπεδικός,επιμελητής στο ΚΑΤ

Τα παρακάτω που θα διαβάσετε αφορούν έναν επιμελητή ορθοπεδικό, ο οποίος επιβλέπει τους ειδικευόμενους-γιατρούς του μέλλοντος.
Πρωτο απευθύνθηκα στο Θ. Χρυσικόπουλο το 1994, σε ηλικία 18 ετών.
Τα συμπτώματα ήταν -κλασσικά- επεισόδια ανυπόφορου πόνου στο μηρό κατα διαστήματα ολίγων εβδομάδων καθώς και άκρα ευαισθησία σε συγκεκριμένη περιοχή στο μεσον του μηρού.
Εξηγούσα οτι ακόμη κι όταν τσάκιζε σ εκεινο το σημείο το παντελόνι που φορούσα,ούρλιαζα απ τον πόνο.
Περιέγραφα με ακρίβεια έναν σαφώς νευροπαθητικό πόνο ( ώσεις κατα μήκος του μηριαίου νεύρου,ελαφρά ανακούφιση μόνο με βαρβιτουρικά και πολύ λιγότερο με αντιφλεγμονώδη, κλπ).
Μετά από αρκετές κλινικές και αιματολογικες εξετάσεις, περάσαμε στις απεικονιστικές.
Ξεκινήσαμε με ακτινογραφίες της περιοχής και γύρω από αυτήν, οι οποίες εννοείται πως ήταν αρνητικές. Προφανώς επειδή ο Χρυσικόπουλος μόνο απλες ακτινογραφίες ξέρει να "διαβάζει" (και άν...), αντι να περάσουμε σε αλλου ειδους απεικονίσεις, με κάλεσε μια ημέρα στο ΚΑΤ, όπου έκανα δώδεκα ακτινογραφίες στο μηρό, από διάφορες γωνίες. Χωρίς φυσικά να εκτιμηθεί η ραδιενέργεια που απορροφούσα.
Ποιός μπορει να με βεβαιώσει οτι αυτό δε συνέβαλε στην εξαλλαγή των τότε (προφανώς) νευρινωματικών κυττάρων σε καρκινικά;
Επειδή ούτε και τότε,ούτε κ έπειτα με αξονική τομογραφία έβρισκε κάτι να πει, κι επειδή δεν έκρινε σκόπιμο να κάνω και μαγνητική τομογραφία, απεφάνθη οτι... πάσχω από ατροφία του τετρακεφάλου !!!!!!!
Φυσικά και ήταν ατροφικό το πόδι μου τότε ,αλλα αυτό ήταν δευτερογενής πάθηση εξ αιτίας του πόνου.Εφ όσον -φώναζα- πονούσα τόσο κι έμενα στο κρεββάτι για εβδομάδες όταν είχα επεισόδια (κρίσεις πόνου), η κίνηση του ποδιού ήταν προβληματικη, κι αφού εμποδιζόταν η κίνηση, είναι δυνατό να μην προκύψει ατροφία του μέλους;
Επιπλέον του είχα διευκρινισει οτι πρώτα πονούσα και μετα απο τρία τέσσερα χρόνια προέκυψε η ατροφία.
Από πότε η αιτία (πόνος) έπεται χρονικά του αποτελέσματος (ατροφια);; Φιλοσοφία θέλει;
Πως λοιπόν "διέγνωσε" την ατροφία του μηρου ως ανεξάρτητη πρωτογενη πάθηση;;;
Μήπως επειδή σε κάθε "φιλική" επίσκεψη στο ιδιωτικό του ιατρείο στο Αιγάλεω, αλλά και στο ιατρείο του μέσα στο ΚΑΤ, συγγενής μου τού άφηνε από 10.000δραχμές κάθε φορα; -κι ήταν πολλές οι φορές....
Ετσι λοιπόν,συνέστησε φυσικοθεραπεια - ασκήσεις ενδυνάμωσης του τετρακεφάλου κυρίως.
Χωρίς "φυσικά" να μεριμνησει για τον πόνο. Ετσι,για χρόνια, έκανα ασκήσεις και πονούσα - πονούσα κι έκανα ασκησεις. Πολύ σκληρή διαδικασία, κάτι που μπορεί να καταλάβει μόνο ο πάσχων από χρόνιο πόνο...
Κάθε φορά που τον επισκεπτόμουν, αυτός επέμενε στην αρχική του διάγνωση περί ατροφιας , ενω κάθε φορά που πρότεινα να κάνουμε μαγνητική τομογραφία επέμενε οτι δεν υπήρχε περίπτωση να δείξει κάτι. Ωσπου απ την πολλή επιμονή μου αργότερα,έπειτα απο 4 χρόνια "κούρας" υπόλ τον κυριο Χρυσικόπουλο,κι όσο ο πόνος επιδεινωνόταν (αρχισα να εργάζομαι λιγότερο,σταμάτησα να βγαίνω για ψυχαγωγία , κλπ)
"δέχτηκε" ,δύσθυμος, να κάνω και μαγνητική στην περιοχή οπου πονούσα -- γι να με "ξεφορτωθεί" όπως άφησε να εννοηθει.
Εκανα τη μαγνητική τομογραφία δεξιού μηρού το 1998 στο ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ"
*Το πόρισμά τους ήταν οτι δεν υπήρχε χωροκατακτητική εξεργασία (δηλαδή οτι δεν υπήρχε όγκος)
(άλλοι μαλάκες κι αυτοι...)
*Ο Χρυσικόπουλος απλώς διάβασε το πόρισμα και σχεδόν δεν κοίταξε τα φιλμ της εξέτασης
(ήξερε να τα δει; )
*
Κατέληξε θριαμβολογώντας: "Είδες που σου είπα οτι δε θα δείξει τίποτα; Δεν έχεις τιποτα!"
-----------------------------------------------------------------------------------------------
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕ ΚΑΙ Ο Γ.ΣΑΡΜΑΣ (νευρολόγος στο Π.Ν. Ιωαννίνων)ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΕΚΡΙΝΕ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ---------------------------------------------------------------------------------------

*
Όταν συγγενής μου τηλεφωνησε στον κύριο Χρυσικόπουλο και τον ενημέρωσε οτι διαγνώστηκα με καρκίνο κι οτι άδικα με ταλαιπωρούσε τόσα χρόνια, εκείνος απάντησε απαθέστατα: "Ε,αυτά συμβαίνουν..."

> Συμβαίνει δηλαδή να "τα παίρνουν" οι γιατροί που υποτίθεται οτι είναι δημόσιοι υπάλληλοι.
>Συμβαίνει δηλαδή εγώ να υποφέρω και να μη με βοηθάει κανείς.
>Συμβαίνει δηλαδη να χάνονται τέσσερα πολύτιμα χρόνια, ενω όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι για την αντιμετώπιση του καρκίνου η έγκαιρη διάγνωση.
>Συμβαίνει δηλαδή ένα απλό νευρίνωμα να εξαλλάσσεται σε καρκίνωμα, παρ'οτι θα μπορουσε να διαγνωστεί πριν γίνει η κατάσταση μη αναστρέψιμη.
>Συμβαίνει δηλαδή εγώ τελικά να έχω χάσει το πόδι μου από καρκίνο και,οσονούπω και τη ζωή μου, επειδή οι γιατροι μαλακίζονται

*************************


(κι όλα αυτά στα τριάντα μου χρόνια , και γνωρίζοντας οτι ο πενηντα και ετών "δόκτωρ" και τα δυο του πόδια έχει για να χαίρεται τη ζωή του και πολύ πολύ μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής απο μένα....)



Comments:
Αμαλία είμαι στην κλινική του Χρυσικόπουλου...καλά κάνεις και τα λες.σοκαριστηκα.ελπιζω να μη γινω έτσι
 
Αμαλία είχα ένα ατύχημα πριν ενάμιση χρόνο και ο γιατρός που γράφεις έκανε πάνω μου 5 επεμβάσεις ευτυχώς μόνο ορθοπεδικές.. (ελπίζω σ’ αυτές να είναι καλός) όλα τα υπόλοιπα είναι κατεστημένο πλέον ιδιαίτερα στο κατ.
Γράφω και τα μάτια μου στάζουν κουράγιο καλή μου..
 
ΧΑΜΟΥΡΑΜΠΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...

ΚΑΙ Ο ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ...

ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΑΜΟΚΑΡΚΙΝΟ

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ:-)
 
αν δεν έχεις κάποιον να πάει, μπορώ να του σπάσω τα πόδια με ευχαρίστηση.
 
μαγνητική τομογραφία στην ελλάδα ξέρουν να διαβάζουν 5 γιατροί... και πολλούς βάζω.

καλό κουράγιο κοπέλα μου, κι ο θεός να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τον γολγοθά σου!!
 
Αθηνά, ΠΟΣΟ μα ΠΟΣΟ συμφωνώ μαζί σου,όσο κι αν ντρέπομαι για τις παρόμοιες σκέψεις μου!
 
...Είναι συγκλονιστικά όλα αυτά.
Εγώ, ξέρω άτομο στη Δυτική Μακεδονία που λόγω του οτι ήταν λιγάκι ψυχανωμαλάκιας και στερούνταν... sex (!!!) είχε σαν όνειρο να γίνει γυναικολόγος!!!
(μέχρι τα 18 του ΄δινε η μάνα του να βυζαίνει τη ρόγα της γιατί δεν το είχε ξεσυνιθήσει!!!!!!!! - το είδα κι αυτό και έπαθα πλάκα!!!!!!!)

Και ΝΑΙ! ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ (απ' όσα χρήματα του μείνανε γιατί τα ψιλοέτρωγε στα καμπαρέ), ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ!!!
Κι αυτός ο άνθρωπος, εξασκεί το λειτούργημα... Με τη λύση της Ρουμανίας! Κι οι γονείς του είναι περήφανοι, κι αυτός ποιος ξέρει τι κάνει τώρα...
(Δεν θέλω να θίξω οποιονδήποτε άλλο σπούδασε Ρουμανία, ξέρω πολλούς αξιόλογους γιατρούς που βγήκαν από 'κει)...
Απλώς έμαθα στη ζωή μου, πως ο άνθρωπος "γιατρός" δεν είναι το "τέλειο ανθρώπου" που είχα από μικρός, αλλά υπάρχει και μερίδα σκουπιδιών, που γίνονται γιατροί για να "κονομήσουν" κάνα φράγκο βρε αδερφέ, να "π@δ@ξ@υν" και κάνα γκομενάκι και βλέπουμε...
Ελπίζω να είναι μειοψηφία...
Και στην δική σου περίπτωση, από τη στιγμή που αναφέρεται έστω και μια υπόνοια, (άσε που εσύ έχεις και αποδείξεις), αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να διώκονται όχι από το νόμο αλλά από το πλήθος... Με λιθοβολισμό (κυριολεκτώ).

-Και η μάνα μου πήγε να δει πως είναι ο ...όγκος της - εγχειρήστηκε πριν 11 χρόνια και είχε κάποιες υποψίες μήπως και κάτι δεν πάει καλά - της κλείσανε ραντεβού μετά από 4 μήνες!!! ΕΛΕΟΣ!!!
ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ!
Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ... ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ... ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ - ΤΟΤΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΙΩΜΑ...
(Εδώ βρίζω)...
 
@ασταναπάνε ...κουράγιο και τσαμπουκά- φαινεται καθαρά οτι τον έχεις!
 
Αυτό με τη Ρουμανία θα το κάνω λινκ (δεν τα ξέρω και τα σχετικά με υπολογιστες γμτ!!!)
 
Το ξέρετε πως στα "μεγάλα νοσοκομεία", ακόμη και ο νοσοκόμος που θα σου σύρει το καρότσι ή το ροδοκρέβατο, ψιλοαπλώνει δειλά δειλά το χέρι για μπουρμπουάρ!!!???
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ!!!!!
(Αν δεν δώσεις, αυτονόητο τι συζήτηση ακολουθεί στο smoking room: "τον πούστη του 305, φράγκο δεν έσταξε... μην του πολυσυγυρίζετε..." και άλλα τέτοια...)
 
Πάντος, η αντίδραση στην αδικία και τη βρωμιά δεν πρέπει να είναι μόνο ψηφιακή, δηλαδή text στο internet.
Πρέπει να γίνει και με κάποιας μορφής ανθρώπινη παρουσία έξω από τα στέκια των "βρώμικων" γιατί αλλοιώς υπάρχει εκτόνωση (και με τη σιγουριά οτι κάποιος άλλος ασχολείτε - άρα εγώ ας αράξω - και τελικά κανείς δεν κάνει κάτι ουσιώδες).
Πιστεύω στον παμπάλαιο νόμο, που εδώ και χιλιάδες χρόνια είχε επιτυχία: ΤΟΝ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟ.
Με προσοχή βέβαια μη την φάει κανένας αθώος...
Μια - δυο - τρεις και να δεις πως συμορφώνονται οι υπόλοιποι αλήτες...
 
Αμαλία γεια σου πάλι,

ο Γιαννης είμαι. Θα έπρεπε να παει καποιος συγκενής σου να τον ξυλοφορτώσει και να του πει επειτα οτι και αυτα συμβαίνουν!
Ρε παιδια τι περιμενουμε οταν πανε στην Ιταλία και αγοράζουν διπλώματα ιατρικής! Και οταν καμια φορα τους τυχει στην οικογενεια κανενα σοβαρό περιστατικό φωνάζουν .......ενας γιατρος βοηθεια ενας γιατρος!!!!
Εγινε και αυτο στο χωριο μου......ονοματα δεν θελω να λεω.......
 
Παλι εγω Αμαλίστα ....συγνωμη για το υποκοριστικό, ε! σου ριχνω και 15 χρονια...οποτε μου επιτρεπεις!!
Με....χεχεχε.....απο το με αντι μου καταλαβαίνεις οτι καταγομαι απο Βορειο Ελλαδα!
Μου ταραξες λοιπόν την ψυχική ηρεμία......συγνωμη παλι.....τον ληθαργο της καθημερινότητας ηθελα να πω, και στο καθε τι που διαβαζω, αγανακτω σε υπερμετρο βαθμό για την αδικία αυτη, τα εγκλήματα κατα την γνώμη μου που διαπρατουν καθημερινα αυτοί οι αλήτες! Οι Εβραίοι τελικα ειναι αρνακια μπροστα σε κατι τετοια υποκείμενα! ΤΟΝΙΖΩ οτι μιλαω παντοτε για τα καθίκια αυτα που εκμεταλεόνται τις ανθρώπινες αδυναμίες, ΟΧΙ τους σωστούς και ευσυνειδητους ιατρούς και νοσοκόμους.
Μετα οταν οι ανθρωποι πουλανε τα σπιτια τους να πανε στο εξωτερικό, ακούς λεει ....και εδω στην Ελλάδα εχουμε καλους επιστημονες! Οταν τους πληρωνεις τα μαλιοκέφαλα τους ολοι τους καλοι ειναι βεβαια!
Γιαννης παλι
 
"Αυτά συμβαίνουν"...
Μεγάλη πληγή η παράδοση στο "αυτά συμβαίνουν". Τα συνηθίσαμε πια. Και τα ανεχόμαστε. Φωνάζουμε μόνο όταν δεν πάει άλλο. Κι όταν μας συμβεί, αρχικά τα δίνουμε, λαδώνουμε για να μην ταλαιπωρηθούμε, για να μας προσέξουν, συμβάλλοντας κι εμείς στο "αυτά συμβαίνουν". Γιατί κάπως έτσι έμαθαν οι γιατροί (κ.ά. "έχοντες εξουσία", π.χ. Πολεοδομία) να τα περιμένουν.
Τι γίνεται όμως όταν παρά το "λάδωμα" δε γίνεται σωστή δουλειά;
Γιατί ο ανίκανος δε γίνεται ικανός μόνο επειδή "τα πήρε"...
Ποιος γίνεται γιατρός και γιατί γίνεται γιατρός πώς γίνεται γιατρός;;;
Το ίδιο ισχύει για όλους τους άλλους που κατέχουν θέσεις.
 
Αμαλία, έγινα γιατρός επειδή αυτό ονειρευόμουν πάντα, κόντρα σε αντιξοότητες και έλιωσα στο μεροκάματο για να τελειώσω την Ιατρική Αθηνών. Όταν ήμουνα μικρή εξαιτίας ενός φρικτού ατυχήματος έμεινα στην εντατική και κατά κοινή ομολογία όλων η περίθαλψή μου ήταν υποδειγματική.
Είδα μετά βδελυγμίας όλους τους αναλφάβητους συμμαθητές μου στην τάξη να τελειώνουν με βαθμό άριστα από τις βαλκανικές χώρες. Επιπλέον τριπλασιαστήκαμε κατ' αριθμόν στο τρίτο έτος από τις μετεγγραφές εξωτερικού που γίνοται έναντι γενναίου αντιτίμου, κύρια για τα παιδιά των μελών του ΔΕΠ. Είδα κομματόσκυλα και κανακάρηδες καθηγητών να περνάν μαθήματα χωρίς να δίνουν εξετάσεις και να παίρνουν μεταπτυχιακά και διδακτορικά σε χρόνο μηδέν.
Είναι λοιπόν ηλίου φαεινότερο ότι πολλοί από τους εν ενεργεία γιατρούς δεν αξίζουν τον τίτλο.
Εντούτοις ντρέπομαι για λογαριασμό τους για όλα αυτά που έπαθες εξαιτίας τους.
Κουράγιο και οι προσευχές μου είναι μαζί σου
 
Αμαλία καλό σου ταξίδι... Θα σε θυμόμαστε πάντα και (που ξέρεις;) μπορεί να αρχίσει να αλλάζει κάτι...
 
Amalia se sumponw kai summerizomai ton pono sou.ki egw nosileutika stin kliniki apo ton Xrusikopoulo,o opoios einai eksairetikos giatros kai panw apo ola anthrwpos!Oute fakellaki mou zitithike oute tpt.TI ALLES EPEMBASEIS EKTOS APO ORTHOPEDIKES THA MPOROUSE NA KANEI O SUGEKRIMENOS ORTHOPEDIKOS???Apo olous tous astheneis sto tmima tou akousa ta kalutera logia.Min ton katigoreite adika!
 
Paides kalhmera.
Na zhsoume na th thymomaste kai na synexisoume ton agona ths o kathenas me ton tropo tou kai apo th skopia tou.
H mikrh mou prosfath istoria pou exei na kanei me ton kyrio Orthopediko einai h akolouthi...
Kyriakh vradi (27/05/07) epatha rixh axileiou tenonta kai opos htan fysiko me diakomisane sto KAT. Poios me anelave ekei??? OH yes... O kos Xrysikopoulos me ta paidia tou (vlepe eidikevomenoi). Den hxera tipota gia ton anthropo, eilikrina. To de parousiastiko tou kai o logos tou, mono asfaleia kai sigouria mou metedosan. Sovaros, fainomenika gnosths tou antikeimenou, me th xeirourgikh podia tou to peripoihmeno moustaski tou... Ola kala. Ektos apo 1 pragmataki. H epimonh tou na me xeirourghsei. Ma na thelei de kai kala na me valei mesa... Oi de eidikevomenoitou, xekinhsan tis diadikasies proetoimasias tou xeirourgeiou, anaisthisiologou ktl, xoris kan na exo dosei to ok. Hmoun vlepete se katastash shok mias kai einai to sovarotero atyxhma pou mou exei symvei (fysika de sygkrinetai me to golgotha ths amalias). Eytyxos pou o synodos mou htan arnhtikos kai me phre kai fygame. Eytyxos, giati oieidikevomenoi tha me "eravan" ypo tis odhgies tou epimelhth X. Eytyxos, giati kanenas tous den edose shmasia sthn katastash shock sthn opoia vriskomoun ekeinh th stigmh (alhtheia poios apo emas lamvanei panta tis katalhles apofaseis ypo katastash pieshs, idiaitera de meta apo entono travmatismo). Avrio meshmeri xeirourgoumai apo gnosto athliatro. O anthropos mou exhghse oti pragmatika den yphrxe viasinh. Xeirotera de ginetai na ginei to podi mou, mou exhghse... Giati na viazomoun loipon kai na afetho sta xeria anthropon ton opoion den hxera to iatriko poion? Mhpos gia na apoteleso 1 proths taxeos peiramatozoo gia tous eidikevomenous ths vardias ths 27/05/07?Oi anthropoi borei na exelhxthoun se lambrous episthmones kai o kos X na einai kataplhktikos iatros kai na exei mathei apo tasfalmata tou parelthontos. Ego pantos, tora pou diavasa gia thn Amalia kai th sxesh tou mazi tou, de tha dexomoun na me xeirourghsei...kai as einai o kalyteros...
Avrio xeirourgoumai, elpizo ola na pane kala.
Ayta ta liga eixa na sas po.
Kouragio stous filous kai syggeneis ths Amalias.
Xristos
 
Γεια σας.Να ζησουμε να τη θυμομαστε την Αμαλια.Ονομαζομαι Παναγιωτης και τελειωσα την ιατρικη στα Ιωαννινα πριν μερικους μηνες.Πρεπει να τοννισω πως η φημη καποιων γιατρων εδω-που η Αμαλια εκθειαζει-δεν ειναι και η καλυτερη...Δεν ειμαι ομως διατεθειμενος να ¨θαψω΄καποιον συναδελφο οπως εκανε χωρις ενδοιασμους ο νευρολογος στα Γιαννενα που διεγνωσε την Αμαλια και εσφαλμενα την επεισε οτι οι υπολοιποι 10γιατροι που ειδαν τη μαγνιτικη της πριν απο αυτον ηταν'ανικανοι'κατα τη δικη του 'αξια'γνωμη.Πρεπει να καταλαβετε ολοι εσεις που δεν ανηκετε στο χωρο ποσο'βρωμια'υπαρχει στο επαγγελμα και πως ο ενας γιατρος κατηγορει τον αλλον σε καποιον ασθενη για να αποδειξει την αξια του!Αυτο ειναι προστυχο!!Να πληροφορισω τον φιλο Χρηστο,πως ο κ.Χρυσικοπουλος ειναι αξιεπαινος γιατρος,γνωστης του αντικειμενου(μου τον συνεστησαν οταν ο αδερφος μου κοντεψε να χασει το ποδι του απο ατυχημα που ειχε με μηχανη το 2002)Λοιπον?Αυτος ο Ανθρωπος θα εχει παντα τις ευχες των γονιων μου και τις δικες μου διοτι εσωσε το''ποδι''και συναμα τη ζωη του αδερφου μου εκει που αλλοι συναδελφοι μου ελεγαν πως πρεπει να του το ''κοψουν''!Αυτος ο γιατρος με ενεπνευσε στο να δηλωσω για ειδικοτητα την ορθοπεδικη...
 
... και ποσα "παιρνει" για φακελακι ετουτος ????? ... μαλλον μερικοι τοχετε κρυφο καμαρι οτι εχεις ο κοσμος τουμπανο ...
 
Ας αφησουμε τις κατηγοριες στην ακρη!Το γνωριζετε ολοι σαφως πως σε ολες τις υπυρεσιες υπαρχουν φακελακια!Και τα δινουμε πολυ ευχαριστως σα "δωρακια"!Αφου "ο κοσμος το χει τουμπανο"γιατι δεν παει καποιος να "παγιδεψει"τον καθε γιατρο που παιρνει φακελακια με καμερες ή με καποιον τροπο τελωσπαντων...Ετσι "ανωνυμα"ο οποιοσδηποτε που μπορει να ειναι πολυ πιο "αλητης"απο ολους αυτους τους γιατρους κατηγορει χωρις να εχει καμια βαση...
 
Εσυ φιλε μου"αστα να πανε"μπορει να μη θελεις να θιξεις αλλους που τελειωσαν γιατροι στη Ρουμανια αλλα μονο αυτο δεν κανεις!!Ειμαι ειδικευομενος γιατρος στην παιδιατρικη και δε φανταζεστε πως με εχουν αντιμετωπισει αλλοι συναδελφοι ακομη και ασθενεις που το μαθαινουν αυτο...Και γιατι?Επειδη καποιοι εχουν περασει την ιδεα πως "πληρωνουν"για να περνανε τα μαθηματα τους!Πρεπει να σας ενημερωσω πως σε ολο το 1και2ο ετος εκανα ανατομια σε αληθινο πτωμα(ενω κανενας αλλος στην κλινικη μου δεν εχει κανει)και πηγαινα για πρακτικη στο νοσοκομειο απο το 3ο ετος κι οχι απο το 6ο οπως κανουν εδω.Επισης εχω δωσει τις εξετασεις του Δικατσα και πραγματικα απορω για το ποτε θα φυγει αυτη η "ρετσινια"...
 
gia osous panilithious pisteyoun pws osoi teleiwnoun iatrik isto exwteriko k idiws se italia kgermania,den einai giatroi,na pane na koitaxun ta mutra tus ston kathrepti,na valoun ton kwlo tus katw k na diavasun iatriki sta italika k ta germanika,na doun ti esti iatriki!k sas diavevaiw apoluta oti ekei den peftei xrimatismos gia tamathjimata oute gia plaka!!!!!!!milw apo psorwpik iempeiria!oxi san kati allous asxetus pou teleiwnun stin ellada!min katonomasw!stin poli pu menw kaneis den empisteyetao giatro pu teleiwse kwlo panepistimio elladas
!k egw stin ellada teleiwsa k kserw ti esti elliniko panepistimio=vothros k pswnares pu nomizun oti exun elliniko ptuxio k kati exun!k to xeirotero eiste eseis oi asxetoi-giatroi k mi-pou nomizete oti elliniko ptuxio iatrikis=kalos giatros.poso agrammatoi k fantasmenoi mporei na eiste thee mu!ntrepomai pu spudasa ellada,an eixa ksana epilogi tha ta mazeya k tha pigaina alvania!ti nprotimw apo tus ellines giatrus!akus ekei,tus vazete olus sto idio tsuvali,epeidi se pollus aristus mathites giati mono an eisai aristos k diavasteros mporeis na pareis ptuxi oiatrikis se italia k germania!den tus irthan ola eynoika stis panellinies k den eixan meso n gia na perasun sto kseftilismeno ellinopanepistimio!ta pira asxima twra!tin amalia tin efagan giatroi pou spudasan ellada epeidi tus eleipe i anthrwpia prwta ap ola k meta i gnwsi,eksallu stin ellada ii atriki didasketai mono thewritika!!!!!!!adios!
 
giati enas vromiaris iatros pou diavazei to blog den grafei kati?
etsi na doume ti tha elege , tha mou peite vromiareis einai ti na grapsei? autoi tha diavazoun ayta kai tha kiathonte kai tha gelane , kai tha ironeuonte , mazi me ta paidia tous ta mpastarda kai tis poutanes tis gunaikes tous , kai tha tous exigoun pos skotonoun anthropous , autoi ta gourounia
 
To kserete oti o kurios (o Theos na ton kanei kurio) XRISIKOPOULOS einai o idios giatros (epimelhths sto kat) pou kata thn proskomish mou ap to ekav sto kat meta to troxaio pou upesthsa me th mhxanh mou me evale mesa gia xeirourgeio eksarthrimatos gonatou ( 2o kata seira duskolias xeirourgeio meta to katagma gonatou opou upoxrewtika ginetai antikatastash me plastiko) xwris na kanei magnhtikh tomografia energeia thn opoia treis giatroi (oi duo diashmoi athlitiatroi megalwn omadwn A ethnikhs) tous opoious episkefthika kata thn eksodo mou ap to kat xarakthrisan EGKLIMATIKH ?
O LOGOS pou egine toso euspeusmena to xeirourgeio parolo pou h eksetash TRIPLEX gonatou edeikse oti zhmeia sta aggeia kai tis arthries den uphrxe (ara to xeirourgeio DEN htan EPEIGON) einai oti an eperna mia deuterh proforikh gnwmh apo enan opoiodhpote orthopaidiko tha me exane apo pelath dedomenou oti sto kat magnhtikos tomografos den uparxei (VLEPETE KAPOIA OMOIOTHTA ME THN PERIPTWSH THS AMALIAS?)
Etsi loipon mou ekane akouson akouson ekswterikh osteosunthesh sto gonato (methodos kata thn opoia sou karfwnoun vides ap eutheias sto podi panw kai katw ap to katagma kai tis enwnoun me ekswteriko metaliko skeleto prokeimenou na parakampsoun to katagma) . MONO POU EGW DEN EIXA KATAGMA !!! To apotelesma tou xeirourgeiou htan anepituxes efoson o esw plagios ton opoio "prospathise" na mou kollisei o "kurios" Xrisikopoulos kollise me mposika kai xreiastike na mou ton kopsoun kai na ksanasundesoun se epomeno xeirourgeio pragma pou shmaine oti exasa 3 mhnes ap th zwh mou gia na taisw to ftwxouli k. Xrisikopoulo o opoios phre kai 500 euro fakelaki ap th eugnwmonousa mhtera mou !!
H AXREIASTH TALAIPWRIA POU PERASA:

Otan kaneis ena xeirourgeio gonatos meta upofereis apo apisteuth duskampsia thn opoia prepei na katapolemiseis me apisteutes prospatheies agnoontas tous opoious ponous. Pio sugkekrimena dedomenou oti olo to varos tou podiou sthn osteosunthesh to dexetai h panw panw vida h opoia exei kanei "souvlaki" to mhriaio sou mu kai einai karfwmenh sto medouli tou ostou sou otan kaneis askhseis panw katw gia na enisxiseis ton tetrakefalo oi ponoi iswdunamoun me to na sou exei karfwsei kapoios ena maxairi sto mpouti vathia to opoio einai demeno me varos iso ma auto tou podiou sou kai esu na pas gia "gumnastikh". (o k. Xrisikopoulos mou eixe pei xarakthristika "de mas endiaferei o ponos ,einai kati pou prepei na ginei")
MHPWS EDW VLEPETE AKOMH MIA OMOIOTHTA ME THN ISTORIA THS AMALIAS?
Epeidh exw uparksei iatrikos episkepths kai polu sugkekrimena sta orthopaidika hdh kserw apo prwto xeri pws leitourgei to susthma kai sas diavevaiw pws h "maurh " MIZA gia na protimisei o doctor to proion mias etairias apo kapoias allhs (milame sthn prokeimenh periptwsh gia th ekswterikh osteosunthesh) einai panw apo 2000 euro.(o logos pou egkateleipsa to epaggelma prin skorarw thn prwth mou pwlhsh kai ginw meros tou dieftharmenou susthmatos einai emfanhs nomizw...)
Etsi loipon o k. Xrisikopoulos to mono pou mou afhse gia enthimio htan mia axreiasth kai assulipta epwdunh apotherapeia kai mia monimh tomh 20 cm sto gonato kai 3 mhnes xamenous apo th zwh mou.( H AMALIA EXASE TH ZWH THS ).
Exw xasei ton patera mou apo karkino kai exw zhsei apo konta pws se gonatizei mia xeimiotherapeia eidika an einai h pollosth kata seira (sou vazoun mesa sou dhlhthria kata koinh apodoxh pou exei parathrithei pws skotwnoun pio grhgora ta karkinika ap ta ugeih kuttara xwris auto na shmainei pws de skotwnoun ta ugeih). Dustuxws exw parei mia gerh geush ths olhs empeirias ths Amalias kai sas diavevaiw pws den uparxei xeiroterh empeiria ektos ki an auth enexei ton aggliko oro "terminal disease" dhladh thanathfora astheneia.Etsi loipon theorw iero skopo to ogkologiko nosokomeio gia paidia dedomenou oti h istoria ths Amalias mas didaskei oti an mh ti allo ena paidi se auth thn katastash xrizei eidikhs psuxologikhs antimetopishs kai eisikou prostateumenou perivallontos. Akomh mia "euxh" se olous tous kompogiannhtes, apatewnes kai ntives giatrous pou arnountai na sunergastoun me allous sunadelfous tous gia to kalo tou asthjenh tous:
KARKINOS SE ESAS KAI TOUS OMOIOUS SAS
To kratos ofeilei ,anti na eksiswnei tous misthous twn vouleutwn kai dikastikwn me th dikaiologia oti XRHMATIZONTAI alliws, na eksiswsei tous misthous twn giatrwn oi opoioi einai gegonos oti xrhmatizontai taktika kai tis sunepeies tis dexomaste oloi mas mias pou emeis oi idioi eimaste oi xrhmatistes tous.Se mia telikh aytoi dinoun ola ta neanika tous xronia sthn ekmathish ths episthmhs tous kai einai dikaio na einai upsila amoivomenoi. Tha thelate o pilotos pou sas phgainei ap to ena meros sto allo na limoktonei sto spiti tou kai na douleuei 2 h douleia gia na ta vgalei aksioprepws pera kai na xasmourietai sto cockpit? Oxi kai oute kai o xeirourgos apo panw sas sto krevati tou ponou.
 
Alitheia mono oi alloi ftaine gia auti tin katantia 'h kai emeis oi idioi? Poses fores diaiwnizoume auti tin athlia katastasi se touti th dusmoiri xwra, epeidi kanoume ki emeis pragmata pou katakrinoume? Mas peirazei pou o gios tou geitona dioristike ekei me rousfeti, alla euxaristws tha kaname ta idia an kserame kapoion pou mporei na mas kanei rousfeti! Egw spoudasa xhmikos kai den antegrafa, an kai para polloi sumfoitites mou phran ptuxio antigrafontas kai fusika mh gnwrizontas telika tipota sxetiko me th xhmeia. Se 5 xronia tha kataferoun na perasoun tis eksetaseis tou ASEP (as einai kala ta frontistiria pou uparxoun KAI gi'auto) kai tha kanoun mathima sta paidia mas. Kai na einai daskaloi, paei kala, an einai giatros autos pou antegrafe/eglife/poulage psifous se kathigites gia na pernaei mathimata tote ti kanoume? Varame to kefali mas ston toixo pou exoume metatrepsei mia olokliri xwra se en dunamei epistimones, giati an den pas sto panepistimio simera eisai ena mhdeniko kai ta mona sovara epaggelmata einai giatros, dikigoros, mixanikos, arxitektonas, ante kai oikonomologos. Se ligo kairo DEN THA UPARXOUN alla epagellmata, tha eimaste oloi giatroi kai akoma ki etsi, swsti diagnwsi den tha mporoume na kanoume egkairws...As ginei auti i aperigrapta adiki istoria i arxi mias neas pragmatikotitas kai as enhmerwnoume oloi o enas ton allo akoma kai mesa apo to diadiktuo (auti einai i dunami mas pia) poios kanei kala th douleia tou kai poios oxi. Mhn pane ki alloi adika...As mhn exei paei h Amalia adika...
 
"..πως ο κ.Χρυσικοπουλος ειναι αξιεπαινος γιατρος,γνωστης του αντικειμενου(μου τον συνεστησαν οταν ο αδερφος μου κοντεψε να χασει το ποδι του απο ατυχημα που ειχε με μηχανη το 2002)Λοιπον?Αυτος ο Ανθρωπος θα εχει παντα τις ευχες των γονιων μου και τις δικες μου διοτι εσωσε το''ποδι''και συναμα τη ζωη του αδερφου μου εκει που αλλοι συναδελφοι μου ελεγαν πως πρεπει να του το ''κοψουν''

αίνεται ότι μετά από μερικούς νεκρούς έμαθε.
 
am den emathe giati to makru post me thn ekswterikh osteosunthesh sunevh prin apo molis 3 mhnes kai to diorthotiko xeirourgeio prin apo 1 vdomada. Read it and weap
 
Μπαινεις σε ενα ιατρειο και βλεπεις μια σειρα απο κορνιζες.Σε πρωτη φαση θαμπωνεσαι!Εχουμε αραγε κοιταξει ποτε τι ακριβως γραφουν; Καταρχην τα περισσοτερα ειναι απο συνεδρια,που πολλες φορες οι περισσοτεροι γιατροι ουτε καν παρακολουθησαν.Απλως αφου εγγραφησαν στη γραμματεια αντι να μπουν στην αιθουσα και να τα παρακολουθησουν προτιμησαν να πανε στα λουκουλεια γευματα που παρεθεταν οι διοργανωτριες φαρμακευτικες εταιριες.Ξερουμε ολοι πως ειναι αυτα..ο γιατρος συνταγογραφει οσα πιο πολλα φαρμακα μιας εταιριας (σε βαρος παντα των ταμειων και της τσεπης μας) και αυτη τον ανταμοιβει με πλουσιοπαροχα ταξιδακια για συνεδρια στο εξωτερικο δηθεν για επιμορφωση. Ευτυχως υπαρχουν και οι εξαιρεσεις. Αληθεια μου εχει τυχει πανω απο τρεις φορες να βρεθω σε τετοια ιατρεια με απειρες κορνιζες αλλα οταν εψαξα για το βασικο πτυχειο του ιατρου, ειτε δεν υπηρχε στον τοιχο αφου ο κατα τα αλλα σπουδαιος επιστημονας δεν ηθελε να αποκαλυψει οτι το πηρε σε καποια απο τις αθλιες σχολες του πρωην ανατολικου μπλοκ η υπηρχε σε καμια γωνια.Εκτοτε εχω παρατηρησει οτι τετοιου ειδους ιατροι-ο θεος να τους κανει- κρυβονται πισω απο τετοιες κορνιζες η μεγαλοπρεπεις πινακιδες προκειμενου να κρυψουν το "επιστημονικο" τους παρελθον.Οσες πιο πολλες οι κορνιζες και οι τιτλοι τοσο μεγαλυτερη απατη ο δοκτωρ!!Αληθεια γιατι ολοι αυτοι που σπουδασαν στις ανατολικες χωρες αποφευγουν να δηλωσουν το τοπο σπουδων τους οπως κανουν οι εν Ελλαδει σπουδασαντες συναδελφοι τους; Γιατι μας αποπροσανατολιζουν με ολα αυτα τα αμφιβολης αξιας πιστοποιητικα που κανουν τα ιατρεια τους να μοιαζουν με το Μοναστηρακι;Το προβλημα ειναι οτι αυτοι οι αγυρτες εχουν γινει τοσοι πολλοι και τοσο ξενδιαντροποι που ειναι δυσκολο να μη πεσεις στα χερια τους.Ενα τετοιο θυμα υπηρξε και η Αμαλια οπως θυματα τετοια θα ειμαστε και εμεις στο μελλον.Οσο για τους καθηγητες που περιεγραψες ειμαι σιγουρος πως τα βλασταρια τους -τα περισσοτερα απο τα οποια θα σπουδαζουν ασφαλως σε πανεπιστημια ανα τη Βαλκανικη καθοτι πολυ καλοζωισμενα και αχρηστα για να περασουν στα "κρατικα υποβαθμισμενα" ελληνικα ΑΕΙ-τα προοριζουν για διαδοχους των μικρων βασιλειων που εχουν δημιουργησει.Περιττο να πω βεβαια ποσο στοργικοι θα ηταν μαζι τους αν τυχαινε να παθουν καμια μικρη γρατσουνια..
 
"..πως ο κ.Χρυσικοπουλος ειναι αξιεπαινος γιατρος,γνωστης του αντικειμενου..."

όλοι είναι καλοί, αξιέπαινοι, αθώοι, μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου...
 
Το ΚΑΤ δεν εχει μαγνητικο τομογραφο?Τι λες ασχετε φιλε μου?Γιατι δε λες οτι το Κατ ΕΧΕΙ αλλα ποτε δε λειτουργει?Κοροιδευουμε τους αδαεις χωρις επιχειριματα?Μπραβο σου για τις υπεροχες καταρες σου να σαι σιγουρος πως ολα γυριζουν σε μας τους ιδιους!!!Γιατι δεν "παγιδεψες"το γιατρο που σου ζητησε το φακελλακι?Μηπως γιατι μας αρεσει να το παιζουμε τα "ανωνυμα"θυματα?
 
Τρελο ψεμα οτι υπαρχει μιζα 2000 ευρω απο μια εξωτερικη οστεοσυνθεση.Αν υπηρξες ποτε ιατρικος επισκεπτης..Ειπαμε ρε παιδια αλλα οχι κι ετσι..Σεβαστειτε λιγο τη μνημη της νεκρης!Ντροπη να γραφετε ψεματα σε μια σελιδα που ξεκινησε για αλλο λογο!Και υπογραφω σαν ιατρικος επισκεπτης!(βρωμια υπαρχει παντου αλλα μονο αν εισαι μεσα στα πραγματα μπορεις να τα διορθωσεις!!) ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΝΕΣΤΕ ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ!!
 
Προβληματιστηκα πολυ αν θα επρεπε να γραψω ενα κειμενο λεγοντας ολη την αληθεια.Την ιστοσελιδα την εμαθα μολις πριν 15ημερες.Σε πρωτη φαση ειπα να επικοινωνησω με την Αμαλια.Ομως το οτι ηδη βρισκοταν σε αλλες σφαιρες,με απετρεψε!Με πνιγει ομως το δικιο,το παραπονο και η αδικια και γι'αυτο αποφασισα να πω την αληθεια και μονο την ΑΛΗΘΕΙΑ σαυτην την ιστορια,οσο μου επιτρεπει το Ιατρικο Απορρητο. Την Αμαλια την ειδα ολες κι ολες 4(τεσσερις)φορες.Την πρωτη ενας γνωστος μου με παρακαλεσε να δω ενα κοριτσι το Απογευμα γιατι πηγαινε σχολειο και δεν ηθελε να κανει απουσιες.Πραγματι συμφωνησα να ερθει στο ΣΠΙΤΙ μου και ΟΧΙ στο ΙΔΙΩΤΙΚΟ μου ιατρειο,οπου συζητησαμε το προβλημα της(στην σαλονοτραπεζαρια του σπιτιου μου,οπου δεν υπηρχε καν εξεταστικη κλινη,για να εξετασω καποιον)Ας με κατηγορησει καποιος για ελλειψη ενδιαφεροντος. Την πηγα στο νοσοκομειο ΚΑΤ και εκανε εξετασεις αιματος,ακτινογραφιες(που γι'αυτες κατηγορουμαι),αξονικη τομογραφια και ηλεκτρομιογραφημα του νευρου του ποδιου(που γι'αυτην την εξεταση δεν γινεται κουβεντα).Ολες δηλαδη αυτες τις εξετασεις που θα ζητουσε ενας ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ.Την ειδα ακομα 2φορες και επειδη δεν εβρισκα ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΘΗΣΗ της ειπα να επισκεφτει συναδελφους ιατρους αλλων ειδικοτητων.Η ατροφια του ποδιου οφειλεται σε παρα πολλες παθησεις,και εμπλεκονται ιατροι πολλων ειδικοτητων(π.χ.παθολογοι,γενικοι χειρουργοι,αιματολογοι,νευρο\λογοι-χειρουργοι,αγγειολογοι και ορθοπαιδικοι).Η "κουρα"λοιπον διηρκησε μολις λιγους μηνες και οχι χρονια,οπως αφηνεται να εννοηθει στο κειμενο της ιστοσελιδας.Θελω εδω να πω οτι ΠΟΤΕ δεν πηρα ΧΡΗΜΑΤΑ απο την Αμαλια,ουτε στο σπιτι μου,ουτε στο νοσοκομειο,ακομα και υπο μορφη δωρου. Την 4η φορα που την ειδα ηταν στο νοσοκομειο οταν μου ζητησε να της γραψω γνωματευση για να κανει μαγνητικη τομογραφια στο ποδι,οπως της ειχε συστησει αλλος ιατρος,και ηθελε να την χρησιμοποιησει για να περασει απο επιτροπη του ΙΚΑ.Δυσκολευτηκα να την πεισω οτι εγω,σαν ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ,δεν μπορουσα να υποχρεωσω τους γιατρους του ΙΚΑ να εγκρινουν μαγνητικη τομογραφια στο ποδι,τη στιγμη που ΔΕΝ υπηρχε ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟ προβλημα.Τελος στην επιμονη της,της εδωσα τη γνωματευση.Οταν πηρε την απαντηση,δεν διεγνωσα ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Δεν ειμαι εκπαιδευμενος να γνωριζω ολες τις αρρωστιες ολων των ειδικοτητων. Δεν μπορω να καταλαβω λοιπον,αφου η Αμαλια γνωριζε οτι το προβλημα της δεν ηταν ορθοπαιδικο,οτι της ειχε ζητησει αλλος γιατρος τη μαγνητικη,οτι της ειχα πει να ψαξει σε αλλους ιατρους τη λυση του προβληματος της,επιμενει εμενα να κατηγορει πως δε διεγνωσα τον ογκο στο νευρο!!! Τελος οταν πηρα ενα τηλεφωνημα απο εναν γνωστο της,οτι τελικα η Αμαλια ειχε καρκινο,με ρωτησε¨"ηταν δυνατο οι πρωτες εξετασεις να μη δειχνουν τιποτα??" και ειπα "ναι,μπορει να υπαρχει ογκος και να φανει στις εξετασεις μετα απο χρονια".Στην ερωτηση "Αν αυτα συμβαινουν συχνα?"ειπα"Ναι,δυστυχως,αυτα συμβαινουν..."Πως λοιπον απο μια ολοκληρη συζητηση απομονωθηκε μολις μιση φραση για να δειξει οτι ειμαι απαθης,σκληρος και αναλγητος!!! Αυτη λοιπον ειναι η αληθεια και δεν μπορω να καταλαβω αυτο το συκοφαντικο κειμενο,εκτος αν ειναι υποβολιμαιο ή αν εκτος αλλα ατομα εχουν παρασυρει την Αμαλια ή κιαν εκτος απο τον πονο της δεν ξεκαθαρισε σωστα τα πραγματα.Δεν διεκδικω το αλαθητο.Ειμαι ανθρωπος και συμφωνα με τις γνωσεις και την πειρα μου,προσπαθω να βοηθησω τους συνανθρωπους μου.Ειμαι ορθοπαιδικος-τραυματιολογος και στη συγκεκριμενη περιπτωση πιστευω οτι εκανα το καθηκον μου.Εσκυψα στο προβλημα Αμαλιας και ΕΓΚΑΙΡΩΣ μετα απο λιγους μηνες(ουτε χρονο),της ειπα να ψαξει τη λυση του προβληματος της αλλου. Δινω τα συλληπητηρια μου στους γονεις της(τους οποιους δεν εχω συναντησει ποτε) -Ευχομαι Αμαλια να βρεις τη ΓΑΛΗΝΗ που τοσο σου ελειψε εδω,εκει που εισαι τωρα.
 
Δυστυχώς η Αμαλία είναι νεκρή πλέον.Είναι αργά για αντιπαράθεση,δε νομίζετε?
 
"Με πνιγει ομως το δικιο,το παραπονο και η αδικια και γι'αυτο αποφασισα να πω την αληθεια και μονο την ΑΛΗΘΕΙΑ σαυτην την ιστορια"

μακάρι να σε έπνιγαν στην πραγματικότητα Χρυσικόπουλε...
τουλάχιστον θα γλιτώνανε κάποιοι μελλοθάνατοι και μπορεί η Αμαλία να ήτανε κοντά μας για να σου τα χώσει όπως μόνο εκείνη ήξερε... πολύ βολικό να λες *όλη* την αλήθεια, χωρίς να υπάρχει αντίλογος ε?
 
This comment has been removed by the author.
 
δεν έχω λόγια ..... καλο ταξίδι αμαλία. δε σε ξερω δεν σε γνωρισα ποτε δεν ειχα την τυχη και την τιμή να δω απο κοντα ενα πλάσμα με το δικο σου θάρρος τολμη μαγια τσαμπουκα. εκει που εισαι τωρα θα εισαι ηρεμη και γαληνια. θα δεις δικους μου ανθρωπους που ταλαιπωρηθηκαν οσο και συ και πονεσαν το ιδιο με σενα. ειμαι σιγουρη πως θα σε φροντισουν καλυτερα εκει απο οτι σε φροντισαν μερικα καθηκια εδω κατω...........

οσο για τους γιατρους??????? παντα υπαρχουνε οι εξαιρεσεις και οι ΄΄ανθρωποι΄΄. μοναχα που ειναι λιγοι......... πολυ λιγοι....

οι υπολοιποι... σας στολισανε οι προηγουμενοι που εγραψαν εγω δεν εχω διαθεση ουτε κουραγιο . παλι παλευω με δικο μου ανθρωπο που ειναι αρρωστος 33 χρονων αλλα ειχε την τυχη να παει εξω..... οχι εδω....... ειναι καλυτερα εκει πιστεψτε με.

καλο ταξιδι αμαλιτσα......

κελλυ
 
ston iatriko episkepth pou thixtike gia to "psema" twn 2000 euro. File mou egw sou eipa de prolava na skorarw pwlhsh alla etsi gia to gamwto tou pragmatos se enhmerwnw pws to geniko kanona, pou diaferei ligo apo xeirourgeio se xeirourgeio analoga , ton ematha kai leei oti 30% paei sto giatro maura kati psilo ths ekato katw apo 10 paei ston episkepth kai ta loipa sthn etairia pou epivarunetai na plhrwsei kai thn eforia tou meridiou tou giatrou kai tou iatrikou episkepth. Anarwtiemai an afth h diadikasia gnwstopoihthei stis apodeikseis tou Euaggelatou gia poso tha exeis douleia akomh file mou pou upografeis me to paranomo epaggelma tou iatrikou episkepth. Pou na hksere o amoiros o asthenhs pou paei na kanei mia spondulodedia pws otan ton koimhsoun ergaliodoths sto xeirourgeio tha einai enas aneidikeutos iatrikos episkepths. Kai plhrwwwwnoun ta tameia ola auta ta parashta kai etsi anevainei to kostos tou kathe xeirourgeiou kai gonatizontai kai ap auto ta tameia sa na mh tous eftanan ta provlhmata me ta omologa.Se kamoia xwra ths eurwphs den isxeiei to sapio elliniko katesthmeno opou enas giatroudakos kai xesthka an autos einai kapoios apofasizei se poia etairia tha phgainei gia pswnia to kathe nosokomeio pou einai oloklhros organismos kai tha mporouse pragmatika na petuxei kalitteres times ara kai meiwsh tou kostous tou sunergeiou gia na taizoume to kathe mpine giatro kai parasito eisagwgea kai tous episkeptes tou
 
Sto ekshs to epaggelma sou file iatrike episkepth mh to les oute tou papa
 
GIATI ARAGE OLOI MAS EXOUME APO MIA PAROMOIA ISTORIA ? ANAROTITHIKE KANEIS? GIATI?MIPOS GIATI OLOI MAS EIMASTE IPEUTHINOI ? ANTE EMEIS OMOS POU NOSOUME EXOUME TO AKATALOGISTO ! ANTE OI DIKOIMAS ANTHROPOI DEN IPOLOGIZOUN MESA STON PONO TOUS TIPOTA ARKEI NA MAS DOUNE KALA ! AUTOI OI SATANADES POS KOIMOUNTE TO VRATHI ! ENA POULAKI XTIPISA ME TO AMAKSI MOU TIS PROALLES KAI TO EVLEPASTON IPNO MOU! POSO EUKOLO EINAI NA XASEI KAPIOS TIN ANTHROPIA TOU TELIKA?
(THALIA)
 
Ap' oti fainetai oxi mono koimountai isixoi alla exoun to thrasos na theloun bgoun kai apo pano!!! (NAI gia ton "k".Xrysikopoulo milao)
 
Κύριε ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΕ .Θ

Γράψατε μέσα στο κείμενό σας:
Τελος οταν πηρα ενα τηλεφωνημα απο εναν γνωστο της,οτι τελικα η Αμαλια ειχε καρκινο,με ρωτησε¨"ηταν δυνατο οι πρωτες εξετασεις να μη δειχνουν τιποτα??" και ειπα "ναι,μπορει να υπαρχει ογκος και να φανει στις εξετασεις μετα απο χρονια".Στην ερωτηση "Αν αυτα συμβαινουν συχνα?"ειπα"Ναι,δυστυχως,αυτα συμβαινουν..."Πως λοιπον απο μια ολοκληρη συζητηση απομονωθηκε μολις μιση φραση για να δειξει οτι ειμαι απαθης,σκληρος και αναλγητος!!!

Και γράφει η ΑΜΑΛΙΑ στο τέλος του κειμένου της:

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕ ΚΑΙ Ο Γ.ΣΑΡΜΑΣ (νευρολόγος στο Π.Ν. Ιωαννίνων)ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΕΚΡΙΝΕ ΤΟΝ ΟΓΚΟ

ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ!
Ποια βάσει έχει η ατάκα σας "ναι,μπορει να υπαρχει ογκος και να φανει στις εξετασεις μετα απο χρονια".

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΔΕΙ ΤΟΤΕ…
ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕ ΚΑΙ Ο Γ.ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΑΡΑ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΟΓΚΟΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΙΔΙΟ!

Τα σχόλια δικά σας….
 
O k.Xrysikopoulos leei:
"Δεν ειμαι εκπαιδευμενος να γνωριζω ολες τις αρρωστιες ολων των ειδικοτητων"
Ti mas lete? O karkinos einai mia tyxaia arrosteia?
I sto panepistimio sas tin emathan sta psila grammata?
Epipleon kapoios pou den exei diagnosthei akoma gia karkino den nomizo na apeuthinthei se ogkologo. Tha apeeuthinthei se pathologo i stin prokimeni periptosi se orthopediko.
Nai kurie xrysikopoule den eiste ypoxreomenos na gnorizete gia tin noso takamouri alla enan ogko se mia magnitiki tha eprepe na boreitai na ton diakrinetai!
Epeidi exo prosopiki empeiria, pasxo apo thromboflebitida, xsero oti einai adynato na xsereis se poia eidikotita na apeuthintheis giati akribos den xsereis ti exeis kai edo pou ta leme den eimai kai ypoxreomenos na xsero!!! Gi auto yparxte eseis! I euthini sou den periorizetai sta orthopedika themata! Ki ego se orthopediko apeuthinthika arxika( ta sumptomata itan prixsimo apo tin gamba kai kato kai aforitos ponos sto perpatima), o opoios omos upopteuthike amesa tin periptosi thromboflebitidas (para to nearo tis ilikias mou 25) kai me esteile amesos se aggeiolo/aggeioxeirourgo. Me auta pou lete, sumberaino oti an eixa erthei se esas auti ti stigmi tha eblepa ta radikia anapoda!!!
Giati pou na xserete eseis apo thromboflebitida??? Sto kato-kato den einai orthopaidiko to problima.....
 
"... Δυσκολευτηκα να την πεισω οτι εγω,σαν ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ,δεν μπορουσα να υποχρεωσω τους γιατρους του ΙΚΑ να εγκρινουν μαγνητικη τομογραφια στο ποδι,τη στιγμη που ΔΕΝ υπηρχε ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟ προβλημα.Τελος στην επιμονη της,της εδωσα τη γνωματευση.Οταν πηρε την απαντηση,δεν διεγνωσα ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ..."

Αντε τώρα να εμπιστευθείς κάποιον που δεν γνωρίζει ούτε την ορθογραφία της ειδικότητάς του.

Πάντως αυτός τουλάχιστον απάντησε, όπως απάντησε. Οι υπόλοιποι πού είναι; Εκείνος ο "κα'να ντεπονάκι πήρες;" για παράδειγμα πού είναι;
 
Εγκατέλειψα τις σπουδές μου στο ΑΠΘ στη ιατρική γιατί:

- η πλειοψηφία των συμφοιτητών μου προετοιμάζεται από νωρίς για το φακελάκι. Τους νοιάζει κυρίως το οικονομικό όφελος. Μέχρι και μερικοί καθηγητές μας έλεγαν στο αμφιθέατρο ότι δεν είναι κακό να παίρνουμε και κανένα φακελάκι.

- παιδιά και συγγενείς καθηγητών και πολιτικών περνούσαν τα μαθήματα με μεγάλη άνεση και βαθμούς όταν εμείς οι υπόλοποι "φτύναμε αίμα".

- "ο κόσμος το'χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι" πώς μερικοί μεγάλοι καθηγητάδες τα κονομούσανε από μεταγραφές εσωτερικού και εξωτερικού, επίσης και από το δικατσα.

- από το 3ο έτος στο πανεπιστήμιο μέχρι και τη θητεία μου στο υγειονομικό στο στρατό διαπίστωσα πως οι γιατροί που έρχονται/ήρθαν από τις βαλκανικές χώρες είναι τετραπλάσιοι από όσους τελειώνουν στην Ελλάδα. Οι περισσότεροι απ'αυτούς δεν ντρέπονται καν να πουν ότι πλήρωσαν για να πάρουν το πτυχίο εκεί και μάλιστα το μεγαλύτερό τους άγχος ήταν που να πάνε να λαδώσουν για το ΔΙΚΑΤΣΑ για να τους βγει πιο φτηνά. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων οι πιο πολλοί απ'αυτούς με δυσκολία τελείωσαν το λύκειο. Έχω δε και παράδειγμα συμμαθητή μου που "έμεινε" στην 3η λυκείου και πρόσφατα έμαθα ότι τελείωσε ιατρική σε βαλκανική χώρα με άριστα!, "πέρασε" δικατσα και τώρα κάνει ειδικότητα. Έτσι προτιμώ να μείνω με το απολυτήριο λυκείου παρά να είμαι συνάδελφος με τον παλιό συμμαθητή μου.

Γεια.
 
κ. Χρυσικόπουλε,

Το θεμα ειναι ενα. Δεν μπορέσατε να διαβασετε την μαγνητική τομογραφία. Δεν κανατε καν τον κοπο! Ειδατε την ψιλογνωματευση του διαγνωστικού και δεν δωσετε ιδιαιτερη προσοχή... Άυτό είναι το λάθος σας!!! Που στοίχισε την ζωή της Αμαλίας.....

Ελπίζω να έχετε λίγες τύψεις μπας και προσέξετε με λίγο περισσότερο ενδιαφέρον την μαγνητική της επόμενης ασθενής σας. Μπας και.....
 
Πιστεύω ότι θα έπρεπε να είμαστε λίγο πιο συγκρατημένοι στα σχόλια μας και να μην παρασυρόμαστε από την-δικαιολογημένη- συναισθηματική μας φόρτιση. Άλλωστε δε νομίζω ότι ήταν μπροστά κανένας από εμάς ώστε να έχει σαφή και πλήρη εικόνα της κατάστασης.
Κ επιτέλους με την ορθογραφία: Η σωστή γραφή είναι ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ, κι όσοι δεν μπορούν να το χωνέψουν λυπάμαι πολύ.
Αντίο Αμαλία. Μας έκανες να θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι...
 
Καταρχήν τα συλληπητήριά μου για την Αμαλία...
Όπως στο σχολείο και στο πανεπιστήμιο, έτσι και στα διάφορα επαγγέλματα, υπάρχουν καλοί και κακοί επαγγελματίες, καλοί και κακοί ιατροί, δικηγόροι, πολιτικοί μηχανικοί κλπ. Υπάρχουν οι αριστούχοι, υπάρχουν και οι της βάσης.

Επομένως, όταν πάμε σε ιατρό, ακολουθούμε τις συμβουλές του και ΔΕΝ βλέπουμε βελτίωση, αυτονόητο είναι ότι πάμε και σε άλλον, και σε άλλον, και σε άλλον... Δεν καθόμαστε μήνες ή χρόνια να ακούμε τον ίδιο...

Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί η συγχωρεμένη δεν πήγε και αλλού, όταν έβλεπε ότι η θεραπεία του κ. Χρυσικόπουλου δεν απέδωσε. Εγώ που είχα και έχω κάτι περίεργο στα γόνατα, κληροδότημα από την στρατιωτική θητεία, πήγα σε δύο νοσοκομεία και τρεις εξωτερικούς ιατρούς και πήρα γνώμες... Πήρα απάντηση από "Δεν έχεις τίποτα, ψυχολογικό πρόβλημα είναι", "Τα κάνεις επίτηδες για να πάρεις άδεια από τον Διοικητή σου", "Ρευματοπάθεια", "Ρευματοειδής αρθρίτιδα", "Χονδροπάθεια στα γόνατα". ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ για το τι έχω και τι είχα τελικά στα γόνατα. Τα συμπτώματα πόνου και αδυναμίας βάδισης, (μετά από διάφορα φάρμακα που πήρα, τα οποία απλώς ελάφρυναν τα συμπτώματα αλλά ΔΕΝ με θεράπευσαν), τελικώς υποχώρησαν σε βαθμό που να μην με εμποδίζουν στη ζωή μου, και έμαθα να ζω με αυτά και να αποφεύγω κάποια πράγματα (σκάλες, ποδήλατο, ορθοστασία κλπ.).

Αυτό που θέλω να καταλήξω είναι: ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ ΜΑΣ.
 
Σχόλιο για τον Anonymous 4:23 AM

Θα μου επιτρέψεις να γράψω το εντελώς αντίθετο!

Να πάρουμε δύναμη από την Αμαλία και να γίνουμε τελείως ασυγκράτητοι.

Είναι τυχαίο νομίζεις αυτό που έγινε με την ιστορία της;

Άντε να αλλάξεις τις ‘’φίρμες’’ με αυτοσυγκράτηση και ευγένεια!

Όσο για την ορθογραφία αυτό μας μάρανε! Ας αλλάξουν πρώτα άλλα σοβαρότερα πράγματα στην κοινωνία μας και μετά ευχαρίστως το βλέπουμε και αυτό.

Και ο Ντοστογιέφσκι ανορθόγραφος ήταν, αλλά σκύβεις το κεφάλι μπροστά στο μεγαλείο του!
 
Ειδικευομενος της ορθοπΑΙδικης Εχει ελαχιστη σημασια το πως γραφεται αυτη η λεξη(για την ορθοπαιδικη μιλαω)συμφωνω,ΑΛΛΑ μιας και θιχτηκε το θεμα να ενημερωσω τους ασχετους πως ΝΑΙ γραφεται με "ΑΙ"ακομα και στα αγγλικα!Οριστηκε ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ απο το 2000!Καλυτερα λοιπον να ειμαστε σιγουροι πριν θιξουμε θεματα τα οποια δεν κατεχουμε!Οσο για το αν εκπαιδευομαστε στο να αναγνωριζουμε ολες τις παθησεις,θα εχετε φανταζομαι ακουστα τον ορο διαφορικη διαγνωση οπου ξεκινας να αποκλειεις καποιες ασθενειες(μεσα απο εξετασεις)για να καταληξεις "ψαχνοντας"σε κατι.Δυστυχως ο καρκινος ειναι μια πολυμορφικη νοσος που "κρυβεται"καλα και διακρινεται πλεον στα τελικα της σταδια!!Αφου ο ορθοπαιδικος δεν διεγνωσε ορθοπαιδικη παθηση οπως αναφερει ειπε στην κοπελα να επισκεφτει γιατρους με αλλες ειδικοτητες και προς τιμην του δεν αναφερει σε ποιες,για να μη θιξει αλλους συναδελφους.Ο κ. Σαρμας ειναι νευρολογος,εξειδικευμενος σε νευρινωματα.Και οπως διαβασα στην εφημεριδα "ΘΕΜΑ"η μητερα αναφερει οτι στα Γιαννενα εκαναν μια εξεταση που αποκαλυψε τον ογκο.Τελικα στην πρωτη μαγνητικη φανηκε ή μηπως στην επομενη ετσι ωστε συγκρινοντας αυτες τις 2 διαπιστωθηκε οτι σαυτην την περιοχη υπηρχε ο ογκος?Κανεις δεν μπορει να ξερει πως εγιναν τα πραγματα.Παντως αν δεν ειμαστε γνωστες ενος αντικειμενου καλυτερα να μη το θιγουμε και ρεζιλευομαστε...Βεβαι κρυβομαστε πισω αποτην ανωνυμια του διαδικτυου.
 
@anonymous 9.40

Στα λόγια μου έρχεσαι.
 
Μόλις προχθες εμαθα την ιστορία της Αμαλίας και διαβαζοντας, ειλικρινά βγήκα εκτός εαυτού.
Μπράβο στο Χρυσικόπουλο που έδωσε εστω μια απάντηση, αλλά μάλλον ότι και να πει πλέον δεν έχει καμμια αξία... Το μόνο που κάνει πλεόν, είναι να ρίχνει στάχτη. Έστω... Οι υπόλοιποι? που ειναι ο Τεσσέρης, ο Ζαμπέλης και το Αιγινήτειο, ο Θούας, ο Στάμος και η Κλημεντίνη Καραγεωργίου?
Ούτε μέχρι εκεί δεν έχουν την αξιοπρέπεια? Τουλάχιστον ο Χρυσικόπουλος είχε την μαγκιά να γράψει και να του τα χώσουμε όλοι μας. Οι υπόλοιποι? Αλλά ποιος κάθεται να ασχοληθεί με λογάκια που γράφει ο κάθε "άσχετος" στο internet? Μεγαλογιατροι ντε... Έχουν σίγουρα πολύ δουλειά (και υποψήφια θύματα). Θα μπορούσανε έστω, έτσι για το γαμώτο, να πουνε ενα συγγνώμη.. Ακόμη και τώρα΄θα ήτανε μια δικαιωση για την Αμαλία και όσους άφησε πίσω.
ΑΝΘΡΩΠΟ ΦΑΓΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ......
 
exw siginithei apisteyta me tin istoria tis Amalias.Stenaxwriemai mono poy den prolava na tin stiriksw k egw me ena aplo minima.Eyxomai ekei poy tha einai twra na mi pona pia.Ena megalo bravo se osous htan dipla ths ola ayta ta xronia.Oi goneis ths prepei na niwthoun polu perifanoi poy apektisan ena paidi opws h Amalia.Me tetoio sthenos kai dinami zwhs.Enan pragmatika anthropo!pou mas didakse mesa apo ta osa dimosieyse oti i elpida pethenei sto telos kai oti prepei panta na exoume pisti.

Amalia kalo taxidi...


Vevaia oso anafora ayton to Xrysikopoulo tha eprepe na drepete.Prin pareis tin eidikotita soy giatroydako soy mathaneis mesa stin iatriki na xexwrizeis ta vasika.Alla mallon sto mathima Diagnwsis ogwn ekanes kopana.Den soy zitise i kopela na diagnwseis karkino alla oti eixe kapoio ogo!!!!Opws anaferei kai i idia se karkino metatrapike o ogos polu argotera!!Kai pes oti ginane etsi opws ta les.gia ton anonymoys 5:04 pou eipe ta parakatw



''Etsi loipon mou ekane akouson akouson ekswterikh osteosunthesh sto gonato (methodos kata thn opoia sou karfwnoun vides ap eutheias sto podi panw kai katw ap to katagma kai tis enwnoun me ekswteriko metaliko skeleto prokeimenou na parakampsoun to katagma) . MONO POU EGW DEN EIXA KATAGMA !!! ''

edw ti exeis na peis.A nai profanws tha dimiourgeito katagma sto mellon k eipes na to prolaveis.Eilikrina lypamai tin oikogeneia soy poy anagazetai na sunanastrefete me onta opws esy.-

kleinontas na pw se kapoion poy anarwtithike giati den egrspsan oi alloi.O Tesseris egrapse kai den ta akoyse toso light oso o xrysikopoulos
https://www.blogger.com/comment.g?blogID=14619013&postID=114089112738422709
 
Η ΠΡΩΤΗ ΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΜΑ. ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Ή ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ Ή ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ!!!
(ΑΡΙΣΤΕΑ)
 
@ Ειδικευομενο της ορθοπΑΙδικης
Σίγουρα εχει ελαχιστη σημασια το πως γραφεται αυτη η λεξη, ΑΛΛΑ όταν χρησιμοποιείτε αυτό το υφάκι για το θέμα αυτό μιλώντας για άσχετους που θίγουν θέματα που δεν κατέχουν, φαντάζομαι πώς μεταχειρίζεστε τους ασθενείς σας. Και ξαναρίξτε παρακαλώ μια ματιά στα βιβλία σας για το τί ΑΚΡΙΒΩΣ είναι η διαφοροδιάγνωση. Και διαβάσετε προσεκτικά τι λέει η Αμαλία. Η διάγνωση στα Γιάννενα έγινε με την ΙΔΙΑ μαγνητική που είδε (;) και ο Χρυσικόπουλος.
 
siga re kserola. pou ksereis esy an einai h idia h magnhtikh? epeidh to egrapse h amalia? aloimono an pistevoume otidhpote grafei o ka8enas
 
καλο ταξιδι Αμαλια,στην χωρα των ανευθυνουπευθυνων,μετριων,νεοελληνων οι ελπιδεs ειναι λιγοτερεs.ΚΡΙΜΑ.
 
Έι, εσύ ανώνυμε με τα... 7άρια. Χαρά στο κουράγιο σου... Δε βαρέθηκες να μπαίνεις σε κάθε ποστ της συχωρεμένης και να γράφεις τις παπαριές σου; Λίγο σέβας δε βλάπτει...
Όσο για τον Χρυσικόπουλο και τους αυτόκλητους υπερασπιστές του, το σωστό -πέραν πάσης αμφιβολίας- είναι ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ. Ορθός + Pedis (το πόδι στα λατινικά) κατά μία εκδοχή, ορθός + πέδον (=έδαφος) κατά μία δεύτερη. Πάντως σίγουρα ΟΧΙ εκ του ορθός + παιδεία (της οποίας στερείται εμφανώς ο κ. Χρυσικόπουλος -και οι όψιμοι συνήγοροί του ομοίως...)
 
ΒΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΤΟ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΌ ΤΟ ΟΡΘΟΣ + ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΙΔΕΙΑ. ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ. ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥς ΣΟΥ ΛΈΩ ΠΩΣ ΤΟ ΑΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ
 
gia ton anonymous 7.39 am akou file /filh o k. xrusikopoulos otan mou ekane thn ekswterikh osteosunthesh ( anonymous 5.04 am) meta phre 500 euro fakelaki ta opoia tou prosferthikan oikiothelws ap th mana mou alla ta phre legontas ths oti den einai upoxrewmenh. Auto fantazomai ton athownei plhrws (sou lew). Den einai ligo asteio na grafeis ena toso politicaly correct keimeno kai na upografeis ws anonymous taxa mou me th dikaiologia oti outws h allws tha mporouses na valeis oti onoma theleis? An pisteveis auta pou les tote sigoura de tha eixes provlima na upograpseis. Esu kala kai kosmia mas ta pes giati loipon na kruvesai?
O logos einai aplos : ksereis oti les psemata otan prospoihsai oti oi dhmosioi giatroi apexoun ws epi to pleiston ap ta fakelakia. Otan diavasa to post enos upokrith/ias
sa kai sena mesa mou ithela na se vrisw oso de paei alla etsi tha sou edina aksia. Ma mas douleueis etsi sta isia o kosmos to xei toumpano to fakelaki sas ki esu krufo kamari. Oso gia thn epilogh ths amalias na kanei afto to blog h kopela to ksekatharise oti epithumia ths htan na katapolemisei to sapio elliniko katesthmeno kai oxi na valei 1-2 almpanides sth stenh. Ntroph sou na th sugkrineis me allous karkinopatheis se stadio 4-5. De thn agiopoihse kaneis apla thn akousan kapoioi anthrwpoi kai tous sugkinhse h periptwsh ths kai h maxhtikothta ths dedomenou oti einai pasifanes oti iatrika kakopese kai auto ths kostise akriva. Tha epanalavw thn katara mou ap to prohgoumeno post: KARKINOS STON KATHE ALMPANH KAI STOUS OMOIOUS TOU (gia sena milaw megale /h). Eimai sigouros oti etsi tha katalhkseis...
 
O λόγος που καταθέτω τις απόψεις μου στο blog της Αμαλίας είναι ότι γνωρίζω αρκετά καλά την περίπτωση της ατυχης κοπέλας αλλά και γιατί πιστεύω ότι μια τραγωδία δεν πρέπει να οδηγεί σε δεύτερη (αποδιοπομπαία θύματα). Είμαι ειδικευόμενος Ορθοπαιδικός και συμμετείχα στο τελευταίο χειρουργείο της Αμαλίας, την απεξάρθρωση του πάσχοντος άκρου (δηλ υψηλό ακρωτηριασμό από τη ρίζα του μηρού). Το χειρουργείο πέτυχε, πλην όμως ήταν ήδη αργά για την άτυχη φίλη μας (είχε ήδη πνευμονικές μεταστάσεις). Νομίζω ότι δικαιούμαι να την λέω έτσι, πολύ περισσότερο από άλλους που δεν την γνώρισαν ποτέ, αφού επί ένα μήνα έζησα την αγωνία, στεναχώρια και πικρία της ιδίας, αλλά και της αδελφής και της μητέρας της. Ήταν τόσο τραγική η περίπτωση της που όταν έφευγε από το νοσοκομείο μου είπε «Επιτέλους γιατρέ θα βγώ για ένα καφέ», απαλλαγμένη από ένα σάπιο και άρχηστο πόδι.
Η Αμαλία ήταν πολύ άτυχη, όχι λόγω των κακών γιατρών που –ενδεχομένως- να συνάντησε, αλλά λόγω της φύσης της νόσου: Επασχε από λειομυοσάρκωμα μηρού (δηλαδή σάρκωμα προερχόμενο από λείες μυικές ίνες κυρίως από το τοίχωμα αγγείων). Τα σαρκώματα μαλακών μορίων αντιπροσωπεύουν <1% των κακοήθων νεοπλασιών, ενώ τα λειομυοσαρκώματα < 5% των σαρκωμάτων, είναι δε τα πλέον επιθετικά με θνησιμότητα > 60% (δηλαδή στην πλειοψηφία πεθαίνουν). Συνεπώς στην Αμαλία έτυχε ο λαχνός...
Οφείλω όμως να παραθέσω και την άποψη μου για την άδικη επίθεση εναντίον του κου Χρυσικόπουλου. Ουδείς νομίζω θα μπορούσε να διαγνώσει έναν όγκο ο οποίος δεν φαίνεται στην πλέον ευαίσθητη εξέταση, την μαγνητική τομογραφία (MRI). Πιθανόν ο κος Σαρμάς να διάβασε μεταγενέστερη MRI (του 2001, οπότε ο όγκος ήταν εμφανής) ή γνωρίζοντας πλέον τη διάγνωση να είπε ότι «ενδεχομένως να φαινόταν στις παλαιές εξετάσεις» ή και να περερμηνεύτηκαν τα λεγόμενά του. Πολλές φορές βλέπουμε μια φαινομενικά φυσιολογική εξέταση αλλά κρίνοντας απο την πορεία της νόσου (δηλαδή εκ του αποτελέσματος) και εστιάζοντας στην περιοχή της βλάβης που τώρα είναι ορατή, πιθανολογούμε ότι μπορεί και τότε να ήταν ορατή- αλλά αυτή είναι μετά Χριστόν προφητεία. Αν υπάρχουν παραλείψεις ή malpractice αυτό θα πρέπει να αναζητηθεί στην περίοδο μετά την διάγνωση της νόσου. Από την άλλη ο κος Χρυσικόπουλος εξάντλησε τα διαγνωστικά μέσα (ακτινογραφίες, αξονική, ηλεκτρομυογράφημα) και το κυριότερο παρέπεμψε σε γιατρούς άλλων ειδικοτήτων για ενδελεχέστερο έλεγχο. Εκτιμώ ότι αν ρωτήσεις 100 ορθοπαιδικούς για το λειομυοσάρκωμα οι 99 δεν ξέρουν να σου απαντήσουν. Μόνο εξειδικευμένοι γιατροί έχουν ‘αποψη επί του θέματος. Αλλά δυστυχώς η εξεργασία αποκαλύπτεται όταν έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και είναι ορατή στον απεικονιστικό έλεγχο και όχι όταν εμείς το επιθυμούμε..
Γνωρίζω τον κο Χρυσικόπουλο, πάνω από μια 5ετία και διαβεβαιώνω ανεπιφύλακτα οτι πρόκειται για έναν πλέον ικανό, υπεύθυνο, αχρημάτιστο, συμπονετικό και επιστημονικώς άριστο ορθοπαιδικό με πολυετή καταξιωμένη πορεία στο χώρο της υγείας. Για να μην μακρυγορώ, προσφάτως χειρούργησε συγγενικό μου πρόσωπο με δύσκολη περίπτωση βλαισών μεγάλων δακτύλων. Νομίζω ότι η επίθεση εναντίον του είναι εξαιρετικά άδικη, ατυχής και οφείλεται στην παραπληροφόρηση (πιθανόν και από συναδέλφους...) και στο τεράστιο ψυχολογικό stress υπό τη σκιά του θανάτου.. Φυσικά και δεν μπορώ να κατηγορήσω την δυστυχισμένη Αμαλία η οποία έψαχνε να βρεί νόημα στην άδικη ασθένειά της, να κρατηθεί στην ζωή που στερήθηκε και να εκφράσει την πικρία και την οργή που ανάβλυζε μέσα της. Ούτε αμφιβάλλω ότι στον μακρύ Γολγοθά της συνάντησε τα κακώς κείμενα του Ε.Σ.Υ., κακούς συναδέλφους και ατυχείς χειρισμούς. Πλην όμως η φύση της νόσου ήταν τέτοια που και στα μεγαλυτερα ογκολογικά κέντρα του κοσμου, οι περισσότεροι καταλήγουν..
Καλή ανάπαυση Αμαλία και καλή δύναμη στους δικούς σου..
 
k.Papanastasiou epitelous kapoios upegrapse ta sxolia tou kai auto se tima. Ean diavaseis to story mou eimai o anonymous pou perigrafei ektenws thn peripeteia tou me thn ekswterikh osteosunthesh pou topothetithike sto gonato(kakws kata th gnwmh 3 orthopedikwn 2 apo tous opoious einai polu megala onomata sto xwro).O logos pou den upografw einai oti kathgorw euthews ton k. xrusikopoulo gia xrhmatismo pou dedomenou oti exei ginei kekleismenwn twn thurwn thetei emena se dusmenh nomika thesh (kai keratas kai darmenos).Na ksereis oti de xrhmatizontai oloi oi giatroi se oles tis periptwseis( mporei na to kanoun epilektika) pragma pou shmainei oti sth dikh sou empeiria me ton en logw giatro dexomai oti de tethike tetoio thema . E apo mena h kalitera ap th mana mou ta phre kai opws perigrafw se perasmena post mou den petuxe h egxeirhsh me apotelesma logw tzogou tou esw plagiou sundemou na prepei na epanaleifthei to xeirourgeio opou kai sundethikan 3 sundesmoi. O logos htan oti mou ekane xeirourgeio xwris magnhtikh (pragma egklhmatiko kata thn omofwnh gnwmh triwn gnwstwn orthopaidikwn). Tha sou thumisw oti to triplex edeikse oti ta aggeia kai oi arthries den eixan sovarh zhmeia ara to xeirourgeio de tha mporouse na xarakthristei epeigon opws to ekrine o xrusikopoulos gia na tsepwwsei th miza ths etairias pou parexei thn ekswterikh osteosunthesh.Mh mou peis poia miza ?giati an diavaseis ta post mou exw uparksei iatrikos episkepths me eidikeush ,apo mia tetoia etairia, sta orthopaidika mosxeumata.
PANTWS thelw na tonisw pws to site auto egine apo thn amalia gia na plhksei to sapio ellhniko katesthmeno sto susthma ugeias kai oxi gia na ekdikhthei tous 2-3 giatrous pou thn apogohteusan apla dinontas paradeigmata thelei na topothethsei thn istoria ths sta plaisia tou pragmatikou kai oxi tou fantastikou. De nomizw oti auto to site tha exei antiktupo sthn kariera kapoiou giatrou pou anaferetai se auto. 2 vdomades meta to story ths exei hdh ksexastei enw ta MME asxolithikan sto elaxisto anthrwpinws dunaton me to fainomeno amalia.
Pisteuw pws oi giatroi eprepe na einai oi prwtoi pou tha eprepe na eksiswthoun misthologika me tous eurwpaious sunadelfous tous kai oxi oi outws h allws dieutharmenoi dikastes (vlepe ton malaka ton Kedikoglou) kai vouleutes pou me thrasos phran kai ta paxoula efapaks apo ta anadromika les kai tous ta sterousame ta lefta pou dikaiountai tosa xronia. Oso gia tous Ellhnes giatrous einai pasignwsto oti einai uperarithmoi statistika se sugkrish me ton pluthismo kai auto eks orismou shmainei oti kai tha arghsoun na vgoun sthn agora ergasias logw koresmou kai osoi petuxoun tha arghsoun na ftiaxtoun oikonomika. Em ti na kanoume otan oloi oi Ellhnes theloun na ginoun h giatroi h dikhgoroi klp kapoioi gia na mh pw oi perissoteroi tha fane t arxeidia mou kai aisthanomenoi adikhmenoi poui afierwsan mia zwh sta diavasmata tha thewroun oti to susthma tous apogohteuse kai tha psaxnoun gia dikaiwsunh sta fakelakia. Kala ta leei h ksanthh sumpathitikh kuria sthn ekpomph ths Pania oti h monh lush einai:NTOU APO PANTOU NA MH MEINEI TIPOTA TIPOTA
 
χίλια συγγνώμη για τις εκφράσεις μου αλλά οι άνθρωποι είναι εγκληματικά ηλίθιοι!
μωρή μαλάκω καραγεωργίου,θούα και ΣΙΑ να σαπίσετε όσο πιο άσχημα γίνεται κ εσείς και οι όμοιοι σας.ακριβοπληρωμένοι χασάπηδες πολυτελείας είστε.ακούς εκεί λειτούργημα!θέλουν και σεβασμό οι χαλβάδες από πάνω...αλλά δεν φταίνε αυτοί μόνο,φταίει το εκπαιδευτικό σύστημα και το σύστημα επιλογής των υποψηφίων.απο ότι θυμάμαι από το σχολείο,σταθερά οι πιό άχρηστοι και ανίκανοι για οποιουδήποτε είδους ευφυή σκέψη μαθητές δηλώναν ιατρική και περνούσανε κιόλας(!!)[διότι η παιδεία μας έχει μία παράξενη τάση να επιβραβεύει την ηλιθιότητα και την αχρηστία]τι συζητάμε τώρα?όπου βλέπετε γιατρό να ξέρετε ότι έχετε μπροστά σας έναν ανίκανο μαλάκα με δίπλωμα,τον πρώην φλώρο μπούλη του σχολείου που τώρα εκδικείται για τα κόμπλεξ που είχε ως πιτσιρίκος

αμαλίτσα να'σαι καλά κοπέλα μου,όπου και να'σαι...
 
Faejh1 Your blog is great. Articles is interesting!
 
5pvtBL
 
WQBMFI Nice Article.
 
TShrHN Please write anything else!
 
QncVnX Please write anything else!
 
Ds5CSm Nice Article.
 
8OtTco actually, that's brilliant. Thank you. I'm going to pass that on to a couple of people.
 
Thanks to author.
 
Thanks to author.
 
Magnific!
 
Thanks to author.
 
actually, that's brilliant. Thank you. I'm going to pass that on to a couple of people.
 
Good job!
 
actually, that's brilliant. Thank you. I'm going to pass that on to a couple of people.
 
UoHmRS actually, that's brilliant. Thank you. I'm going to pass that on to a couple of people.
 
Nice Article.
 
Αμαλία, οι προσευχές μου μαζί σου, εκεί που βρίσκεσαι...
Είμαι 6ο ετής φοιτητής της Ιατρικής και πραγματικά συγκλονίζομαι κάθε φορά που γίνομαι γνώστης τέτοιων περιπτώσεων, όταν μάλιστα πρόκειται για νέους ανθρώπους. Προσωπικά, δεν μπορώ να πω αν και ποιος ευθύνεται για την κατάληξη της Αμαλίας, αλλά ούτε και να αγνοήσω τα κακώς κείμενα των ιατρικών υπηρεσιών στην Ελλάδα. Πρέπει όμως να πω το εξής: H Ιατρική επιστήμη έχει εξελιχθεί με ιλιγγιώδη ρυθμό τις τελευταίες δεκαετίες και η ποσότητα των γνώσεων και των πληροφοριών που υπάρχουν σε αυτόν τον γνωστικό τομέα είναι ασύλληπτα μεγάλη ακόμη και για μία ειδικότητα. Γι'αυτόν τον λόγο έχουν αναπτυχθεί και υποειδικότητες για την περαιτέρω εξειδίκευση των γιατρών σε κάποιους τομείς (ασθένειες, επεμβατικές τεχνικές κ.τ.λ.). Η άποψή μου είναι λοιπόν ότι οποιοσδήποτε αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί και δε βρίσκει λύση, να απευθύνεται και σε άλλον ή ενδεχομένως, και σε άλλους γιατρούς οι οποίοι μπορεί να έχουν περισσότερες γνώσεις πάνω σε ένα γνωστικό αντικείμενο. Επίσης, αν είναι δυνατόν μάθετε για τον γιατρό που σας έχει αναλάβει. Είμαστε πάρα πολλοί και δυστυχώς, ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν και εκείνοι με ανευθυνότητα και ελλιπείς γνώσεις. Και κάτι τελευταίο: Με αυτό το μήνυμα δεν ήθελα ούτε να υπερασπιστώ ούτε να κατηγορήσω κάποιον. Μόνο να βγει ένα χρήσιμο συμπέρασμα από αυτήν τη δυσάρεστη ιστορια. Γλυκιά μου Αμαλία, να'σαι καλά εκέι πάνω...
 
Ρε παιδιά, έλεος!
Η Αμαλία έπρεπε να πάει σε αρμόδιο γιατρό...τέλος!Ίσως σας φαίνομαι σκληρή αλλά έτσι είναι δυστυχώς!
Όταν κάποιος πάσχει από καρκίνο, η ψυχολογία του πέφτει τόσο ώστε να γίνεται ανυπόφορα μνησίκακος!
Εσείς αν έχετε πρόβλημα με ένα χαλασμένο δόντι, 8α κατηγορήσετε τον οφθαλμίατρό σας που δεν το διέγνωσε??
Ο Χρυσικόπουλος είναι άψογος γιατρός( μιλάμε για ορθοπαιδική πάντα, ειδικότητα) ΄και υπέροχος άνθρωπος.
Πέρυσι χειρούργησε την μητέρα μου,η οποία δεν μπορούσε να περπατήσει,έκανε πολύ δύσκολη επέμβαση και το κυριότερο: Τον κυνηγούσα σε όλο το ΚΑΤ να του δώσω χρήματα ( φακελάκι ) από μόνη μου κ εκείνος, το καταλάβαινε κ με απέφευγε λέγοντας μου, με πολύ γλυκό τρόπο πως η μαμά είναι πια καλά κ΄να μην νιώθω υποχρέωση γιατί έκανε απλά την δουλειά του κ πληρώνεται απ' το ΚΑΤ γία αυτό.
Όταν λοιπόν επέμεινα να του τα δώσω ( μιλάμε τώρα για 3,000 ευρώ )εκέινος μου είπε πως το μόνο που θα δεχτεί είναι έναν χυμό από το κυλικείο..
Γι αυτό λοιπόν όσοι δεν είχατε την τύχη να τον γνωρίσετε,σωπάστε!
Άν τύχει ποτέ σε κανέναν σας, που δεν το εύχομαι, 8α καταλάβετε για τι ήθος και επαγγελματισμό μιλάμε..
Αμαλία μου, ο Θεός να σε αναπαύσει!
 
Aμαλια ευχομαι νασαι καλά τωρα κοριτσι μου..

διαβασα την ιστορια σου και εφριξα για ακομη μια φορά....
 
Η ελληνικη κοινωνια σε ολες τις εκφανσεις της ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ !! Θελω να πιστευω οτι υπαρχει θεια δικη..

ΝΤΕΜΗ
 
Αλλα αληθεια, γιατι καποιος σημερα επιλεγει την ιατρικη ως σπουδη?

α)η αγαπη για το συνανθρωπο
β)το ενδιαφερον για το αντικειμενο
γ)τα προτυπα των ελληνων γιατρων
δ)τα λεφτα (+ τα φακελακια) και το κυρος

Η απαντηση δικη σας φιλοι μου αν και ευκολη..κριμα στο κοριτσι

ΝΤΕΜΗ
 
ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG.ΤΟ 1991 ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΜΑΛΙ ΜΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΕΣΩ ΣΦΥΡΩ ( ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΣ)ΤΟΠΟΘΕΤΟΝΤΑΣ ΔΥΟ ΒΙΔΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΡΘΡΩΣΗ ΜΟΥ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΚΑΘ. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΒΙΔΕΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ.ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΚΑΜΨΙΑ..ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΡΕΞΩ,ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΣΩΣΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ..ΑΥΤΟΣ Ο ΧΑΣΑΠΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΝΥΣΤΕΡΙ..ΜΕ ΛΕΝΕ ΧΡΗΣΤΟ..ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΜΑΛΙΑ..
 
τι να πει κανεις γι'αυτους,,,,,,,,,, και επειδη εχω περασει παρομοια σκηνικα με ενα συγκενη μου πολυαγαπημενο και δεν πια στη ζωη λογω καθυστερημενης διαγνωσης............... σου ευχομαι να εισαι καλα ......... και σους γιατρους ας διαβασουνε τον ορκο του Ιπποκρατη και να γινουν πιο ανθρωπινοι,,,,,,,,,,,,,,
 
Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες | ανοίξτε συζήτηση για αυτό το άρθρο
986555
Ο διάλογος για την Παιδεία

από ΄Αγραφος Χάρτης 2:31μμ, Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009
΄Αρχισε ο δήθεν διάλογος για την παιδεία ...

΄Αρχισε ο δήθεν διάλογος για την παιδεία

όμως τα δημοσιεύματα άλλα λένε!!





Κυρία Ράπτη
Ράπτη Αναστασία - Συλβάνα,

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα αρμοδιότητά σας στην Παιδεία.




Όμως σας ενημερώνουμε ότι πιθανά θα αντιμετωπίσετε τα άτομα του λεγόμενου “Παραεκπαιδευτικού κυκλώματος” δηλ. την Εύη Μακρή Μπότσαρη, τον Βασίλη Κουλαιδή και τους πολιτικούς τους πάτρωνες Μαριέττα Γιαννάκου και Μαρία Δαμανάκη (που είναι μια παρέα και απλά σας δουλεύουν όλους μέσα στο Πασοκ. Κλέβουν, παρανομούν, εκβιάζουν, έχουν κύκλωμα “καλυμμένης πορνείας”, βρίζουν τους σωστούς βουλευτές του Πασοκ και το Πρόεδρο, και λαδώνουν!!




Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε τα άτομα αυτά πιθανόν Ράπτη Αναστασία - Συλβάνα, να σας εκβιάσουν να μη μιλήσετε με ένα προσωπικό μυστικό που έχετε ή θα το “κατασκευάσουν”. Λένε (δηλ. η Εύη Μακρή Μπότσαρη, ο Βασίλης Κουλαιδής και οι πολιτικοί τους πάτρωνες Μαριέττα Γιαννάκου και Μαρία Δαμανάκη- που είναι μια παρέα και απλά σας δουλεύουν όλους μέσα στο Πασοκ ) ότι σας ΠΗΔΑΕΙ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΤΟΥ ΡΑΦΕΙΟΥ ΣΑΣ και γιαυτό δεν θα τολμήσετε μα τους πειράξετε ποτέ!!




Έχετε να αντιμετωπίσετε άτομα που δρουν ως μαφία του υποκόσμου που πιθανόν θα σας καταστρέψουν...

Μπορείτε να τους εξαφανίσετε αν πατήσετε πόδι και καταθέσετε αναφορά ή επερώτηση για την υπόθεση της ΑΣΠΑΙΤΕ και την παράνομη εκλογή της Εύης Μπότσαρη στην ΑΣΠΑΙΤΕ.

Σας στέλνουμε και δημοσιεύματα που θα σας βοηθήσουν.

((i)) Indymedia :: Athens :: Newswire :: ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ...
Εύη Μπότσαρη η φίλη - Σύμβουλος της υπουργού κυρίας Μαριέττας Γιαννάκου είναι το ..... ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ + ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ + ΙΩΑΝΝΗΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ (Ο ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ) ...
athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=661480 - 79k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

((i)) Indymedia :: Athens :: Newswire :: Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ «ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ...
ΑΣ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ! ... ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ + ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ + ΜΑΡΙΑ ΒΑΙΝΑ + ΙΩΑΝΝΗΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ + ...
athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=739549 - 62k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες
Περισσότερα αποτελέσματα από το athens.indymedia.org »

PRESS-GR.blogspot.com: Γιατί τρομοκρατεί η κ. Γιαννάκου;
Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ 7 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ .... ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΥΗ Η ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ...
press-gr.blogspot.com/2007/09/blog-post_200.html - 177k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

PRESS-GR.blogspot.com: Η Μόνικα της Παιδείας...
21 Αυγ. 2007 ... Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ η φίλη - Σύμβουλος της Μαριέττας Γιαννάκου ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ... Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ...
press-gr.blogspot.com/2007/08/blog-post_9390.html - 173k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες
Περισσότερα αποτελέσματα από το press-gr.blogspot.com »

Αφαίμαξη ειδικών λογαριασμών έρευνας; « Greek University Reform Forum
ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ..κλπ….εκβιαζε και την Ευη Μποτσαρη για να καλύψει τα σκάνδαλά της! ... Τον περασμένο Απρίλιο η Εύη Μπότσαρη αποφάσισε να προσφύγει στην Υπηρεσία ...
greekuniversityreform.wordpress.com/2007/12/26/Αφαίμαξη-ειδικών-λογαριασμών-έρευνα/ - 56k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

Τελευταία μηνύματα του μέλους: nancyk
ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ με πτυχίο «Εργοδηγών» και χωρίς να έχει πτυχίο ... Για το θέμα της ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ ΕΥΗ ήδη έχει ολοκληρωθεί το πόρισμα από το ΣΩΜΑ ...
www.pde.gr/forum/index.php?action=profile;u=3621;sa=showPosts - 44k - Προσωρινά αποθηκευμένη - Παρόμοιες σελίδες

http://greekuniversityreform.wordpress.com/2007/12/26/%ce%b1%cf%86%ce%b1%ce%af%ce%bc%ce%b1%ce%be%ce%b7-%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ba%cf%8e%ce%bd-%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%b1%cf%83%ce%bc%cf%8e%ce%bd-%ce%ad%cf%81%ce%b5%cf%85%ce%bd%ce%b1/#comment-24076

Μπορείτε να αντλήσετε και άλλα στοιχεία από την αναφορά Καρχιμάκη στον Υπουργό Δικαιοσύνης και ίσως από κάποιες καταγγελίες και μηνύσεις που έχουν γίνει εναντίον αυτών των ατόμων...




Αν δεν κάνετε τίποτα εναντίον των Μπότσαρη, Κουλαιδή, Δαμανάκη κλπ... σημαίνει ότι οι εκβιασμοί τους πιάσανε τόπο και σας έχουν παγιδευμένη, οπότε καλύτερα να παραιτηθείτε....

Συμπερασματική ή χτυπάτε το παράνομο “παραεκπαιδευτικό κύκλωμά ή παραιτείστε.....

Με εκτίμηση


ΔΗΜΟΔΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

Εμείς απλά διαβάζουμε!!

Αυτόνομοι Αναγνώστες



Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

ανοίξτε συζήτηση για αυτό το άρθρο

Κορυφή της σελίδας


ανοίξτε συζήτηση για αυτό το άρθρο
 
Greetings,

This is a message for the webmaster/admin here at www.blogger.com.

May I use some of the information from this blog post right above if I provide a link back to your website?

Thanks,
Jack
 
Παιδιά οι καιροί είναι δύσκολοι. Μην το συζητάτε. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε. Δείτε ένα καταπληκτικό site με προσφορές και τρομερές εκπτώσεις. www.boogle.gr Πιστεύω ότι όλοι το έχουμε ανάγκη για αυτό σας το προωθώ. Δεν αξίζει να πετάμε χρήματα όταν κάποιος σας το BOOGLE μας προσφέρει τα πάντα φθηνότερα.
 
καλο παραδεισο αμαλια
οτι και να πουμε τωρα για τους γιατρους, για το συστημα υγειας στην ελλαδα, νομιζω οτι ειναι ανωφελο το θεμα θα ηταν μεσα απο την μαχη σου να εβγαινε κατι θετικο να ΖΟΥΣΕΣ ελπιζω μονο οι γιατροι μεσε απο τετοιες ιστοριες να παραδειγματιζονται και να αναλαμβανουν το καθε περιστατικο με περισοτερη προσοχη και αν δεν γνωριζουν να το παραδεχονται και να μην κανουν τον κοσμο ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ
 
Αναζητοντας καποια τήλεφωνα μπηκα στο google και ειδα την επιστολη σου που αναφεροταν στον ορθοπεδικο κυριο Θ.Χρυσικοπουλο και του επεριπτε ευθυνες για κακη διαγνωση και χρηματισμο.Σε καμμια περιπτωση δεν θα αμφισβητισω τη Αμαλια και κανεναν αλλον και ευχομαι ολοψυχα περαστικα και να εχει ξεπερασει το προβλημα του.
Ηταν ομως αφορμη γιατι πιστευω οτι πρεπει να ακουγονται τα κακα οπωσ επισης και τα καλα.
Ονομαζομαι ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΣΟΦΙΑ και θα ηθελα να ευχαριστησω για αλλη μια φορα τον κυριο Χρυσικοπουλο γιατι του χρωσταω τη ζωη μου.
Εισηχθη στο ΚΑΤ πολυταρυματιας μετα απο σοβαρο τροχαιο ατυχημα στις 22/4/1994.
Ειχα
ΕΠΙΠΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΤΑΓΜΑΤΑ Β ΒΑΘΜΟΥ ΑΜΦΟΤΕΡΩΝ ΤΩΝ ΚΝΗΜΩΝ
1.ΚΝΗΜΙΑΙΩΝ ΚΟΝΔΥΛΩΝ ΕΝΔΑΡΘΙΚΟ ΑΡ
2.ΣΥΝΤΡΗΠΤΙΚΟ ΑΡ ΚΝΗΜΗΣ ΔΙΠΟΛΙΚΟ
3.Δ ΚΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΟΝΗΣ
4.ΚΕΦΑΛΗΣ Δ ΠΕΡΟΝΗΣ

Ο γιατρος ειπε οτι ανα ξεπερναγα τον κινδυνοτης μολυνσης θα αρχιζαμε τα χειρουργεια.
Μου ειπε οτι το πιο απλο για αυτους ηταν να μου κοψουν το ενα ποδι ομως μου υποσχεθηκε να κανει τα αδυνατα δυνατα να με βοηθησει γιατι ημουν 35 ετων με δυο μικρα παιδια 10 και 11 ετων.
Αυτα που περασα ηταν απεριγραπτα,δεν πιστευα οτι υπηρχε τετοιοι πονοι.Εκανα 7 πολυωρα χειρουργεια .
ΠΟΤΕ δεν μου ζητησε χρηματικη αμοιβη και παντα εμπαινε στο δωματιο με το χαμογελο.
Τωρα ειμαι 52 ετων και γιαγια 2 εγγονιων.
ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ.....
 
Hello. Facebook takes a [url=http://www.freecasinogames.gd]blackjack[/url] venture on 888 casino freight: Facebook is expanding its efforts to launch real-money gaming to millions of British users after announcing a apportion with the online gambling retinue 888 Holdings.And Bye.
 
just dropping by to say hello
 
μα καλα γιατι δεν πηγες και σε αλλους.θα στην εγραφαν την μαγνητικη και ισως την εδειχνες απο τοτε στο νευρολογο.φταις κ εσυ,φταιει κ αυτος,φταιει κ ο ακτινολογος.
 
Βρέθηκα σε αυτήν την σελίδα αναζητώντας στο διαδίκτυο στοιχεία για τον κο Χρυσικόπουλο για λογαριασμό φίλου που έχει έναν τραυματισμό.
Να ευχηθώ κουράγιο στην οικογένεια της Αμαλίας...αν και τόσα χρόνια μετα από την ανάρτηση...
Εκπλήσσομαι πραγματικά με αυτά που διαβάζω - χωρίς φυσικά να αμφισβητώ τις προσωπικές σας εμπειρίες - γιατί ο συγκεκριμένος γιατρός υπήρξε ο της παιδικής μου ηλικίας...Φυσικά τα γεγονότα τα γνωρίζω από αφηγήσεις τον γονιών μου, ήμουν πολύ μικρή για να τα καταλάβω...
Το 1981 ο πατέρας μου είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα με μηχανή και φυσικά κατέληξε το ίδιο βράδυ στο ΚΑΤ.
Στο έκτακτο συμβούλιο των καθηγητών και ιατρών της εφημερείας, η -σχεδόν- ομόφωνη απόφαση, ήταν να κοπέι το πόδι του... Ο μόνος άνθρωπος που εναντιώθηκε σε μια τέτοια απόφαση για έναν άνθρωπο 28 ετών τότε, με δύο παιδιά, ήταν ο κος Χρυσικόπουλος. Εναντιώθηκε στους ανωτέρους του και στους συναδέλφους του, πήρε όλη την ευθύνη και αφού πήρε την σύμφωνη γνώμη των γονιών μου με την υπόσχεση " θα σώσουμε μαζί το πόδι σου" εφάρμοσε -σίγουρα και με δικό του ρίσκο- μια πρωτοποριακή μέθοδο (φυσικά και με πολλά χειρουργεία) για το δημόσιο νοσοκομειο της Ελλάδας του 1981 (παρήγειλε ένα μηχάνημα-δεν γνωρίζω πως λέγεται- από το εξωτερικό τότε το οποιό εφαρμόστηκε στο πόδι του πατέρα μου για έναν χρόνο)...
Ο πατερας μου σήμερα είναι 66 ετών και δεν ξαναείχε ποτέ του πρόβλημα από τότε στο πόδι που σήμερα δεν θα είχε αν δεν εφημερευε ο κος Χρυσικόπουλος στις 26/7/1981 στο ΚΑΤ...
Θέλω να διευκρινήσω ότι δεν πήρε ποτέ του χρήματα στα 3 χρόνια που χρειάστηκε να παρακολουθεί τον πατέρα μου, ότι έκανε το έκανε με όλη την καλή διάθεσή του και το πάθος του-σαν νέος γιατρός τότε- να σώσει έναν συνομήλικό του...
Κατανοώ και εννοείται ότι δεν αμφισβητώ τις εμπειρίες που έχουν καταγραφεί παραπάνω, αλλά βρίσκω πολύ άδικό να καταριόμαστε και να αναθεματίζουμε έναν άνθρωπο, και να αμαυρώνουμε την φήμη ενός γιατρού απλά διαβάζοντας τις εμπειρίες άλλων. Τέλος σέβομαι απόλυτα τις απώλειες σας, αλλά δεν μπορώ να μην αναφέρω και την άλλη οπτική. Επίσης να τονίσω ότι με τον συγκεκριμένο γιατρό δεν είχαμε καμία επαφή , ούτε εγώ ούτε η οικογένειά μου εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ούτε ακόμα έχουμε! Εκτός φυσικά από το να το να τον ευγνωμονούμε οικογενιεακώς!

 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?